azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۱ صمد آقا خوش آمدی :hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۱ با سلام خدمت دوستان:۱-بهزاد (صمد آقا) ۲-اقتصاد ۳-دیپلم ۴- ۵-عمران و شهرسازی ،شعر ۶-تجربه کسب کردن و بیشتر دانستن ۷-دفتر املاک تهران- ری سلام آقا بهزاد به جمع نو اندیشان خوش اومدید 5 لینک به دیدگاه
aghaeiii 20 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۱ سلام علي هستم فوق ليسانس فرايند دارم رو پايان نامم تو پالايشگاه اراك كار ميكنم تو اين سايت با اسم اقايي عضو هستم كه البته فاميلم هست 10 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۱ سلام علي هستم فوق ليسانس فرايند دارم رو پايان نامم تو پالايشگاه اراك كار ميكنم تو اين سايت با اسم اقايي عضو هستم كه البته فاميلم هست سلام خیلی خوش آمدید :hapydancsmil::w66: 5 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۱ سلام علي هستم فوق ليسانس فرايند دارم رو پايان نامم تو پالايشگاه اراك كار ميكنم تو اين سايت با اسم اقايي عضو هستم كه البته فاميلم هست سلام علی آقای عزیز، خوش اومدین امیدوارم شاهد فعالیت های خوب شما در جمع نواندیشانی ها باشیم 4 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۱ سلامسعید صدام کنید مندسی مکانیک گرایش تاسیسات حرارتی و برودتی آزاد شهر مجلسی اصفهان ساکن قم در زمینه انرژی و تجهیزات تاسیساتی دوس دارم اکتیو باشم شغل هم آزاده(طراحی مشاوره اجرا پروژه های تاسیساتی و گازرسانی) و با مسول فنی پروژه گازرسانیم تو قم درود خیلی خوش اومدین 4 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۱ سلام;سما هستم، فارغ التحصیل کارشناسی طراحی و نقشه کشی صنعتی، دانشگاه ماشین سازی اراک، علاقه مند به هر موضوع و نرم افزاری که به رشتم ربط داشته باشه هستم و به شعر و ادبیات هم علاقه دارم، فعلا در یک شرکت گلخانه سازی مشغول طراحی و مهندسی معکوس هستم، و در آخر از اینکه به جمع خانواده نواندیشانی ها پیوستم خوشحالم:hapydancsmil: سلام سمای عزیز خیلی خوش اومدین منتظر حضورتون در تالار مکانیک هستیم... 5 لینک به دیدگاه
tiymoorsha 19 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۱ سینا هستم اگر ان ترک شیرازی بدست ارد دل ما را به خال هندویش بخشم دل وجان وسر وپا را 9 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۱ سینا هستم اگر ان ترک شیرازی بدست ارد دل ما را به خال هندویش بخشم دل وجان وسر وپا را خیلی خوش اومدی سینا جان. تُرک شیراز هستی؟ 7 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۱ سینا هستم اگر ان ترک شیرازی بدست ارد دل ما را به خال هندویش بخشم دل وجان وسر وپا را سلام آقا سینا، خیلی خوش اومدین ترک شیرازی همون انجمنه؟ خال هندوام داره کارشم دلبریه سروپات واسه خودت، سمرقند و بخارا بیشتر به کار انجمن میاد، شمام سالمت بهتر تره زنده باشی 3 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۱ سلام علي هستم فوق ليسانس فرايند دارم رو پايان نامم تو پالايشگاه اراك كار ميكنم تو اين سايت با اسم اقايي عضو هستم كه البته فاميلم هست سینا هستم اگر ان ترک شیرازی بدست ارد دل ما را به خال هندویش بخشم دل وجان وسر وپا را ســــــلام،خوش اومدید.............. :wubpink: :wubpink: دوستان عزیز منتظر حضور شما در تالار های تخصصیتون هستیم............... :4uboxsmiley: 3 لینک به دیدگاه
abozar_s 25 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۱ سلام. من ابوذر س هستم رشته م عمران کارشناسی دارم دانشگاه ایلام بحث عمران رو خیلی دوس دارم توی یه طرح مطالعاتی سد توی کشور عراق کار میکنم 13 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۱ سلام. من ابوذر س هستم رشته م عمران کارشناسی دارم دانشگاه ایلام بحث عمران رو خیلی دوس دارم توی یه طرح مطالعاتی سد توی کشور عراق کار میکنم سلااااااااام:hapydancsmil: خیلی خوش اومدین همسایه ایم پس 7 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۱ چه كردن اين كابراي جديد...كـــــــــــولــــــــــــــــــاكـــــــــــــ....:w155: همگي به جمع نوانديشان خوش اومديد دوستان! :w66: 6 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۱ سلام. من ابوذر س هستم رشته م عمران کارشناسی دارم دانشگاه ایلام بحث عمران رو خیلی دوس دارم توی یه طرح مطالعاتی سد توی کشور عراق کار میکنم خیلی خوش اومدین...............اطلاعاتتون رو در بخش [h=2]مهندسی عمران[/h] [h=2]در اختیار سایر دوستان نیز قرار بدین..........[/h] 7 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۱ دوست عزیز..خواهر....برادر....پدر...مادر....بزرگ...کوچک....عزیز...خانوم...لیدی.....آقا.....مسدر.....خوش اومدی.... سرافراز کردی...منت گذاشتی.... دست گلت درد نکنه....:hapydancsmil: اگه اومدی نفعی بُردی از اینجا...دوباره برگرد..کاری کن..یکی دیگه هم از اطلاعات تو نفع ببره... اینجا شادی....تفریح....کل کل(البته به شرط داشتن جنبه)....بحث علمی....رقابت علمی....آزاده.... دنبال ممنوع جاتش هم هستی اون بالای انجمن رو ببین می بینی چی ممنوع هست... با این اوصاف اگه رفیق نیمه راهی که خوش اومدی... ولی اگه باهامون همراه می شی که خوش اومدی.... پ.ن:معنای و طرز ادا کردن خوش اومدی ها فرق می کنه 7 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۱ همه افراد جدید خوش آمدیددددددددددددددددددددددد :w66::hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
fahimeh.gh 65 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۱ سلام دوستان،من مدتی هست که اینجا عضو هستم،ولی تابحال به قسمت معرفی کاربران نیومده بودم:( فهیمه هستم دانشجوی سال آخر مهندسی نساجی دانشگاه گیلان فعلاواسه کنکورارشد پلیمر دارم میخونم(شغلی ندارم) مطالبی دررابطه بامقالات پلیمروفناوری نانو رو دوست دارم امیدوارم بتونم اطلاعات مفیدی براتون بذارم:) 10 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۱ سلام دوستان،من مدتی هست که اینجا عضو هستم،ولی تابحال به قسمت معرفی کاربران نیومده بودم:(فهیمه هستم دانشجوی سال آخر مهندسی نساجی دانشگاه گیلان فعلاواسه کنکورارشد پلیمر دارم میخونم(شغلی ندارم) مطالبی دررابطه بامقالات پلیمروفناوری نانو رو دوست دارم امیدوارم بتونم اطلاعات مفیدی براتون بذارم:) :w66: فهیمه جان 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده