m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۳ آورین آورین ما میتونیم بله بله، اصلا مهندس صنایع دیدین ک بگه نمیتونم؟ 3 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۳ همینجوری که دارین میخونین حواستون به تالارم هست که انشالا....؟! 1 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۳ همینجوری که دارین میخونین حواستون به تالارم هست که انشالا....؟! من اصلا ب خاطر انجمن و تالاره ک میخوام بخونم واسه ارشد 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۳ همینجوری که دارین میخونین حواستون به تالارم هست که انشالا....؟! شوما بهتره دست از تنبلی برداری بیای تو تیم 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۳ بچه ها لینک زیر رو ببینید http://www.noandishaan.com/forums/thread134584.html#post1455154 2 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۳ من اصلا ب خاطر انجمن و تالاره ک میخوام بخونم واسه ارشد آفرین .... شوما بهتره دست از تنبلی برداری بیای تو تیم شوما که خودت از شوما گفتن بدتون میاد حالا داری بجای شما میگی شوماااااا؟؟؟؟؟ من درگیرم ،فعلا هم قصد ادامه تحصیل ندارم ،مگر اینکه کارم درست بشه و فرصت و اجازه ش رو داشته باشم ،دانشگاه تبریز هم بیاره ارشد ش رو.... 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۳ پس اینطوری تشویقم کنید:2rqfst4: وای به روزی که قبول نشی. 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۳ آفرین .... شوما که خودت از شوما گفتن بدتون میاد حالا داری بجای شما میگی شوماااااا؟؟؟؟؟ من درگیرم ،فعلا هم قصد ادامه تحصیل ندارم ،مگر اینکه کارم درست بشه و فرصت و اجازه ش رو داشته باشم ،دانشگاه تبریز هم بیاره ارشد ش رو.... چرااااااااااااا دانشگاه تبریز. این بود آرمان هااااااای ماااااااا 2 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۳ چرااااااااااااا دانشگاه تبریز. این بود آرمان هااااااای ماااااااا .... آرمااااااان هااااای ما پارسال بود دیگه .... 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۳ وای به روزی که قبول نشی. کو تشویقات پس؟ 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۳ کو تشویقات پس؟ کنکور اقتصاد تشویق داره آخه؟؟؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۳ کنکور اقتصاد تشویق داره آخه؟؟؟؟؟؟؟ :vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۳ ....آرمااااااان هااااای ما پارسال بود دیگه .... نه دیگه.همچناااااااااااااااااااااااان ادامه دارد. 1 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۳ :vahidrk: :vahidrk: اصلا بذار از هستی بپرسیم.کنکور اقتصاد تشویق داره آیااااااااا؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۳ :vahidrk: اصلا بذار از هستی بپرسیم.کنکور اقتصاد تشویق داره آیااااااااا؟؟ هستی کیه؟ 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۳ هستی کیه؟ هستی دوست جونیه منه. اتفاقا مدیر تو هم هس 2 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۳ :vahidrk: اصلا بذار از هستی بپرسیم.کنکور اقتصاد تشویق داره آیااااااااا؟؟ نظر من به نظر شما نزدیکتر است .... ولی فرنوش بذار بخونه بره تا دکترا اونجا تشویق داره...هر چند بعید به نظر میاد با این اوضاعی که به وجود اومده.... 2 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۳ هستی کیه؟ هستی کیه؟! میخوای بدونی هستی کیه؟! هستی دوست جونیه منه. اتفاقا مدیر تو هم هس همینی که فرنوش گفت.... 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۳ نظر من به نظر شما نزدیکتر است ....ولی فرنوش بذار بخونه بره تا دکترا اونجا تشویق داره...هر چند بعید به نظر میاد با این اوضاعی که به وجود اومده.... هستی کیه؟!میخوای بدونی هستی کیه؟! همینی که فرنوش گفت.... توطئه گرا ، عمال استکبار ، فراماسون های جنایتکار 2 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۳ توطئه گرا ، عمال استکبار ، فراماسون های جنایتکار فرنوش وکیل منه ،به پرونده ایشون رسیدگی کن فرنوش ...با تشکر... البته تخفیف مجازات هم در کار نباشه ...اشد مجازات به جهت درس شدن برای دیگران.....:icon_razz::gnugghender: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده