Atre Baroon 19624 ارسال شده در 23 اسفند، 2011 درود/ فک کنم از اون بد سلیقه ها باشین شما علیکِ درود/ ولی فک کنم اوشون پسر کش بودن تا دختر کش!!! 5
سـارا 20071 ارسال شده در 23 اسفند، 2011 من از بازی هاش لذت بردم/پسر آدم دختر حوا/پایان نامه...قیافه اش هم که خیلی دختر کش بود واسه منم دخترکش نبود ولی صدای قشنگی داره 2
Gizmo 5887 ارسال شده در 23 اسفند، 2011 ایندفعه همچین چیزیو هم از دست ندادیم حالا!!! با اون دیالوگ گفتنای لوسش 4
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 23 اسفند، 2011 وای عزیزم یعنی فقط و دقیقا یک سال ازمن بزرگتر بودهو هست یه موجود عجیبی هست من مابین هم ازش خوشم میاد هم نمیاد 2
pianist 31129 ارسال شده در 24 اسفند، 2011 سینمای ما پر است از گلشیفته ها و کمیلی ها....رفتن حامد و امثالش نه سینمای ایران رو تو شوک فرو میبره و نه سینمای خاج از ایران رو غرق در شادی میکنه مهم خوش امدن یا نیمدن منِ نوعی از بازی این افراد نیست... مهم اینه که سینمای ایران داره به کجا میره که خیلی ها رفتن رو به قیمت هرگز برنگشتن، خریدن رفیق من و دیگر دوستان نظرمون رو در مورد این بازیگر گفتیم این به معنا نیست که از شرایط موجود بی اطلاع و بی تفاوت هستیم... 1
Himmler 22171 ارسال شده در 24 اسفند، 2011 همون بهتر که رفت!!! اصن خوشم نمیومد ازش! من اصلا ازش خوشم نمیومد چه خوب که رفت زیادی خودشو جدی گرفتهحالا مگه کیه که رفتنش سینما رو تو شک فرو ببره:icon_razz: علیکِ درود/ ولی فک کنم اوشون پسر کش بودن تا دختر کش!!! :icon_gol: 2
spow 44198 ارسال شده در 24 اسفند، 2011 سینمایی که بنیانش ابتذال هدفش فریب وتمسخر وساختارش موریانه تعصب وتحجر باشه همون بهتر که برسه به استانه فروپاشی بزرگاش چی دارن برا گفتن که کوچیکاش چی داشته باشن من دلم به حال اون ملتهای بدبختی میسوزه که پذیرای اینان چی میبرن برا اونا؟ دقیقا قضیه سیب خراب ویک جعبه سیب سالم یا ظاهرا سالم هست روح همه ما به فنا رفته بی انکه خودمون قبول کنیم یا باور داشته باشیم یا حتی بخوایم بپذیریم 9
alimec 23102 ارسال شده در 24 اسفند، 2011 علیکِ درود/ ولی فک کنم اوشون پسر کش بودن تا دختر کش!!! علاوه بر بد سلیقگی بد فکر هم هستین 1
کتایون 15176 ارسال شده در 24 اسفند، 2011 خیلی مبتدی و کلیشه ای بازی می کنه...متاسف میشم گاهی برای صحنه های تئاتر ایران... من بعضی وقتا نمی فهمم اینا میرن اون جا چیکار... اصلا هنر بازیگری تو ایران به جز یه عده ی خیلی اندک حرفی واسه گفتن نداره... البته بماند که این روزا همه دارن میرن هیچ فرقی نمی کنه کجا باشی و شغلت چی باشه... 3
.MohammadReza. 19850 ارسال شده در 24 اسفند، 2011 رفیق من و دیگر دوستان نظرمون رو در مورد این بازیگر گفتیم این به معنا نیست که از شرایط موجود بی اطلاع و بی تفاوت هستیم... من کلی گفتم منظورم به کس خاصی نبود اتفاقا من خودمم خوشم نمیاد ازش ولی خب به نظرم درست نیست که بگیم چون ازش خوشم نمیاد همون بهتر که بره 2
pianist 31129 ارسال شده در 24 اسفند، 2011 من کلی گفتم منظورم به کس خاصی نبوداتفاقا من خودمم خوشم نمیاد ازش ولی خب به نظرم درست نیست که بگیم چون ازش خوشم نمیاد همون بهتر که بره نه بابا ما واسه خودش میگیم بره یه جایی که شاید 2 نفر خوششون بیاد ازش... 4
سیندخت 18786 ارسال شده در 24 اسفند، 2011 بچه ها یه سوال راسته که اصغر فرهادی هم رفته از ایران برای همیشه؟ 3
pianist 31129 ارسال شده در 24 اسفند، 2011 بچه ها یه سوالراسته که اصغر فرهادی هم رفته از ایران برای همیشه؟ آره میتونی واسش یه تاپیک جداگانه بزنی... 1
سیندخت 18786 ارسال شده در 24 اسفند، 2011 آره میتونی واسش یه تاپیک جداگانه بزنی... نه من سرم شلوغه تو بزن کجا رفته؟ کدوم کشور؟ 1
ارسال های توصیه شده