El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ دوس دارین این مکالمه تو انجمنای دیگه رد و بدل بشه: 1: آره از نواندیشان دانلود کردم 2:کجا؟ 1: همون انجمنی که بچه هاش عکس خودشون رو آواتار میکنن! خیلی تبلیغ مسخره ای بود؟ چرا وقتی عکسمون رو تو فیسبوک میزاریم اینجا نزاریم؟ پس بسم الله من رفتم عکسمو بزارم فقط نترسید:gnugghender: 42 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ منم ب نوبه ی خودم ب این حرکت فرهنگی لبیک میگم 32 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ من همین جا حمایت خودمو اعلام می کنم ما سه نفریم که عکسامونو گذاشتیم من، تیتان، 037 ولی بعضی ها می گن نذار و به شدتم مخالفت می کنن ولی دلیلی نمیارن که بفهمیم قضیه چیه؟؟؟ به نظر من باید جو جوری باشه که هر کسی که دلش می خواد بتونه عکسشو بزاره ......... 28 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ من تو این عکسه هستم همینو بذارم آواتارم قبوله؟ 26 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ خوش تیپ بودی رو نمی کردی ......... عجب جنبشی راه افتاد .... انقلابی در نواندیشان .... :hapydancsmil: .... آآآآآآآآآآآآآی بدددددددددددوین بچه ها... :hapydancsmil: 6 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ من تو این عکسه هستمهمینو بذارم آواتارم قبوله؟ اجباری در کار نیست خوب شاید فیسبوکی ها برای بعضیا محرم تر باشن 6 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ خوش تیپ بودی رو نمی کردی ......... عجب جنبشی راه افتاد .... انقلابی در نواندیشان .... :hapydancsmil: .... آآآآآآآآآآآآآی بدددددددددددوین بچه ها... :hapydancsmil: چاکرم، خوشگلیه شما انگیزه داد بهم الان علما میریزن میگن اسلام رو به خطر نندازین 3 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ شما بزارین ما تماشا می کنیم :gnugghender: 6 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ چاکرم، خوشگلیه شما انگیزه داد بهم الان علما میریزن میگن اسلام رو به خطر نندازین من می میرم واسه خطر :gnugghender: ... تا الان فک کنم شدیم 6 نفر ... 2 لینک به دیدگاه
faranak123susmar 541 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ من میتونم عکسی که توویه کارآموزی گرفتم بزارم؟ 18 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ من فکر کنم یکی از اولین کسایی بودم که عکسمو گذاشتم تو آواتار .. همه هم میگفتن تو خدای اعتماد به سقفی اما الان پشیمونم... کلا دلیلی نداره آدم چهره ی واقعیشو به دنیای مجازی بکشونه 13 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ من میتونم عکسی که توویه کارآموزی گرفتم بزارم؟ اصولا هر عکسی که +18 نباشه میتونی بزاری ولی اگه تو این عکس خودتم باشی عضوی از ماها به حساب میای 2 لینک به دیدگاه
faranak123susmar 541 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ اصولا هر عکسی که +18 نباشه میتونی بزاری ولی اگه تو این عکس خودتم باشی عضوی از ماها به حساب میای بله خودمم...سعی کنید نخندین! :hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ من فکر کنم یکی از اولین کسایی بودم که عکسمو گذاشتم تو آواتار .. همه هم میگفتن تو خدای اعتماد به سقفی اما الان پشیمونم... کلا دلیلی نداره آدم چهره ی واقعیشو به دنیای مجازی بکشونه ربطی به خودپسندی نداره، چهره خیلی کمک میکنه که آدم بهتر ارتباط برقرار بکنه خب کسانی که دوست ندارن کلا عکس نزارن یه بحث دیگست فقط میگم اونایی که تو فیسبوک عکسشون رو گذاشتم دلیلی نداره که اینجا هم نزارن 6 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ منم رسالت خودمو ب انجام رسوندم 5 لینک به دیدگاه
faranak123susmar 541 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ نترسیننترسینما همه با هم هستیم :hapydancsmil: 8 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ منم رسالت خودمو ب انجام رسوندم به به شیمایی:hapydancsmil: بــــــــشـــــــمار ماهرخ 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ نترسیننترسینما همه با هم هستیم :hapydancsmil: به به اینم بــــشـــــــمار ماهرخ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده