farzaneh_fth 53 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ خواهش میشه ولی من ادمین نیستم مدیر روابط عمومی تالار ازادم اگه خواستی بحث کنی یا تبادل نظر یه سر به بخش ما هم بزن بالاخره ادمین یکی از بخشا هستی دیگه مرسی حتما! معمولا یکی از محبوب ترین تالارای هر فرومیه گفتگوی آزاد، کمتر کسی هست که گذرش نیفته به این انجمن 4 لینک به دیدگاه
a.fathi2012 20 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ واقعا كاره جالبيه ..گفته باشم 4 لینک به دیدگاه
mehrdad asgari 22 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۰ سلام مهرداد هستم دانشجو مدیریت صنعتی ولی کار کامپیوتری میکنمو همین دیگه ترم اخرم هستم کارشناسیو اره دیگه خیلی هم خوش خنده ام.اهان دانشگامم قزوینه:lol: 12 لینک به دیدگاه
deam7 20 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۰ سلام به همگی اسمم رویاس دانشجوی ترم6 کامپیوتر، کارشناسی میخوام شروع کنم به امید خدا واسه ارشد بخونم، خیلی دوس دارم در کنار درسم کار هم بکنم، اما موقعیتش پیش نیومده در زمینه دروس کامپیوتر و همینطور تربیت بدنی (بسکتبال، فرا حرفه ای):) میتونم به دوستان خوب کمک کنم. 10 لینک به دیدگاه
fereshte_sab 21 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ سلام فرشته هستم دانشچوی ترم آخر کارشنای مهندسی نرم افزار کی خوام پروژه پایانیمو هوش مصنوعی به روش تشخیص چهرش بردارم دنبال منبع میگشتم اومدم اینجا عضو شدم می خوام کاربردی برنامه بنویسم اگر کسی از دوستان منبع مفید و اسونی داره به من بگه اینم ایمیل فرشته خانوم:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: feri_b68@yahoo.com 11 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26780 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ سلام فرشته هستمدانشچوی ترم آخر کارشنای مهندسی نرم افزار کی خوام پروژه پایانیمو هوش مصنوعی به روش تشخیص چهرش بردارم دنبال منبع میگشتم اومدم اینجا عضو شدم می خوام کاربردی برنامه بنویسم اگر کسی از دوستان منبع مفید و اسونی داره به من بگه اینم ایمیل فرشته خانوم:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: feri_b68@yahoo.com سلام خوش اومدید میتونید از منابع اینجا استفاده کنید. هوش مصنوعی 10 لینک به دیدگاه
error-71 20 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۰ سلام به همه نو انديشان و روشن فكران عزيز اسمم حسين ولي از موقع اي كه با كامپيوتر و شبكه آشنا شدم اطرافيانم بهم ميگن error سال 90كنكور داديم آخرش اومديم رشته مكانيك قبول شديم وتحصيل مي كنم مقطع تحصيلي هم كارشناسي . دانشگاه ازاد واحد بندر انزلي مباحثي هم كه خوشم مياد يكيش همين مهندسي مكانيك و هر چيزي كه به نحوي به كامپيوتر و شبكه و البته اينم نا گفته نمونه كه از ماشين و ماشين آلات مكانيكي هم خوشم مياد هدف خيلي مهمه و هدفه منم ياد گيري البته تا حدي كه بتونم سعي ميكنم تو اموزش و ياد دادن هم سهيم باشم شغلمم كه البته نميشه بهشون بگي شغل ولي خدمات كامپيوتري ارايه ميدم و تحقيق و مقاله هم تهيه ميكنم و هر كاري كه با روحياتم سازگار باشه ... 10 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ سلام به همه نو انديشان و روشن فكران عزيز اسمم حسين ولي از موقع اي كه با كامپيوتر و شبكه آشنا شدم اطرافيانم بهم ميگن error سال 90كنكور داديم آخرش اومديم رشته مكانيك قبول شديم وتحصيل مي كنم مقطع تحصيلي هم كارشناسي . دانشگاه ازاد واحد بندر انزلي مباحثي هم كه خوشم مياد يكيش همين مهندسي مكانيك و هر چيزي كه به نحوي به كامپيوتر و شبكه و البته اينم نا گفته نمونه كه از ماشين و ماشين آلات مكانيكي هم خوشم مياد هدف خيلي مهمه و هدفه منم ياد گيري البته تا حدي كه بتونم سعي ميكنم تو اموزش و ياد دادن هم سهيم باشم شغلمم كه البته نميشه بهشون بگي شغل ولي خدمات كامپيوتري ارايه ميدم و تحقيق و مقاله هم تهيه ميكنم و هر كاري كه با روحياتم سازگار باشه ... :welcome: 4 لینک به دیدگاه
l.n1370 20 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ به نام خدا سلام به همه دوستان اسمم نفس شیمی کارشناسی انتقالی به دانشگاه قم قسمت کامپیوتر و جمع آوری مطالب شیمی تبادل اطلاعات مربی ورزش 10 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ به نام خداسلام به همه دوستان اسمم نفس شیمی کارشناسی انتقالی به دانشگاه قم قسمت کامپیوتر و جمع آوری مطالب شیمی تبادل اطلاعات مربی ورزش سلام خوش اومدی نفس جان :4uboxsmiley: 5 لینک به دیدگاه
tira 24 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ من و به اسم تیرا بشناسین طراحی ونقشه کشی خوندم کتیا و سالید ورکو بلدم و آزمونگر تو این رشته هستم قبلا هم نقشه کشی تو مقطع هنرستان تدریس کردم هدف از عضویت بالا بردن اطلاعات خودم و تبادل اطلاعات 12 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۰ به نام خداسلام به همه دوستان اسمم نفس شیمی کارشناسی انتقالی به دانشگاه قم قسمت کامپیوتر و جمع آوری مطالب شیمی تبادل اطلاعات مربی ورزش چون با انتقالیت هم دانشگاهی شدیم ، پارتی بازی کنم . خوش امدین، فراوان . 9 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۰ من و به اسم تیرا بشناسینطراحی ونقشه کشی خوندم کتیا و سالید ورکو بلدم و آزمونگر تو این رشته هستم قبلا هم نقشه کشی تو مقطع هنرستان تدریس کردم هدف از عضویت بالا بردن اطلاعات خودم و تبادل اطلاعات درود دوست خوبم! خوش اومدین... 5 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۰ دوستان خوش امدید....:hapydancsmil: یاد دوران جوانیم افتادم..... 7 لینک به دیدگاه
the Constantine 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ سلام من سپهر هستم فوق دیپلم دارم بیکار! به خاطر تالار موبایل اومدم اینجا. 5 لینک به دیدگاه
mouood1418 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ سلام اسمم موعود! دانشجویی رشته سخت افزار! دانشگاه شمال! 5 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ من و به اسم تیرا بشناسینطراحی ونقشه کشی خوندم کتیا و سالید ورکو بلدم و آزمونگر تو این رشته هستم قبلا هم نقشه کشی تو مقطع هنرستان تدریس کردم هدف از عضویت بالا بردن اطلاعات خودم و تبادل اطلاعات خوش اومدی تیرا جان امیدوارم هم در این جا هم در زندگی به اهدافت برسی شاد باشی ... 3 لینک به دیدگاه
negar:D 16 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ سلام منم اینجا تازه واردم... دوست جون جونیه ارغوانم که خیلی وقته اینجا عضوه رشته م مدیریت بیمه است دانشگاه علامه طباطبایی میخونم توی هر زمینه ای که بخوام استعداد دارم ولی خیلی تنبلم اطلاعاتم توی نظریه های مدیریت خیلی بالاست 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده