Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۳ نظر من به نظر شما نزدیکتر است ....ولی فرنوش بذار بخونه بره تا دکترا اونجا تشویق داره...هر چند بعید به نظر میاد با این اوضاعی که به وجود اومده.... :ws28: باااااااااش. 1 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۳ توطئه گرا ، عمال استکبار ، فراماسون های جنایتکار حسوووووووود 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۳ فرنوش وکیل منه ،به پرونده ایشون رسیدگی کن فرنوش ...با تشکر...البته تخفیف مجازات هم در کار نباشه ...اشد مجازات به جهت درس شدن برای دیگران.....:icon_razz::gnugghender: میدونی که من سرم خیلییییییییییییی شلوغه. نظرت چیه که پرونده شو بدیم به گندم رسیدگی کنه. 2 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۳ میدونی که من سرم خیلییییییییییییی شلوغه. نظرت چیه که پرونده شو بدیم به گندم رسیدگی کنه. آره اتفاقا داشتم پرونده رو میسپردم بهت گفتم شاید وقت نکنی برسی بهش.... در هر صورت مختاری ....:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۳ آره اتفاقا داشتم پرونده رو میسپردم بهت گفتم شاید وقت نکنی برسی بهش....در هر صورت مختاری ....:hapydancsmil: تو که شرایط منو میدونی. گندم خوبه.:hapydancsmil::hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۳ تو که شرایط منو میدونی. گندم خوبه.:hapydancsmil::hapydancsmil: خائن:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۳ خائن:vahidrk: خودتی.:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۳ [h=1]موضوع مهم " لطفا مطالعه شود"[/h] 2 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۳ هل من ناصر ینصرنا؟ آخه مگه مهندس صنایع باید بست بشینه درس بخونه و نتیجه اش بشه سوت و کور بودن اینجا؟؟؟؟ :vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۳ هل من ناصر ینصرنا؟ آخه مگه مهندس صنایع باید بست بشینه درس بخونه و نتیجه اش بشه سوت و کور بودن اینجا؟؟؟؟ :vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۳ خو مگه چیه؟ راست گفتم دیگه مگه گفتم دروغ میگی ولی اول خودمون بعد دیگران الان که فک کنم مجموع بچه های صنایع فعال به 5 نفر هم نمیرسه منم فرصتم کمه اما گاهی یه سری مطلب میذارم که البته مثل سابق تألیفی نیست اما همین مقدار کم هم همین چند نفری که هستیم مطلب بذاریم حداقل تالار هر روز آپ میشه 2 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۳ مگه گفتم دروغ میگیولی اول خودمون بعد دیگران الان که فک کنم مجموع بچه های صنایع فعال به 5 نفر هم نمیرسه منم فرصتم کمه اما گاهی یه سری مطلب میذارم که البته مثل سابق تألیفی نیست اما همین مقدار کم هم همین چند نفری که هستیم مطلب بذاریم حداقل تالار هر روز آپ میشه خو منم همینو میگم.. تعداد افراد فعال کمه.. گاهی شما مطلبی میذاری گاهی هم هستی.. کسی هم نیست ک مشارکت کنه و حداقل 1نظردهی صورت بگیره.. منم میخوام ادامه مطلبای آتنارو بذارم ک خب هنوز معلوم نکرده ک میخواد خودش بذاره یا من بذارم و مطلبای جدیدو شروع کنم 2 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۳ سلام به همگی و علیکم السلام.. خوش اومدید 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۳ سلام اتنا جون.. بهتون تسليت ميگم.. خدا به خانوادتون صبر بده گلم بخصوص مادرگرامي.... خدا داييتو بيامرزه عزيزم.. زودي بيا انجمن 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۳ هرکس از تالار صنایع گذشت یه فاتحه برای شادی روح این تالار فقید نثار کنه 2 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۳ هرکس از تالار صنایع گذشت یه فاتحه برای شادی روح این تالار فقید نثار کنه من نثار کردم. روحش شاد ای تنبل هااااااااااااااااااا! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده