*Polaris* 19606 ارسال شده در 23 اسفند، 2011 این خبری است که سینمای ایران را در شوکی جدی فرو خواهد برد، حامد کمیلی بازیگر خوش چهره و با آتیه کشورمان تا ساعاتی دیگر تهران را برای همیشه به مقصد یکی از کشورهای اروپایی ترک خواهد کرد. کمیلی که این روزها با « اخلاقتو خوب کن» مسعود اطیابی روی پرده نقره ای سینما خوش می درخشد، حدود یک سال است که در هیچ پروژه سینمایی و تلویزیونی حضور نداشته و با هیچ رسانه ای هم گفت و گویی انجام نداده است. از دلیل این تصمیم غیر منتظره کمیلی خبری در دست نیست، بعد از مهاجر گلشیفته فراهانی، مهاجرت کمیلی می تواند مهم ترین خبر در مورد کوچ هنرمندان جوان کشورمان باشد که باید کمی منتظر بمانیم تا در روزهای آینده اخبار دقیق و البته موثق تری در این باره منتشر شود. _ بیوگرافی حامد کمیلی: حامد کمیلی متولد ۱۴ تیر ماه سال ۱۳۶۱ در اصفهان. دارای مدرک کارشناسس مدیریت بازرگانی و کاردانی کامپیوتر. دارای ۱۰ سال فعالیت تئاتر در پروندهی هنری خودش. فصل مورد علاقه : پاییز. چون به گفته ی خودش در پاییز غمی وجود دارد که در عین شادی نهفته هم دارد. دارای شش سال سابق آشنایی با ساز پیانو. کارهای مورد علاقه در اوقات فراغت : خواندن فیلنامه / تماشای فیلم / نوازندگی پیانو و همراهی با خانواده. دارای ۲ برادر ۲ قلو به نام های احسان و ایمان که معماری می خوانند. ( گردآوری:گروه سرگرمی سیمرغ ) 25
*Polaris* 19606 سازنده ارسال شده در 23 اسفند، 2011 از سبک بازی کردنش اصلا خوشم نمیاد! از بازیش تو فیلم " پسر آدم،دختر حوا " خوشم اومد... 3
*Polaris* 19606 سازنده ارسال شده در 23 اسفند، 2011 :biggrin: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6
سیندخت 18786 ارسال شده در 23 اسفند، 2011 زیادی خودشو جدی گرفته حالا مگه کیه که رفتنش سینما رو تو شک فرو ببره:icon_razz: 5
pianist 31130 ارسال شده در 23 اسفند، 2011 از بازیش تو فیلم " پسر آدم،دختر حوا " خوشم اومد... متاسفانه این فیلمو ندیدم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 ولی نوع بازیش تو فیلمایی که ازش دیدم خیلی لوس و افراطی و شبیه به هم بود... 4
NEGARi 9387 ارسال شده در 23 اسفند، 2011 فقط از بازیش تو اولین سریالش که پخش شد فک کنم اسمش پرواز در حباب بود خوشم اومد بعدش دیگه فهمیدم مدلش همونه!!! خوش به حالش که رفت! 1
*mini* 37779 ارسال شده در 23 اسفند، 2011 حیف شد....... چرا از این دید بهش نگاه میکنید..... چرا به این دید نگاه نمیکنید که بازیگرامون هم دارن از این کشور میرن حالا چه با بازی خوب چه با بازی بد فرار مغز ها کم بود.....فرار بازیگرامون هم بهش اضافه شد هَی وای من 3
.MohammadReza. 19850 ارسال شده در 23 اسفند، 2011 سینمای ما پر است از گلشیفته ها و کمیلی ها.... رفتن حامد و امثالش نه سینمای ایران رو تو شوک فرو میبره و نه سینمای خاج از ایران رو غرق در شادی میکنه مهم خوش امدن یا نیمدن منِ نوعی از بازی این افراد نیست... مهم اینه که سینمای ایران داره به کجا میره که خیلی ها رفتن رو به قیمت هرگز برنگشتن، خریدن 11
سـارا 20071 ارسال شده در 23 اسفند، 2011 منم از خودشو بازیش خوشم نمیومد !! واقعا 10 سال تئاتر کار کرده؟؟ خیلی مصنوعی بازی می کنه
alimec 23104 ارسال شده در 23 اسفند، 2011 من از بازی هاش لذت بردم/پسر آدم دختر حوا/پایان نامه... قیافه اش هم که خیلی دختر کش بود 1
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 23 اسفند، 2011 قیافه اش هم که خیلی دختر کش بود پس چرا من از قیافش خوشم نمیومد؟! 3
alimec 23104 ارسال شده در 23 اسفند، 2011 پس چرا من از قیافش خوشم نمیومد؟! درود/ فک کنم از اون بد سلیقه ها باشین شما 2
NEGARi 9387 ارسال شده در 23 اسفند، 2011 درود/ فک کنم از اون بد سلیقه ها باشین شما وا خوب سلیقست دیگه! من از طرز حرف زدن, بازیش که تکراری و به نظر من لوس بود خوشم نمیاد. تو صورتشم به غیر چشماش از بقیه صورتش خوشم نمیاد! واسه منم دختر کش نبود خو 4
ارسالهای توصیه شده