Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 23 آذر، 2014 نظر من به نظر شما نزدیکتر است ....ولی فرنوش بذار بخونه بره تا دکترا اونجا تشویق داره...هر چند بعید به نظر میاد با این اوضاعی که به وجود اومده.... :ws28: باااااااااش. 1
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 23 آذر، 2014 توطئه گرا ، عمال استکبار ، فراماسون های جنایتکار حسوووووووود 2
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 23 آذر، 2014 فرنوش وکیل منه ،به پرونده ایشون رسیدگی کن فرنوش ...با تشکر...البته تخفیف مجازات هم در کار نباشه ...اشد مجازات به جهت درس شدن برای دیگران.....:icon_razz::gnugghender: میدونی که من سرم خیلییییییییییییی شلوغه. نظرت چیه که پرونده شو بدیم به گندم رسیدگی کنه. 2
hasti1988 22046 ارسال شده در 23 آذر، 2014 میدونی که من سرم خیلییییییییییییی شلوغه. نظرت چیه که پرونده شو بدیم به گندم رسیدگی کنه. آره اتفاقا داشتم پرونده رو میسپردم بهت گفتم شاید وقت نکنی برسی بهش.... در هر صورت مختاری ....:hapydancsmil: 2
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 23 آذر، 2014 آره اتفاقا داشتم پرونده رو میسپردم بهت گفتم شاید وقت نکنی برسی بهش....در هر صورت مختاری ....:hapydancsmil: تو که شرایط منو میدونی. گندم خوبه.:hapydancsmil::hapydancsmil: 2
Lean 56968 ارسال شده در 23 آذر، 2014 تو که شرایط منو میدونی. گندم خوبه.:hapydancsmil::hapydancsmil: خائن:vahidrk: 2
m.sh1992 2210 ارسال شده در 2 فروردین، 2015 هل من ناصر ینصرنا؟ آخه مگه مهندس صنایع باید بست بشینه درس بخونه و نتیجه اش بشه سوت و کور بودن اینجا؟؟؟؟ :vahidrk: 2
Lean 56968 ارسال شده در 2 فروردین، 2015 هل من ناصر ینصرنا؟ آخه مگه مهندس صنایع باید بست بشینه درس بخونه و نتیجه اش بشه سوت و کور بودن اینجا؟؟؟؟ :vahidrk: 1
Lean 56968 ارسال شده در 3 فروردین، 2015 خو مگه چیه؟ راست گفتم دیگه مگه گفتم دروغ میگی ولی اول خودمون بعد دیگران الان که فک کنم مجموع بچه های صنایع فعال به 5 نفر هم نمیرسه منم فرصتم کمه اما گاهی یه سری مطلب میذارم که البته مثل سابق تألیفی نیست اما همین مقدار کم هم همین چند نفری که هستیم مطلب بذاریم حداقل تالار هر روز آپ میشه 2
m.sh1992 2210 ارسال شده در 3 فروردین، 2015 مگه گفتم دروغ میگیولی اول خودمون بعد دیگران الان که فک کنم مجموع بچه های صنایع فعال به 5 نفر هم نمیرسه منم فرصتم کمه اما گاهی یه سری مطلب میذارم که البته مثل سابق تألیفی نیست اما همین مقدار کم هم همین چند نفری که هستیم مطلب بذاریم حداقل تالار هر روز آپ میشه خو منم همینو میگم.. تعداد افراد فعال کمه.. گاهی شما مطلبی میذاری گاهی هم هستی.. کسی هم نیست ک مشارکت کنه و حداقل 1نظردهی صورت بگیره.. منم میخوام ادامه مطلبای آتنارو بذارم ک خب هنوز معلوم نکرده ک میخواد خودش بذاره یا من بذارم و مطلبای جدیدو شروع کنم 2
masi eng 47044 ارسال شده در 24 فروردین، 2015 سلام اتنا جون.. بهتون تسليت ميگم.. خدا به خانوادتون صبر بده گلم بخصوص مادرگرامي.... خدا داييتو بيامرزه عزيزم.. زودي بيا انجمن 2
Lean 56968 ارسال شده در 30 فروردین، 2015 هرکس از تالار صنایع گذشت یه فاتحه برای شادی روح این تالار فقید نثار کنه 2
Nazanin.ad 6895 ارسال شده در 30 فروردین، 2015 هرکس از تالار صنایع گذشت یه فاتحه برای شادی روح این تالار فقید نثار کنه من نثار کردم. روحش شاد ای تنبل هااااااااااااااااااا! 2
ارسال های توصیه شده