somaye.stormy 355 ارسال شده در 24 دی، 2011 حتما یه دلیلی داره. فورا بهش نگو بی معرفت. بگرد ببین چشه. شاید به کمکت احتیاج داره. همش که نباید گیرنده باشیم. یکمم بخشنده باشیم بد نمیشه. برو بگرد پیداش کن. ارزششو داره. دلیلشو نمیدونم ازش پرسیدم ولی جواب نمیده الان 84 روزه که بی خبر رفته...هرچی هم میگم چی شده جوابی نمیاد.... واقعا نمیدونم چرا....
qholi 149 ارسال شده در 24 دی، 2011 میشه. من انجام دادم. یواشکی نیگاش کردم و تو دلم بهش گفتم : دوستت دارم آقا قلی میگه اگه اینو به خدا گفتی اون اصلا تو دلته!!! مطمئنا فهمیده!!!
vahid88 9652 ارسال شده در 24 دی، 2011 سلام اگه ما این یواشکی هارو نداشتیم دلمون رو به چی خوش می کردیم؟ نمی دونم چرا ولی بعضی از این یواشکی ها قد یه دنیا می ارزه.:texc5lhcbtrocnmvtp8 6
Fakur 9754 سازنده ارسال شده در 24 دی، 2011 دلیلشو نمیدونم ازش پرسیدم ولی جواب نمیدهالان 84 روزه که بی خبر رفته...هرچی هم میگم چی شده جوابی نمیاد.... واقعا نمیدونم چرا.... پس حتما نیاز به زمان داره. من جای شما باشم بهش فرصت میدم تا بتونه خودشو پیدا کنه. اومد که هیچ نیومد هم حتما صلاح همین بوده. کلا سعی نکن به ادما عادت کنی. ارزشش رو نداره. تنها باش و میون جمع باش. 1
somaye.stormy 355 ارسال شده در 24 دی، 2011 پس حتما نیاز به زمان داره. من جای شما باشم بهش فرصت میدم تا بتونه خودشو پیدا کنه. اومد که هیچ نیومد هم حتما صلاح همین بوده. کلا سعی نکن به ادما عادت کنی. ارزشش رو نداره. تنها باش و میون جمع باش. چی بگم ...کاری ازم برنمیاد فقط خاطره هاش واسم میمونه... 1
- Nahal - 47858 ارسال شده در 24 دی، 2011 یواشکی ها زیاده . . . یواشکی فراموش میکنم ، یواشکی به اتفاقات مسخره می خندم و یواشکی بهشون گریه میکنم ، یواشکی دلم تنگ میشه ،یواشکی فک میکنم ، یواشکی میگم به جهنم . . . 7
Fakur 9754 سازنده ارسال شده در 24 دی، 2011 چی بگم ...کاری ازم برنمیادفقط خاطره هاش واسم میمونه...:yes: همینم خوبه. من از دست کاری بعضیا همچین سرسام گرفتم که خاطره هاشونم به یاد دادم. مهم خود انسانه. خیلی ها میان و میرن. اگه لایق بودن میموندن. بعضی هام یهو متحول میشن و از اونور پشت بام میفتن پائین. هر چی که بود گذشته. قردا تولد دیگری است. 1
somaye.stormy 355 ارسال شده در 24 دی، 2011 همینم خوبه. من از دست کاری بعضیا همچین سرسام گرفتم که خاطره هاشونم به یاد دادم. مهم خود انسانه. خیلی ها میان و میرن. اگه لایق بودن میموندن. بعضی هام یهو متحول میشن و از اونور پشت بام میفتن پائین. هر چی که بود گذشته. قردا تولد دیگری است. همین درسته مرسی واقعا 2
sweetest 4756 ارسال شده در 24 دی، 2011 منم یواشکی دلم خیلی وقته تنگه یواشکی چشام بارونی میشه یواشکی تصمیم میگیرم دیگه به خیلی چیزا فکر نکنم ولی یواشکی ..........نمیشه . . 3
Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 24 دی، 2011 چه تاپیکی فوضولی ناکی منم که فوضووووووووول یه یواشکی دارم تقریبا کسی نمیدونه...البته یکی میدونه اما فکر نکنم بدونه تا این حد جدیه واسم...اون آدم خیالیه که تو بچگی داشتیم و باهاش بازی میکردیم یا حرف میزدیم اونو یادتونه؟ من هنوز اونو دارم...ولم نمیکنه شایدم من بزرگ نشدم نمیدونم...ولی خیلیم دوسش دارم وابستش شدم دیگه یکی دیگه هم اینکه گریه هام یواشکیه دیگه یواشکی از یکی دو نفرخوشم میاد...بیشتر حسه تحسینه بقیه یواشکیامو نمیگم خدا شششششاهده :girl_blush2: 9
Gizmo 5887 ارسال شده در 24 دی، 2011 یواشکی سیگار کشیدم یواشکی یه نقاشی هایی میکشم یواشکی یه چیزایی مینویسم خیلی وقتا یواشکی گریه میکنم یواشکی با خودم حرف میزنم؛گاهی انگلیسی گاهی فارسی گفتنی ترین یواشکیام همینه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 6
somaye.stormy 355 ارسال شده در 24 دی، 2011 یواشکی سیگار کشیدمیواشکی یه نقاشی هایی میکشم یواشکی یه چیزایی مینویسم خیلی وقتا یواشکی گریه میکنم یواشکی با خودم حرف میزنم؛گاهی انگلیسی گاهی فارسی گفتنی ترین یواشکیام همینه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 دیگه نکن این کارو... 1
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 24 دی، 2011 من يه بار يواشكي يه درسمو افتادم:girl_blush2:ولي بازم يواشكيه يواشكي نبود خوب دوستام ميدونستن:5c6ipag2mnshmsf5ju3 4
Fakur 9754 سازنده ارسال شده در 25 دی، 2011 من يه بار يواشكي يه درسمو افتادم:girl_blush2:ولي بازم يواشكيه يواشكي نبود خوب دوستام ميدونستن:5c6ipag2mnshmsf5ju3 همین؟ قبول نیست. یواشکی که یه دونه نمیشه. ما منتظر دومی هستیم. :w330: 1
viviyan 12437 ارسال شده در 25 دی، 2011 من یواشکی عاشق میشم. (فقط همین) جدیدا یواشکی سیگار هم کشیدم. 6
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 25 دی، 2011 همین؟ قبول نیست. یواشکی که یه دونه نمیشه. ما منتظر دومی هستیم. :w330: خو آخه من نميتونم يواشكي كاري انجام بدم اصلا نميتونم يه چيزي رو تو دلم نگه دارم حس ميكنم رو دلم سنگيني ميكنه زود خودمو لو ميدم:girl_blush2: 4
Fakur 9754 سازنده ارسال شده در 25 دی، 2011 آروم آروم یواشکی ؟ چیکار میکنی اون پشتکی؟ یواشکی مثه مهمون میای ؟ میخوای ما رو از حسرت دیدارت محروم کنی؟ نه دیگه این یواشکی اومدنا دلچسب نیست. بیا و با ما قایم موشک بازی نکن. 3
*Sanaz* 10640 ارسال شده در 25 دی، 2011 من خودم يواشکي سيگاريم يواشکي الکليم يواشکي عاشق ميشم يواشکي فارغ يواشکي گريه مي کنم, يواشکي مشروط ميشم,يواشکي.....هيسسسسسسسس! میشه یه لیست از کارهایی که یواشکی نمیکنین را هم بگین؟ من هر کاری که سبب بشه پشت سرم حرف در بیارن یواشکی انجام میدم. ولی کاری که به سلامتی جسم و روانم آسیب بزنه را اصلا انجام نمیدم چه یواشکی چه در ملا عام. 6
Fakur 9754 سازنده ارسال شده در 25 دی، 2011 میشه یه لیست از کارهایی که یواشکی نمیکنین را هم بگین؟ من هر کاری که سبب بشه پشت سرم حرف در بیارن یواشکی انجام میدم. ولی کاری که به سلامتی جسم و روانم آسیب بزنه را اصلا انجام نمیدم چه یواشکی چه در ملا عام. من چیکار به کار دیگران دارم. اینایی هم که یواشکی انجام میدم تا بحال ضرری برام نداشته. چون یواشکی هستن ضرر نمیزنن. الانم سالم و با نشاطم و به ریش روزگار میخندم. اگه این چیزا ضرر داشت اونوقت الان کل اروپا از صفحه روزگار محو شده بود. نه جانم. اینا ضرر نداره. افسردگی ضرر داره که من ازش دوری میکنم. 2
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری