somaye.stormy 355 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ حتما یه دلیلی داره. فورا بهش نگو بی معرفت. بگرد ببین چشه. شاید به کمکت احتیاج داره. همش که نباید گیرنده باشیم. یکمم بخشنده باشیم بد نمیشه. برو بگرد پیداش کن. ارزششو داره. دلیلشو نمیدونم ازش پرسیدم ولی جواب نمیده الان 84 روزه که بی خبر رفته...هرچی هم میگم چی شده جوابی نمیاد.... واقعا نمیدونم چرا.... لینک به دیدگاه
qholi 149 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ میشه. من انجام دادم. یواشکی نیگاش کردم و تو دلم بهش گفتم : دوستت دارم آقا قلی میگه اگه اینو به خدا گفتی اون اصلا تو دلته!!! مطمئنا فهمیده!!! لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ سلام اگه ما این یواشکی هارو نداشتیم دلمون رو به چی خوش می کردیم؟ نمی دونم چرا ولی بعضی از این یواشکی ها قد یه دنیا می ارزه.:texc5lhcbtrocnmvtp8 6 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ دلیلشو نمیدونم ازش پرسیدم ولی جواب نمیدهالان 84 روزه که بی خبر رفته...هرچی هم میگم چی شده جوابی نمیاد.... واقعا نمیدونم چرا.... پس حتما نیاز به زمان داره. من جای شما باشم بهش فرصت میدم تا بتونه خودشو پیدا کنه. اومد که هیچ نیومد هم حتما صلاح همین بوده. کلا سعی نکن به ادما عادت کنی. ارزشش رو نداره. تنها باش و میون جمع باش. 1 لینک به دیدگاه
somaye.stormy 355 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ پس حتما نیاز به زمان داره. من جای شما باشم بهش فرصت میدم تا بتونه خودشو پیدا کنه. اومد که هیچ نیومد هم حتما صلاح همین بوده. کلا سعی نکن به ادما عادت کنی. ارزشش رو نداره. تنها باش و میون جمع باش. چی بگم ...کاری ازم برنمیاد فقط خاطره هاش واسم میمونه... 1 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ یواشکی ها زیاده . . . یواشکی فراموش میکنم ، یواشکی به اتفاقات مسخره می خندم و یواشکی بهشون گریه میکنم ، یواشکی دلم تنگ میشه ،یواشکی فک میکنم ، یواشکی میگم به جهنم . . . 7 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ چی بگم ...کاری ازم برنمیادفقط خاطره هاش واسم میمونه...:yes: همینم خوبه. من از دست کاری بعضیا همچین سرسام گرفتم که خاطره هاشونم به یاد دادم. مهم خود انسانه. خیلی ها میان و میرن. اگه لایق بودن میموندن. بعضی هام یهو متحول میشن و از اونور پشت بام میفتن پائین. هر چی که بود گذشته. قردا تولد دیگری است. 1 لینک به دیدگاه
somaye.stormy 355 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ همینم خوبه. من از دست کاری بعضیا همچین سرسام گرفتم که خاطره هاشونم به یاد دادم. مهم خود انسانه. خیلی ها میان و میرن. اگه لایق بودن میموندن. بعضی هام یهو متحول میشن و از اونور پشت بام میفتن پائین. هر چی که بود گذشته. قردا تولد دیگری است. همین درسته مرسی واقعا 2 لینک به دیدگاه
sweetest 4756 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ منم یواشکی دلم خیلی وقته تنگه یواشکی چشام بارونی میشه یواشکی تصمیم میگیرم دیگه به خیلی چیزا فکر نکنم ولی یواشکی ..........نمیشه . . 3 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ چه تاپیکی فوضولی ناکی منم که فوضووووووووول یه یواشکی دارم تقریبا کسی نمیدونه...البته یکی میدونه اما فکر نکنم بدونه تا این حد جدیه واسم...اون آدم خیالیه که تو بچگی داشتیم و باهاش بازی میکردیم یا حرف میزدیم اونو یادتونه؟ من هنوز اونو دارم...ولم نمیکنه شایدم من بزرگ نشدم نمیدونم...ولی خیلیم دوسش دارم وابستش شدم دیگه یکی دیگه هم اینکه گریه هام یواشکیه دیگه یواشکی از یکی دو نفرخوشم میاد...بیشتر حسه تحسینه بقیه یواشکیامو نمیگم خدا شششششاهده :girl_blush2: 9 لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ یواشکی سیگار کشیدم یواشکی یه نقاشی هایی میکشم یواشکی یه چیزایی مینویسم خیلی وقتا یواشکی گریه میکنم یواشکی با خودم حرف میزنم؛گاهی انگلیسی گاهی فارسی گفتنی ترین یواشکیام همینه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 6 لینک به دیدگاه
somaye.stormy 355 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ یواشکی سیگار کشیدمیواشکی یه نقاشی هایی میکشم یواشکی یه چیزایی مینویسم خیلی وقتا یواشکی گریه میکنم یواشکی با خودم حرف میزنم؛گاهی انگلیسی گاهی فارسی گفتنی ترین یواشکیام همینه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 دیگه نکن این کارو... 1 لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ دیگه نکن این کارو... ششم.....:sorry: 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ من يه بار يواشكي يه درسمو افتادم:girl_blush2:ولي بازم يواشكيه يواشكي نبود خوب دوستام ميدونستن:5c6ipag2mnshmsf5ju3 4 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ من يه بار يواشكي يه درسمو افتادم:girl_blush2:ولي بازم يواشكيه يواشكي نبود خوب دوستام ميدونستن:5c6ipag2mnshmsf5ju3 همین؟ قبول نیست. یواشکی که یه دونه نمیشه. ما منتظر دومی هستیم. :w330: 1 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ من یواشکی عاشق میشم. (فقط همین) جدیدا یواشکی سیگار هم کشیدم. 6 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ همین؟ قبول نیست. یواشکی که یه دونه نمیشه. ما منتظر دومی هستیم. :w330: خو آخه من نميتونم يواشكي كاري انجام بدم اصلا نميتونم يه چيزي رو تو دلم نگه دارم حس ميكنم رو دلم سنگيني ميكنه زود خودمو لو ميدم:girl_blush2: 4 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ آروم آروم یواشکی ؟ چیکار میکنی اون پشتکی؟ یواشکی مثه مهمون میای ؟ میخوای ما رو از حسرت دیدارت محروم کنی؟ نه دیگه این یواشکی اومدنا دلچسب نیست. بیا و با ما قایم موشک بازی نکن. 3 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ من خودم يواشکي سيگاريم يواشکي الکليم يواشکي عاشق ميشم يواشکي فارغ يواشکي گريه مي کنم, يواشکي مشروط ميشم,يواشکي.....هيسسسسسسسس! میشه یه لیست از کارهایی که یواشکی نمیکنین را هم بگین؟ من هر کاری که سبب بشه پشت سرم حرف در بیارن یواشکی انجام میدم. ولی کاری که به سلامتی جسم و روانم آسیب بزنه را اصلا انجام نمیدم چه یواشکی چه در ملا عام. 6 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ میشه یه لیست از کارهایی که یواشکی نمیکنین را هم بگین؟ من هر کاری که سبب بشه پشت سرم حرف در بیارن یواشکی انجام میدم. ولی کاری که به سلامتی جسم و روانم آسیب بزنه را اصلا انجام نمیدم چه یواشکی چه در ملا عام. من چیکار به کار دیگران دارم. اینایی هم که یواشکی انجام میدم تا بحال ضرری برام نداشته. چون یواشکی هستن ضرر نمیزنن. الانم سالم و با نشاطم و به ریش روزگار میخندم. اگه این چیزا ضرر داشت اونوقت الان کل اروپا از صفحه روزگار محو شده بود. نه جانم. اینا ضرر نداره. افسردگی ضرر داره که من ازش دوری میکنم. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده