namin 25 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۰ سلام دوستان من رضا هستم از اردبيل رشته تحصيلي من ساخت وتوليد در مقطع كارسناسي درزنجان هستم .:hapydancsmil: 7 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ سلام دوستان من رضا هستم از اردبيل رشته تحصيلي من ساخت وتوليد در مقطع كارسناسي درزنجان هستم .:hapydancsmil: درود خوش اومدین 9 لینک به دیدگاه
physicist 29 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ تق تق تق یااللهسلامممممممممممممممممم. اسمم زهراس ولی اکثر دوستام مهشید صدام میکنن. دانشجوی فیزیک دانشگاه پیام نورم.ترم هشت.:hapydancsmil: فعلا که کارمون تحصیله. راستش خیلی اتفاقی وقتی واسه مطلب برا پروژه م بودم ازین سایت خوشم اومد و عضو شدم. ترمای آخرمه وقت سر خاروندن ندارم. ولی راجع به فیزیک اگه کمکی بتونم بکنم دریغ نمی کنم. 18 لینک به دیدگاه
alirezanabati 177 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ سلام عليرضا هستم از شركت كبير تراكتورسازي تبريز. تبريزيم و مكانيك سيالات تمام كردمو و 12 سال سابقه كار تو شركت تراكتورسازي بخش موتورسازي رو دارم. اشنايي كامل با قطعات و كاركرد موتورهاي ديزلي سنگين (و خب سبك چرا كه چون كه صد آمد نود هم پيش ماست) خوشحال ميشم با دوستان فرهيخته و بافرهنگ تعامل داشته باشم 13 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ خوش اومدین دوستان عزیز امیدوارم لحظات خوبی رو در نواندیشان داشته باشین 8 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ سلام عليرضا هستم از شركت كبير تراكتورسازي تبريز. تبريزيم و مكانيك سيالات تمام كردمو و 12 سال سابقه كار تو شركت تراكتورسازي بخش موتورسازي رو دارم. اشنايي كامل با قطعات و كاركرد موتورهاي ديزلي سنگين (و خب سبك چرا كه چون كه صد آمد نود هم پيش ماست) خوشحال ميشم با دوستان فرهيخته و بافرهنگ تعامل داشته باشم درود به انجمن خوش آمدید 7 لینک به دیدگاه
alirezanabati 177 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۰ سلام و مرسي از خوشامد گويي شما. ببينين چون من زياد به ابزارهاي اين سايت هنوز وارد نيستم پيشاپيش عذر ميخوام اگه پاسخي نميدم و يا در جاي مناسب پاسخ نميدم چون هر جا كه كليد ارسال پاسخ رو مي بينم همونجا اقدام ميكنم ديگه نمي بينم اصلا جاش اينجاس يا نه!!! ديگه ببخشين بعدها كه واردتر شدم جبران مي كنم 11 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۰ سلام و مرسي از خوشامد گويي شما. ببينين چون من زياد به ابزارهاي اين سايت هنوز وارد نيستم پيشاپيش عذر ميخوام اگه پاسخي نميدم و يا در جاي مناسب پاسخ نميدم چون هر جا كه كليد ارسال پاسخ رو مي بينم همونجا اقدام ميكنم ديگه نمي بينم اصلا جاش اينجاس يا نه!!! ديگه ببخشين بعدها كه واردتر شدم جبران مي كنم درود به انجمن خوش آمدید 6 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۰ عبدالامير هستم فارغ التحصيل جفرافيا و برنامه ريزي شهري از دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران مركز در شهرداري مشغول كارم و علاقه خاصي به فعاليت در موضوعات مرتبط به رشته تحصيلي خصوصا" تهيه و ارائه مقالات در اين زمينه هستم سلام دوست عزیز . به جمع شهرسازای انجمن خوش اومدی.میتونی در تالار شهرسازی مطالب مفیدی پیدا کنی.امیدوارم از تجربیات و توانمندی هاتون تو تالار تخصصی شهرسازی بیشتر استفاده کنیم 8 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۰ به تمام کاربران تازه وارد خیر مقدم میگم 9 لینک به دیدگاه
مهربون 27 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۰ سلام به دوستان .رسپینا-مهندسی علوم وصنایع غذایی-دانشگاه ازاد-کاراموزیم تمام بشه مسئول فنی کارخونه میشم -افزودن اطلاعات و دوست یابی-تقریبا در همه موارد خوشحال میشم بتونم کمکی کنم 13 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۰ دوستان همگی خوش اومدین به جمع نواندیشان 11 لینک به دیدگاه
شاران 768 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ 1- اسمی که با اون اسم شما رو تو انجمن بشناسن. شاران 2- رشته تحصیلی معماری 3- مقطع تحصیلی پشت کنکوری ارشد 4- دانشگاهی که تحصیل کردید یا می کنید ----- 5- از چه مباحثی تو انجمن ها خوشتون میاد و دوست دارین بیشتر تو چه قسمتی فعالیت داشته باشین. تازه عضو شدم و آشنایی چندانی با بخش های انجمن ندارم 6- هدفتون از عضویت تو انجمن و شرکت تو مباحث انجمن چیه؟ تبادل اطلاعات و گذران اوقات فراغت 7- شغلتون چیه و کجا کار می کنید؟ فعلا شغلم درس خواندنه ! 14 لینک به دیدگاه
بهاررادصادقی نیا 621 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ عبدالامير هستم فارغ التحصيل جفرافيا و برنامه ريزي شهري از دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران مركز در شهرداري مشغول كارم و علاقه خاصي به فعاليت در موضوعات مرتبط به رشته تحصيلي خصوصا" تهيه و ارائه مقالات در اين زمينه هستم خوش اومدین 9 لینک به دیدگاه
Bahareh.S 3068 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ عبدالامير هستم فارغ التحصيل جفرافيا و برنامه ريزي شهري از دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران مركز در شهرداري مشغول كارم و علاقه خاصي به فعاليت در موضوعات مرتبط به رشته تحصيلي خصوصا" تهيه و ارائه مقالات در اين زمينه هستم سلام خوش اومدين 7 لینک به دیدگاه
Bahareh.S 3068 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ سلام ببخشيد بچه ها من يادم افتاد اينجا خودمو معرفي نكردم ميشه الان معرفي كنم 7 لینک به دیدگاه
adelarak21 20 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۰ سلام دوستان احسان هستم فارغ التحصيل مهندسي كشاورزي-زراعت دانشكاه اراك ودر حال حاضر دانشجوي ارشد مديريت بازركاني-بازاريابي هستم شغلم:نماينده تام الاختيار دولت در منزل بابا!:hapydancsmil: وشبانه روز دنبال تحقيق مقاله و ........ موفق باشيد 10 لینک به دیدگاه
Bahareh.S 3068 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۰ سلام دوستاناحسان هستم فارغ التحصيل مهندسي كشاورزي-زراعت دانشكاه اراك ودر حال حاضر دانشجوي ارشد مديريت بازركاني-بازاريابي هستم شغلم:نماينده تام الاختيار دولت در منزل بابا!:hapydancsmil: وشبانه روز دنبال تحقيق مقاله و ........ موفق باشيد سلام خوش اومدين مهندس 7 لینک به دیدگاه
sartol 19 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۰ سلام اسمم رضاست كارشناسي نرم افزار دارم 9 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده