رفتن به مطلب

شما از بابانوئل چی میخواستید؟ *یه تاپیک کریسمسی*

ارسال های توصیه شده

چه سوال جالبی :ws37:

.

من از بچگی ، هروقت صحبت از آرزو و چراغ جادو و این چیزا میشد ، همیشه ی خدا فقط یه چیز می خواستم :ws3:

ساعت برنارد :hapydancsmil:

نمی دونم یادتونه یا نه ، امام بچه که بودیم ، سیمای کودک و نوجوان یه سریال می ذاشت اسم پسره برنارد بود ، یه ساعت داشت که هروقت دوس داشت یکی از دکمه هاشو میرد و زمان وامیستاد :ws3: همه سرجاشون خشک میشدن به جز برنارد ، بعد این پسره هرکاری دوس داشت می کرد تو اون مدتی که زمان وایستاده بود :hanghead: بعدشم که دوباره دکمه رو میزد و زمان شروع می کرد به حرکت ، هیچکس متوجه هیچی نمیشد :hanghead::sigh: یادتونه ؟! :5c6ipag2mnshmsf5ju3

البته این بیشتر به درد غول چراغ جادو میخوره تا بابانوئل :ws52:

بابانوئل فک نکنم بیشتر از یه دوربین دیجیتالی تمام عیار یتونه چیز دیگه ای برام بیاره :w58:

لینک به دیدگاه
  • پاسخ 64
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

من نمی دونم چرا هر چی فکر می کنم نمی تونم آرزوی معنوی از بابانوئل بخوام!

نه اینکه نیست... خب آخه همیشه رسم بر این بوده که مادی باشه.:hanghead:

باید نقدی واسم حساب کنه!

تازه مبلغش هم در نظر گرفتم که فقط به خودش میگم!:whistle:

جیمی با ستاد بابانوئل رابطه داری؟!:hanghead:

لینک به دیدگاه

منم از بابانوئل می خواستم کاری کنه که همه درسام رو فقط تو 1ساعت تموم کنم که اینقدر تو درس خوندن زجر نکشم:banel_smiley_4:

لینک به دیدگاه

من امشب یه عالمه بابانوئل می بینم جای همتون خالی واقعا...:hapydancsmil:

یه چیزی ازش میخوام که تو جوراب جا نمیشه...یه چیزی که باید بره تو اعماق وجود آدما...من ازش عشق میخوام یه عالمه عشق...واسه همه آدما...

لینک به دیدگاه
من نمی دونم چرا هر چی فکر می کنم نمی تونم آرزوی معنوی از بابانوئل بخوام!

نه اینکه نیست... خب آخه همیشه رسم بر این بوده که مادی باشه.:hanghead:

باید نقدی واسم حساب کنه!

تازه مبلغش هم در نظر گرفتم که فقط به خودش میگم!:whistle:

جیمی با ستاد بابانوئل رابطه داری؟!:hanghead:

منم هدفم همون چیزای مادی بود.

بابانوئل کلا یه جوری نماد کالابودگیه.

ولی خب ما چون در بعد انتزاعی هنوز نیازهامون برطرف نشده،

ترجیح میدیم ازش چیزای به قول تو معنوی بخوایم.

اینم در نظر گرفتن بعد مکان در بومی کردن پدیده های خارجی . دی:

لینک به دیدگاه

خب میگم واسم یه بابا لنگ دراز بیاره ... یا اینکه خودش بمونه پیشم بشه بابام ... یا یه همچین چیزایی

بعد اگه بشه ازش یه لوبیای سحر امیز میخوام که برم بالا و رو زمین نمونم .... برم تو ابرا زندگی کنم ...

یه ساعت برنارد واسه نگه داشتن اتفاقایی که دوسشون ندارم ...

فک کنم همینا کافی باشه ....:w16:

لینک به دیدگاه

سلوم به رفقا..................! :a030:من از بابا نوئل چهار چیز میخوام.................!:hanghead:

میخواستم ازش که زودعید بشه که بتونم زود لپ تاپمو بخرم.......!:w16:

میخواستم حال یکی رو بد جور بگیره.................!:4564:

سلامیتمو بهم برگردونه..............(بازم شکر ولی اینم زندگی نشد که مجبور باشی با یه قلب سوراخ،یه معده خراب،یه چشم نیمه بیناویه حال وروحیه داغون زندگی کنی ودم نزنی.!):sigh:

یکی که منو واقعا دوست داشته باشه وفقط وفقط مال خودم باشه..................!:ws37:

فهیمه:ws3:

لینک به دیدگاه
من نمی خوام بابانوئل چیزی بیاره بذاره تو جورابم منو بذار تو جورابش از ایران ببره:4564:

:ws28::ws28:

خیلی خوب بووووووووود :ws3:

:hapydancsmil:

لینک به دیدگاه

با توجه به اینکه بابا نوئل خیلی بامرامه من دوست داشتم هرچی مرامشه بهم بده....یعنی در حد مرام و معرفتش به من کادو بده:ws3:

راستی از دوستم پرسیدم گفتش که من دوست دارم بابانوئل کارهایی رو که باید فیزیکی انجام بدی با ذهن انجام میدادم

لینک به دیدگاه

یه ماشین میخواستم که انقد بخاطر کارم مجبور نشم روزانه چقد کرایه ماشین بدم بعدشم کلی واسه ماشین وقتم هدر بره...:sigh:

لینک به دیدگاه

من واقعا نمی دونم چی از بابانوئل میخوام:ws52:

یک قدرتی که بشه چندنفرو از صفحه روزگار محوکرد.......و با آرامش زندگی کرد........

لینک به دیدگاه

من يه سيستم قدرتمند شونصد هسته اي ميخوام كه واسه يه بار run گرفتن از پروژه‌م لازم نباشه 124 ساعت وقت صرف كنم! تازه بعدش ارور بده... :hanghead:

با تشكر از بابانوئل و شركا!

لینک به دیدگاه

بیشتر اون چیزی که بچه های آمریکا می خواستند:ws3:+نامه ی موافقت با اقامت دائم پاریس+هزینه ی زندگی تو غربت

لینک به دیدگاه

امروز دسته ساک کتابام جدا شد...از بس سنگین بود...یه ساک واسه کتابام میخوام:hanghead:

120 تا شکلات که روزی دوتا با چایی پررنگ و نسکافه بخورم:mornincoffee:

لینک به دیدگاه

خیلی چیزا میخوام

منم اول یه دوربین جدید میخوام

بعدم لپ تاپ و یه ساعت خوشگلم دیدم که حتما باید بخرمش :ws37:

ولی من بهت پیشنهاد میکنم قبل از اینکه بابانوئل بخواد حرکتی کنه خودت برو بخر با این وضعیت افزایش قیمت دلار که احتمالا تا 2300 هم میره هرچه زودتر وسائل دیجیتال بخری بهتره! دی:

من هفته قبل یه لپتاپ خریدم 1650 ، فرداش شد 1670, دوروز بعدش شد 1700 امروز رفتم پاساژ پایتخت دیدم شده 1780!!!!

راس میگیییییییییییییییییییییییییی؟:icon_pf (34):پس برم بخرم تا از این گرون تر نشده!

لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...