Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، 2013 چه انجمن سوت و کور شده 10 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، 2013 ویندوز8 هم باحاله ها بالاخره نصب کردم یه مقداری جدید هست ولی سخت نیست 9 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، 2013 بابا این چه وضعشه؟ همه چی فیلتـره هیچی درست کار نمیکنه اه GTalk هم کار نمیکنه این چه زندگیه خدا وکیلی آدم رو مجبور میکنند که بخاطر یه کاری که خیلی ساده است چند بند از قوانین جرایم رایانه ای رو نقض کنه والا به بخدا با این نوناشون 12 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، 2013 خانمم امروز به زور برام لباس خریده کفش و شلوار و پیراهن و .... توی این شرایط دوست نداشتم واسه خودم لباس بگیرم. ولی خانمم زیر بار نمیرفت 10 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، 2013 سلام امروز برای دومین بار توی جلسات اداری شرکت کردم. محوریت جلسه در مورد اقدامات صورت گرفته برای نوروز92 بود. باز هم مدیرمون مأموریت بود و همکارم باز هم فراری بود و من مجبور شدم برم جلسه البته بد نشد ولی از دست همکارم ناراحت شدم چون وقتی جلسه داریم فرار میکنه به هر بهونه ای :icon_razz: مدیر امروز خیلی از دستش عصبانی شد و من این وسط خودم رو نشون دادم :gnugghender: خیلی خوب تونستم صحبت کنم و استرس جلسه اول رو اصلا نداشتم خیلی خونسرد و پخته تر صحبت کردم. خلاصه خیلی خیلی خوشم اومد :gnugghender: 10 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، 2013 یه کلیپ خیلی باحال از کاربردهای کباب کوبیده سلف دانشگاه بنظر میاد گوینده مهندس مکانیک تشریف داره حتماً دانلود کنید و ببینید دانلود 9 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، 2013 سلام جاي همه شما خالي ديروز (جمعه 25 اسفند 91) رفته بوديم تو دل طبيعت واقعا با صفا بود با خانواده عمو و عمه و پدربزرگ و .... زياد بوديم نكته قابل توجه اين بود كه بعد از خيلي سال دوباره چايي آتيشي (دودي) خوردم. بوي دود ميداد. واقعاً يه طعم ديگه اي داشت. فوق العاده بود. فوق العاده پ.ن: عكس تزئيني است. 7 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، 2013 تقريباً 1 سال گذشت. واقعاً همه صميميت اون خونه رو با خودت بردي. واقعاً جات خاليه. روزهايي كه بودي و هميشه قبل از اينكه برسم خونتون توي حياط به انتظارم مي نشستي هيچوقت از ياد نميبرم اون روزها رو. اون بغل كردنهات كه عين يه نوزاد توي بغلت فشارم ميدادي. اون بلبلي كه هميشه به قول خودت برات خبر خوب مياورد. اونم ديگه نيستش واقعا دوستت داشتم و دارم و خواهم داشت روحت شاد براي مادربزرگ عزيزم 8 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، 2013 چه روزهای قشنگی یه حس خیلی خاص داره همه اتفاقات خوب و بد جلو چشمای آدم رژه میرن. تولد، مرگ، ازدواج و.... بعضی ها این وسط تنها شدند.. بعضی ها تشکیل زندگی دادند. خلاصه این تفاوتها خیلی قشنگ هستند. این وسط یک اتفاق خیلی منو اذیت کرد. و اون فوت مادربزرگم بود. وای خدا هنوز باورم نمیشه که دیگه بین ما نیست. این روزا تصویرش همه اش جلو چشمامه صداش توی گوشمه هنوز خیلی دوستت دارم عاشقتم.. به هزاران دلیل در مظلومیت کامل از این دنیا رفتی. کاش بودی تا حرفام رو بهت میزدم کاش اون روز برای خدافظی پیشت بودم که الان اینطوری وجدانم در عذاب نباشه هنوز اون خوشحاليت از اینکه بهت زنگ میزدم و احوالت رو می پرسم یادم نرفته. نعمت بزرگی برای کل خانواده بودی. بابایزرگم که اونم خیلی خیلی دوست دارم تنها شده. اونی که همیشه صدات میکرد: بی بی گل عاشقتونم. عاشق شما جواهران هر خانواده ای. سال 91 داره تموم میشه و این شاید آخرین پست من در سال 91 در این تاپیک باشه. برای همه در سال 92 شادکامی و موفقیت را آرزومندم 5 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، 2013 سلام سلام اولین پست من در سال 92 در این تاپیک سال نو رو به همه شما تبریک میگم و امیدوارم که سال خوبی در انتظارتون باشه. 13 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، 2013 بسمه تعالي با سلام؛ بدينوسيله به اطلاع عموم مي رساند، عنوان تاپيك به "بيت آقاي خاص" تغيير يافت. روابط عمومي بيت آقاي خاص 13 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، 2013 داشتم توی انجمن قدم میزدم. یه نکته ای که توجهم رو جلب کرد این بود که خیلی ها رو توی این شهر (انجمن) میشناسم. دقیقاً شبیه به اینه که توی یکی از محله های این شهر دارم زندگی میکنم و با همه اهالی محله های دیگه در ارتباطم، می شناسمشون، میشناسنم و ... خیلی جالبه خیلی داره شبیه به دنیای واقعی میشه امیدوارم که در اهالی این محله ها و شهر در کنار هم زندگی مسالمت آمیزی داشته باشند 18 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، 2013 الان اگه مسافرت بودم، 10 فروردين بود چه دير ميگذره لامصب 12 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، 2013 سلام چه بده كه صبح ها فقط من توي انجمن هستم حوصله آدم سر ميره فقط خودم به اضافه تعدادي فرد ناشناس كه اومدند دانلود كنند و بعدشم هيــــــــــــــــچ يه كم زودتر از خواب بيدار شيد خو لامصباااا :vahidrk: 16 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، 2013 امروز با خانمم 2-3 ساعتی رفتیم بیرون و هوایی تازه کردیم. خیلی خوب بود. واقعاً از توی خونه نشستن خسته شده بودیم. رفتیم در دل طبیعت. در کنار خانمم چایی خوردن واقعاً یه فاز دیگه ای داره 15 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، 2013 hi all;Hereby it is notified that we (me and my wife) want to travel to my birthplace (Gachsaran) today, so i'll vacation for 3 days. Be care Public relation of Mr. Specific's Department 10 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، 2013 نمیدونم چرا!!! دارم حس میکنم مسیر زندگیم به گونه ای داره عوض میشه! با اینکه هیچ اتفاق جدیدی نیفتاده! ولی این حس درونم خیلی داره آشوب میکنه! حالا ببینم این مسیر جدید خوبه یا بد! 7 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، 2013 خسته هستم هرچی می خوابم حالم سر جاش نمیاد هوای بهاریه دیگه 6 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، 2013 امروز دلم بدجور این آهنگ رو می خواست اصلاً یه حال خاصی بهم میده چه خاطرات قشنگی دارم با این چه روزهایی رو سپری کردم عاشق اون فضای آهنگم مثل 4 سال پیش.........................! آهنگ: یه شب مهتاب (شهیدان شهر) از فرهاد کبیر. فوق العاده است این آهنگ. فوق العاده متن: یه شب مهتاب، ماه میآد تو خواب منو میبره، کوچه به کوچه باغ انگوری، باغ آلوچه، دره به دره، صحرا به صحرا، اون جا که شبا، پشت بیشهها یه پری میآد، ترسون و لرزون پاشو میذاره، تو آب چشمه شونهمیکنه، موی پریشون... یه شب مهتاب، ماه میآد تو خواب منو میبره، ته اون دره اونجا که شبا، یکه و تنها تکدرخت بید، شاد و پرامید میکنه به ناز، دسشو دراز که یه ستاره، بچکه مث یه چیکه بارون، به جای میوهش سر یه شاخهش، بشه آویزون... یه شب مهتاب، ماه میآد تو خواب منو میبره، از توی زندون مث شبپره، با خودش بیرون، میبره اونجا، که شب سیا تا دم سحر، شهیدای شهر با فانوس خون، جار میکشن تو خیابونا، سر میدونا: عمو یادگار!، مرد کینهدار! مستی یا هشیار، خوابی یا بیدار؟ مست ایم و هشیار، شهیدای شهر! خوابیم و بیدار، شهیدای شهر! آخرش یه شب، ماه میآد بیرون، از سر اون کوه، بالای دره روی این میدون، رد میشه خندون... یه شب ماه میآد، یه شب ماه میآد لینک دانلود(غیر مستقیم) 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده