shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 28 بهمن، 2011 cancel فعلا رد بشه بره بهتره تا ثابت بمونه خاموش کردنش هم حال نمیده فعلا با سختیهاش میسازم شاید دلچسب تر بشه .......اگر خودم و خودش و خودشون بخواهند 7
Ha.Mi.D 8376 ارسال شده در 28 بهمن، 2011 ادامه میدم.اما بدون cancel زدن.تو همین صفحه ادامه میدم.اگرم مجبور باشم حتما یکی رو انتخاب کنم restart میزنم.چون اگه بتونم یه بار دیگه زندگی کنم دوست دارم اشتباهات بیشتری انجام بدم. همیشه گفتم: ادم باید اشتباه کنه.شاید فلسفه ی زندگی همین باشه 7
Abolfazl_r 20780 ارسال شده در 29 بهمن، 2011 اون قدیما پاور کامپیوترها از نوع at بود. یعنی با زدن دکمه خاموش برق سیستم قطع میشد و شات دان و این حرفا در کار نبود. امروزه کیس های atx تو بازاره که با فشار دادن دکمه پاور شات دان میشه یا دستگاه خاموش میشه یا اینکه میتونید به صورت نرم افزاری سیستمتون رو turn off کنید. ولی یه راه دیگه هم هست که خیلی با حاله. مثل این میمونه که برید کنتور خونه رو بزنید. بدون شات دان کامپیوترتون خاموش میشه و به احتمال کم به کامپیوترتون آسیب هم وارد میشه. اونم اینه که دکمه پاور کیس رو به مدت چند ثانیه نگه دارید. برق سیستم قطع میشه. بدون اینکه شات دان صورت بگیره. من این روشو انتخاب میکنم برای زندگیم. 8
Cinderella 9897 ارسال شده در 29 بهمن، 2011 با سلام خدمت دوستان عزیز فرض کنید زندگی یه صفحه پیش روی شما میذاره به شکل زیر انتخاب شما کدام گزینه است؟ Cancel چون ميخوام تا ابد زندگي كنم... 6
pari daryayi 22938 ارسال شده در 29 بهمن، 2011 من خروج رو مي زنم و بعد جايي كه لازمه از سطل آشخال استفاده مي كنم! و جايي هم كه لازمه نوشته هامو ثبت مي كنم و گاهي هم سيستم عامل رو پيشرفته ترش مي كنم... 7
bme.masood 5832 ارسال شده در 29 بهمن، 2011 این جواب میتونی در موقعیتهای مختلف روحی متفاوت باشه اما من حتما کنسل میزنم و هرجوری که شده ادامه میدم . من ادمی نیستم که کم بیارم هرچی که تا حالا اتفاق افتاده حاصل عمل خودم بوده ، چه خوب و چه بد پس باید پای نتایجش بمونم و اگه اشتباهی بوده اصلاحش کنم 7
خانوم بهار 3412 ارسال شده در 29 بهمن، 2011 اگه بگم نمیدونم کدوم رو بزنم دروغ نگفتم... اگه restart معلوم نیست دوباره بتونم همه چیو درست انجام بدم یا نه...:icon_pf (34): اگه stand by بزنم اونم برا یه مدت کوتاهیه و دوباره روز از نو روزی از نو... اگه turn off بزنم ... نمیدونم .. اصلا نمیدونم میخوام زنده باشم یا نه... در کل فعلا که هیچ کاری از دستمون نمیاد.. به خصوص restart و stand by.... 5
هادی ناصح 18854 ارسال شده در 29 بهمن، 2011 Cancel رو میزنیم بعدش هم یه پسورد واسش میزاریم که ورود افراد متفرقه ممنوع بشه 8
solise70 967 ارسال شده در 29 بهمن، 2011 turn off! به نظر من جواب این سوال بسته به شرایط روحی فعلی شخص پاسخگو داره! من در حال حاضر turn off ام! 10
M.P.E.B 4852 ارسال شده در 30 بهمن، 2011 چكارش دارم ميذارم همين طوري به همين روال ادامه بده با همه ي بديهاش خوبه ميخوام با اين زندگي انقدر بجنگم كه از دستم فرار كنه 9
ارسال های توصیه شده