*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ مَردی قصد سفر کرد، دختر مجردی هم داشت با خودش گفت دخترم رو میبَرم نزد امین شهر و میرم مسافرت و برمیگردم. دخترشو برد پیش شیخ و ماجرا را براش توضیح داد و شیخ هم قبول کرد و رفت. شب شد و دختر دید شیخ بستر دختر رو بغل بستر خودش آماده کرد و خواست کهبخوابه، دختر با زحمت تونست از دست شیخ فرار کنه،هوا خیلی سرد بود، دختر بعد از فرار هیچ لباس گرمی بر تن نداشت. توی راه دید که یه جمع دور آتیش جمع شدن و دارند مشروب میخورن و مست کردند،با خودش گفت اون شیخ بود می خواست باهام اون کارو کنه ؛ اینا که مست هستند جای خود دارن،یکی از مست ها دختر و دید و به دوستاش گفت که سرتون به کار خودتون باشه. توی این صحبت ها دختر از شدت خستگی و سرما از حال میره و میافته یکی از مست ها میره دختر و بغل میکنه و میاره بغل آتیش تا گرم شه، یه کم بعد که دختر بهوش میاد میبینه که سالمُ و گرمه و اونا دارن کار خودشونو میکنن، اونجا بود که میگه یه پیک هم واسه من بریز و میخوره و این شعر رو میگه : از قضا روزی اگر حاکم این شهر شدم خون صد شیخ به یک مست فدا خواهم کرد ترک تسبیح و دعا خواهم کرد وسط کعبه دو میخانه بنا خواهم کرد تا نگویند که مستان ز خدا بی خبرند بعد از اینکه داستان بالا رو خوندین،میتونین باهاش موافق بشین یا مخالف. بستگی به تجربه شما توی زندگی داره. مطمئنا همه ما از دست یکسری آدم ها تو زندگی خیلی زجر کشیدیم. اعم از آدم های مذهبی،غیر مذهبی،سیاســی،بی بند و بار، غیر معتقد و..... شما تو زندگیتون از کدوم قشر بیشتر بهتون آسیب رسیده؟ 41 لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ آدم اگه آدم باشه به کسی آسیب نخواهد رساند بیشتر ما آدم ها ... حیوان انسان نماییم ... فقط ظاهرمون شبیهه انسان هاست ... سرشت و فطرتمون بیشتر به حیوونا میخوره ... بلانسبت ... انسانیت مهم ترین خصلتیه که ما باید داشته باشیم ... مذهب و سیاست و ... شاخه هایی از قدرت طلبی ان ... البته برای دیگران !!! ... * * * * انسانم آرزوست 18 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ من شخصا از بی دین ها هیچ ضربه ای ندیدم چون سرشون تو کار خودشون بوده، من همیشه از مذهبی ها اللخصوص هیاتی ها ضربه خوردم، مخصوصا اون سینه زنای مرکز حلقه که شب عاشورا از حال هم میرن ... اصلاح میشه به جای بیدین باید میگفتم بی تعصب ها 10 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ من که اون شعر و صد در صد قبول دارم همیشه بیشترین ضربه رو هم از ادمای متعصب خوردم و ادمای هو چی که هر جا بادی بلند میشه طوفانش میکنن ادمای متعصب هم که قربونشون برم بت سازن 11 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ بنده از لمپن ها کمی تا قسمتی ابری. از هر نوعش! 15 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ منم اومدم حرف وحید و بزنم ....منم از هیچ کس به اندازه ادمای متعصب و حرف نفهم ضربه نخوردم همچنین ادمای احساساتی افراطی 17 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ ادمای خود شیفته و ادمای کمبود دار این ادما قدرت به خاک سیاه نشوندن هر کسی رو دارن ...! الا ماشالله ریختن رو زمین این ادما ... 11 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ بیشترین آسیب رو از مذهب و بعد از اون از آدمای حسود و تنگ نظر خوردم ، یه سری هم هستن تو زندگیم زیاد باهاشون مواجه میشم که خیلی دوست دارن آسیب بزنن ولی مال این حرفا نیستن کلا" ! 14 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ من چون کلا آدم خنثی ایم (میدونم اصلا خوب نیست!)!!! پس نمیتونم بگم از کدوم گروه بیشتر ضربه خوردم!!! 10 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ دوستان همه درست گفتن افراد متعصب بیشترین آسیب رو به خودشون و افراد جامعه اشون می زنن و خب من هم می تونم بگم که بیشترین آسیب رو از متعصبین و کور مذهبان جامعه دیدم... آدم هایی که بدونه توجه به جایگاهشون و جایگاهمون رفتار می کنن. توی تمام کشور ها و جوامع آدم های سطحی و متعصب وجود دارن اما متاسفانه به خاطر ساختار نادرست جامعه ما و جایگاه هایی که برای این افراد ساخته و قدرتی که بهشون داده آسیب بیشتری از این افراد نسبت به سایر جوامع می بینیم 10 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ عموما از دوستام بدترين ضربه هارو خوردم! اونايي كه فكر ميكردم دوستمن و بهشون اعتماد ميكردم يه سريشون از رو سادگي...يه سريشون از رو كينه...يه سريشونم واسه خودشيريني پيش بقيه ضربه هايي بهم زدن كه واقعا داغونم كرد!!! 11 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ از متعصب ها و افراطی ها حالا توی هر زمینه ای 4 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ آدمهای حسود, معلم هام ناظم یا معاونها آدمهای فضول که سرشون به کار دیگرانه! و حسود هم هستن و حراف هم! زنهای بیخیال امروز و دیروزکشورم مردها و زنهای عشق انقلاب و تغییرو اعتراض و سینه چاک دادن که عموماً عشق سمپاد شدن هم هستن!و فقط کافیه رهبر پیدا کنن دیگه اینکه کیه چیه اهدافش نظریاتش راستو دروغش و... مهم نیست مهم اینه قبلی رو بکشن پایین و با درگیری اون خوی وحشیانه درون هر انسان رو ارضا کنن(آتیش بزنن فریاد بزنن از یکی یه چیزی بخوان, درگیری, کشتار و فقط هدفشون اینه که اینی که الان هست نباشه برنامهای واسه آینده ندارن!!)این مردان و زنان هم مال امروز و دیروزن! و آدمهای بی سواد و نا آگاه کشورم! و آدمهای تحصیل کرده و همچنان بی سواد و نا آگاه کشورم! و... و در آخر خودم! 7 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ من از آدماي احساساتي و عاشق چندبار ضربه خوردم وگرنه آدماي با دينو بي دين هيچوقت نتونستن ذهنمو درگير كنن 5 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ آدمای بی سواد نادون آدمای حسود و کینه ای دوستای ب ظاهر دوست و خودخواه . متعصبای جامعه ( متعصب ب دین - خانواده ) آدما و دوستایی ک بقیرو ب شکل وسیله میبینن تا ی انسان ! 7 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ آدم های افراطی تو هر زمینه ای که باشن بیشترین آسیب رو به اطرافیانشون میزنن... آدم هایی که اون قدر نسبت به خودشون و عقایدشون متعصب ان که حتی تحمل شنیدن کوچکترین انتقادی رو ندارن... آدم هایی که فکر می کنن فقط فکر می کنن متفاوتن...کما این که نیستن تمام درد من از این روشنفکر نماهاس... 9 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ رفیق من ، سنگ صبور غمهات به دیدنم بیا که خیلی تنهام هیچکی نمی فهمه چه حالی دارم ، چه دنیای رو به زوالی دارم مجنونم و دل زده از لیلی ها ، خیلی دلم گرفته از خیلی ها نمونده از جوونی هام نشونی پیر شدم ، پیر تو ای جوونی پیر شدم ، پیر تو ای جوونی تنهای بی یه سنگ صبور ، خونه ی سرو سوت و کور ، توی شبات ستاره نیست ، موندی و راه چاره ای نیست اگر چه هیچ کس نیومد ، سری به تنهاییت نزد ، اما تو کوه درد باش ، طاقت بیار و مرد باش ... 3 لینک به دیدگاه
HaMeD-GibsoN 1859 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ -از خودم و از هر کسی که خودش رو بالاتر از بقیه دید -از آخوندها چون عموما اهل تزویر و ریا هستند و به اسم دین ، مردم رو چپاول میکنند -از دولتمردان که بدنبال پر کردن جیب خودشونن -از بی سوادان و کم خردان 3 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ به قول جیمی از لمپن ها... و از افراد متعصب. چه مذهبی و چه غیر مذهبی. 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده