سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۰ من قبلنا خیلی صبور بودم همه بهم می گفتن...........ولی چن ماه خیلی قاطیم........بازم سعی می کنم نشون ندم ولی خودم می فهمم:icon_pf (34): 10 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۰ صبوری یعنی انقدر نقطه جوشت بالا باشه که حالا حالاها جوش نیاری بنده به نوبه خودم خیلی صبور هستم صبوریم تا حدی خوبه از حدش بگذره دیگه لطفی نداره 10 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۰ من خیلی صبورم مخصوصا در مقابل آدما و رفتارهاشون... اگه عصبانی بشم خشممو تو خودم می ریزم... 7 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۰ بیش از حد صبور و دل رحمم بیش از حد منت میکشم و خودم و میکشم واسه راضی نگه داشتن همه بیش از حد تحمل میکنم ولی اگه صبرم نتیجه نده یهو بدون اینکه بخوام دلم از طرفم کنده میشه دیگه واسم بی اهمیت میشه و راحت میکشم کنار 9 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۰ چه جالب اکثرا صبورن پس آدم زود جوش نداریم من!:icon_pf (34)::w000: 7 لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۰ چه جالب اکثرا صبورن پس آدم زود جوش نداریم چرا!من:icon_pf (34): یه مدته بهتر شدم! یه زمانی بود همین چند ماه پیش تا با کسی دعوا نمیکردم روزم شب نمیشد:icon_pf (34):هنوزم اگه بزنه به سرم زده.ولی معمولا نمیزنه! 9 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۰ صبووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووور .... یه وقتا مثه دیوار میشم در مقابل حرفا و اعمال مردم ولی خدا نکنه صبرم تموم شه 6 لینک به دیدگاه
#zina# 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۰ فک میکردم ادمه صبوری نباشم... اما 2 سال صبر کردم دیگه صبرم تموم شده 5 لینک به دیدگاه
fargol_2408 3453 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۰ در بعضی موارد خیلی صبورم،ینی در اکثر موارد اما در بعضی شرایط که واقعا نمیکشم،صدام در میاد خیلی وقتا شده یه عالمه حرف شنیدم اما فقط سکوت کردم،چون تو اون لحظه فکر میکردم "آخه من به این آدم چی بگم که اینجوری داره فکر میکنه،فکرش اینه؟" همیشه سعی کردم تو عصبانیت تصمیم نگیرم،آستانه ی صبرم خیلی بالاست،خیلی تحمل میکنم،و این خیلی بده،چون همش میریزم تو خودم سکوت و صبر خیلی وقتا خودش همه چی رو روشن میکنه،گاهی اوقاتم خود آدم داره اشتباه فکر میکنه،زمان که میگذره میفهمه که خودش داشته اشتباه میکرده 10 لینک به دیدگاه
HaMeD-GibsoN 1859 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۰ حامد یادش بخیر یادته تو اون تاپیک مهندسانت حرصتو درآوردم؟ اسم تاپیک چی بود؟ همیشه گفتم فقط 2 نفر اونجا تونستن حرص من رو در بیارن اما ازشون هم خوشم میاد یکی شما و اونیکی مصطفی نخودیان بود 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۰ فکر کنم زیادی صبووورم و بعضب وقتا این آزارم میده.... عادت دارم همیشه مشکلاتمو بریزم تو خودم.... مثلا از دست کسی ناراحت میشم هیچی بهش نمیگم و میریزم تو خودم... 7 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۰ خیلی صبورم اما اگه کاسه صبرم لبریز بشه دیگه هیچی :icon_pf (34): کم پیش می یاد صبرم تموم بشه اگه هم صبرم تموم بشه تا یک مدت نشون نمی دم 5 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۰ من ذاتا ادم صبوری نیستم خیلی هم زود جوش میارم و عصبانی میشم اگه خونه خودمونم باشه حتما من یه چیزی پرت میکنمو میشکنم یا یکیو میزنم اما همونقدر که زود عصبانی میشم زودم اروم میشم در برابر همه اینا یکی از چشمم بیفته در برابرش بی تفاوت میشم نه اینکه صبر نشون بدم من خودم نظرم اینه هر چی سن میره بالا آدم صبر و حوصلش بیشتر میشه راحت تر میتونه با مشکلات کنار بیاد دیر تر عصبانی میشهچیزی که به عینه در خودم دیدم هم همین بود برای من که برعکس بود 5 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۰ من اصلا صبور نیستم خیلی زود جوش میارم ولی زود هم دوباره به حالت عادی بر میگردم 6 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۰ من اصلا صبور نیستم خیلی زود جوش میارم ولی زود هم دوباره به حالت عادی بر میگردم :icon_razz: تو که نوبری یهو وسط شوخی جوش میلری:icon_razz: بعد دو ساعت منت کشی میکنی 6 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۰ من!:icon_pf (34)::w000: به اعصاب دیگرون رحم نمیکنی به پوستت رحم کن عصبانی بشی پوستت خراب میشه 1 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۰ هيچ رقمه اصن واژه اي ب نام صبر تو فرهنگ لغاتِ من وجود نداره بوخودا 4 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۰ من اصلا صبور نیستم خیلی زود جوش میارم ولی زود هم دوباره به حالت عادی بر میگردم :icon_razz: تو که نوبری یهو وسط شوخی جوش میلری:icon_razz: بعد دو ساعت منت کشی میکنی شقی و وحید گرامی چه قشنگ پته های همه رو میریزین بیرون من که کلی خندیدم البته به حرکتهای وحید چون خودمم دقیقاً مثل اونم 2 لینک به دیدگاه
تک ستاره 524 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۰ من خیلی خیلی صبورم اما وقتی صبرم تموم بشه مثل آتشفشان فوران می کنم و همه چیو به هم میریزم:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۰ الگوی زندگی ایوب من بودم فکر کنم حساس هستم ولی میریزم تو خودم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده