sih092 1978 ارسال شده در 27 بهمن، 2011 منم تبریک میگم:hapydancsmil: ایشالله جشن بازنشستگی رو خودم واست بگیرم راستی دست دست:hapydancsmil: 4
sookut 13735 ارسال شده در 27 بهمن، 2011 به دوست عزیز و همانا خل و چل خودم تبریک میگم فرانه این به اون در که تو هم اینجوری بهم تبریک گفتی 5
Valentina 13664 ارسال شده در 27 بهمن، 2011 تبریک می گم...موفق باشی ممنون..شما هم همچنین.. تبریک می گمهمیشه موفق باشی مرسی عزیییزم..:wubpink: موفق باشییی مرسییییییییییییییی.. :heartshape2: ممکنه عبارت کلیشه باشه ، " مبارک باشه "اما تو تک تک پست های بچه های حس های زیبایی هست ک همه پر از انرژی مثبت ه . امیدوارم با گرفتن این انرژی مثب، هر روز بهتر از دیروز و موفق تر از دیروز در کنار ما باشید . ب امید شادی روزافزون . واقعا انرژی بخش بود..منم امیدوارم در کنار شما بتونم کاری کنم.. ممنون همچنین برای شما..:rose: ایشالله موفق باشن تبریک مرسی عزیزم..:heartshape2: تبریک میگمآرزوی توفیق روزافزون ممنون.. شاد و موفق باشییید..:flowerysmile: به به...مبارک مبارک...پست جدید مبارک... فرانه جووووووونم امیدوارم همین جور تند تند پله های ترقی رو بری بالا:hapydancsmil: مرسییی مرسییییییییی.. عزیزمممممممممممم..:hapydancsmil: :626gdau: قبلا تبریکاتمان را عرض کرده بودیم خدمت این بانوی بزرگوار مجددا تبریک میگوییم سپاسسسسسسس.. :4uboxsmiley: منم همینمهندس خیلی قشنگ نوشتن مبارکتون باشه ممنون.. :4uboxsmiley: 7
Valentina 13664 ارسال شده در 27 بهمن، 2011 تبریک میگم فرانه جانموفق باشی خانوم ممنون عزیزم..شما هم همینطور..:flowerysmile: مبارکه.......... مرسییییییی.... مبارک باشه فرزانه جون امیدوارم موفق باشی مرسی عزیزم...شما هم همچنین..:626gdau: اسمم فرانه هستش..:5c6ipag2mnshmsf5ju3 تبریککککک و دس دسسسس :hapydancsmil: میسیییییییییییی شادینگ...:hapydancsmil: منم تبریک میگم دوست عزیز ممنوووون.. منم تبریک میگم:hapydancsmil: ایشالله جشن بازنشستگی رو خودم واست بگیرم راستی دست دست:hapydancsmil: مرسیییییییییییی... ایشالله..:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: خوب همه ترسیدنا از سوسکه..:gnugghender: منم تبریککککککک میگم ممنون عزیزم..:5c6ipag2mnshmsf5ju3:icon_gol: مبارك باشه فرانههههههههههه:hapydancsmil: موفخ باشي مرسی الهام جون.. تو هم همینطور..:hapydancsmil::rose: به دوست عزیز و همانا خل و چل خودم تبریک میگمفرانه این به اون در که تو هم اینجوری بهم تبریک گفتی همش خودتییییی...:hapydancsmil: :w330: :2eaoapgxehimkak1y7e فرزانه تبریک میگم :w330: فرزانه کیه باااااااااااووووو... 8
#zina# 1361 ارسال شده در 27 بهمن، 2011 دست دست دست:hapydancsmil: حالا رقص رقص رقص مبارک فرانه ی عزیز لیاقتشو داشتی 4
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 27 بهمن، 2011 اه چه خوب شد دیگه صاحب وسایل پزشکی پیداشد.... دیشب دیدمت ها رنگی شدی حسش نبود بیام بهت تبریک بگم مبارکت باشه یه شغل واقعی هم پیداکنی درکنارش :hapydancsmil: 3
- Nahal - 47858 ارسال شده در 28 بهمن، 2011 :heartshape2:فراااااااااااااااااانه روسری بنفش مبارک باشه :heartshape2: :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v امیدوارم در آینده روسری قرمز و سبز هم سرت کنی 5
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 28 بهمن، 2011 من مهندسی پزشکی نیستم ولی عاشق رشتتونم! منم تبریک میگم! با آرزوی موفقیت! 4
ارسال های توصیه شده