pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ به همه دوستان تازه وارد خوش امد میگم... 5 لینک به دیدگاه
s a h a r 56 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۰ سلام منم اومدم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 10 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۰ سلام منم اومدم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 خوش اومدی 6 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۰ سلام منم اومدم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 درود دوست خوبم! خوش اومدین:icon_gol: 6 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۰ سلاممن فرشته تهرانی ام! سلام منم وحید2007 هستم خوش اومدین 7 لینک به دیدگاه
au1366 19 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ سلام من وحید هستم لیسانس الکترونیک دارم آزاد خوندم دوس دارم توی هر زمینه ای یه اطلاعاتی داشته باشم پروتئوس و آلتیوم دیزاینو بلدم طراحی و مونتاژ مدارم انجام میدم سرپایی با دوستام پروژه کار می کنیم دوس دارم عسلویه کار کنم و :icon_gol::icon_gol: 9 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ خوش اومدین دوستان عزیز :w66::welcome::w66: :w63: 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ سلام اینجا نواندیشانه منم شقایق هستم i love you pmc:ws3: :w58: 5 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ دوستان همگی به نواندیشان خوش آمدید 5 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ سلام اینجا نواندیشانه منم شقایق هستم i love you pmc:ws3: :w58: به جمع ما خوش اومدی شقایق جون منم الهه هستم یک مسافر 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ به جمع ما خوش اومدی شقایق جون منم الهه هستم یک مسافر مرسی الهه جان من تازه از اتوبوس پیاده شدم و مسافر نیستم 6 لینک به دیدگاه
adel godarzi 31 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ salam.man adelam. karshenasi fazaye sabz mikhonam. 10 لینک به دیدگاه
adel godarzi 31 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ زندگی جیره مختصری است مثل یک فنجان چای! و در کنارش عشق است مثل یک فنجان چای! زندگی را با عشق نوش جان باید کرد.... 11 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ salam.man adelam.karshenasi fazaye sabz mikhonam. خوش اومدی عادل عزیز لطفا این شعرهای زیبا رو هم در موضوعات مخصوص به خودش بنویس تا همه از خوندنش لذت ببرن ،ممنون 7 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ salam.man adelam.karshenasi fazaye sabz mikhonam. درود دوست خوب :welcome:... 8 لینک به دیدگاه
farzaneh_fth 53 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ این تاپیک رو گذاشتم تا هرکسی که عضو انجمن میشه بیاد اینجا خودشو کامل تر معرفی کنه تا کاربرا بتونن بهتر با هم آشنا بشن. تو معرفی خودتون بهتره که اینا رو بگین و هر چیز دیگه ای که خواستین: 1- اسمی که با اون اسم شما رو تو انجمن بشناسن. 2- رشته تحصیلی 3- مقطع تحصیلی 4- دانشگاهی که تحصیل کردید یا می کنید 5- از چه مباحثی تو انجمن ها خوشتون میاد و دوست دارین بیشتر تو چه قسمتی فعالیت داشته باشین. 6- هدفتون از عضویت تو انجمن و شرکت تو مباحث انجمن چیه؟ 7- شغلتون چیه و کجا کار می کنید؟ سلام بچه ها منم 3-4 روزه عضو شدم 1. فرزانه هستم 2. معماری می خونم (انجمن معماری اینجا فوق العاده ست :flowerysmile:) 3. مقطع کارشناسی (ترم 4 ) 4. دانشگاه محقق اردبیلی می خونم 5. بیشتر مباحث هنری (معماری، گرافیک،نقاشی، موسقی،...) رو دوست دارم، به جز اون به ادبیات (شعر، داستان های کوتاه و بلند، مینیمال و ...)، روانشناسی و جامعه شناسی و فلسفه علاقه مندم...فعلا همینا یادمه! 6. استفاده از مطالب انجمن معماری + کمک گرفتن و نظرخواهی از بچه های فعال رشته مون برای طرحام و کمک کردن اگه از دستم بربیاد+ پیدا کردن دوستای خوب 7. من بیکارم!:5c6ipag2mnshmsf5ju3 12 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ سلام بچه ها منم 3-4 روزه عضو شدم 1. فرزانه هستم 2. معماری می خونم (انجمن معماری اینجا فوق العاده ست :flowerysmile:) 3. مقطع کارشناسی (ترم 4 ) 4. دانشگاه محقق اردبیلی می خونم 5. بیشتر مباحث هنری (معماری، گرافیک،نقاشی، موسقی،...) رو دوست دارم، به جز اون به ادبیات (شعر، داستان های کوتاه و بلند، مینیمال و ...)، روانشناسی و جامعه شناسی و فلسفه علاقه مندم...فعلا همینا یادمه! 6. استفاده از مطالب انجمن معماری + کمک گرفتن و نظرخواهی از بچه های فعال رشته مون برای طرحام و کمک کردن اگه از دستم بربیاد+ پیدا کردن دوستای خوب 7. من بیکارم!:5c6ipag2mnshmsf5ju3 خیلی خوش اومدی 6 لینک به دیدگاه
farzaneh_fth 53 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ خیلی خوش اومدی مرسی ادمین :w72: 5 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ مرسی ادمین :w72: خواهش میشه ولی من ادمین نیستم مدیر روابط عمومی تالار ازادم اگه خواستی بحث کنی یا تبادل نظر یه سر به بخش ما هم بزن 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده