رفتن به مطلب

ازدواج با همسری از شهردیگر.....آری یا خیر؟

ارسال های توصیه شده

ببین برای ازدواج سطحی از شناخت لازمه به فرض با توجه به مثال پیاز واسه ازدواج لایه اول و یه کم از لایه دوم کفایت میکنه به علاوه نقش فرهنگ ها

فرهنگ در شخصیت آدمها رسوب میکنه و به صورت کهن الگو و طرح واره های بنیادی دز ذهن و منش فرد باقی میمونه چیزی که نمیشه تغییرش داد

قبول دارم

پس قبل دارید که 80 درصد شکست ازدواج های دو شهر به خاطر فرهنگه نه چیزای دیگه :JC_thinking:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 74
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

خدا پدرتو بیامرزه

وقتی از ریشه، یه فرهنگ و نگرشی رو نپذیری چطوری می تونی با فردی از همان فرهنگ و تفکر و نگرش زندگی زیر یه سقف داشته باشی؟

خدارفتگان شمارو هم رحمت کنه:ws44:

منم همین رو میگم دیگهw58.gifمن میگم چرا ازدواج با یه دختر/پسر از شهر دیگه محکوم به شکسته؟

من تو شهر خودم نمیتونم ازدواج کنم از شهر دیگه هم ازدواجم به شکست میرسه .......

حالا من چیکار کنم؟icon_razz.gif

• Like 6
لینک به دیدگاه

ممنونم از دعوتت :icon_pf (44):

نه محکوم به شکست نیست به شرطی که کفه تفاهم فرهنگی و اعتقادی و خانوادگی سنگین از تر از اختلافات باشه....اما مسلما مشکلاتی به وجود میاد که در ازدواج های دیگه نیست و بسته به نوع برخورد و اگاهی و شعور طرفین میشه ازدواج رو به انتهای خوشبختی یا به نهایت ناامیدی رسوند..

• Like 7
لینک به دیدگاه

پیمان جان

ببخشید اما ایننظر منه

مرد اصفهانی برای ازدواج خیلی خوبه :JC_thinking:

اما زن اصفهانی به نظرم هیچ کس جز مرد اصفهانی از پس زندگی با اون بر نمیاد

خانوم های اصفهانی ناراحت نشن نظر هستش :ydm47612zsesgift969

اما من زیاد دیدم ازدواج مرد اصفهانی با زن ترک

خیلی خیلی خیلی موفق بودن

بالای 20 تا از این مورد دیدم :girl_blush2:

• Like 3
لینک به دیدگاه
چه جهاتی :JC_thinking:

ببین مثلا با یه فرهنگ جدید آشنا میشی

مسافرتت زیاد میشه

با چیزهای جدیدی آشنا میشی

میتونی از دوطرف(فرهنگ خودت و طرف مقابل) بهترین ها رو واسه زندگیت انتخاب کنی

یه جورایی بیشتر مستقل میشی

تو زندگی محکم و قوی میشی

از وابستگی به خانوادت در میای

و خیلی چیزهای دیگه

البته گفتم اینها نظر منه و شاید اینهایی که گفتم واسه یکی دیگه معایب محسوب بشه نه مزایا

ولی واسه من مزایاست چون دوست دارم با چیزهای جدید و آدمهای جدید آشنا بشم و البته من به راحتی خودم رو با هر شرایطی میتونم وفق بدم:yes:

• Like 7
لینک به دیدگاه

من با چنین موضوعی به صورت جد مخالف یا موافق نیستم رسم و رسومات منطقه ای که به عنوان فرهنگ جغرافیانیی یاد میشه یه چیزه فرهنگ فرد یه چیز دیگه ،اینکه فرهنگ فرد متاثر از فرهنگ جغرافیایی اونه درسته اما به صورت تقریبی.اگه د نفر از نظر طرز فکر بهم بخورن فرهنگ جغرافیایی فرد اونقدر مهم نیست

این نقل قول از صحبتهای اندیشه است اما چون شما دسترسی به اون بخش ندارید به صورت نقل قول نمیذارم:a030:نکته مهمی که باید در مرود شخصیت ها بگم موقعیت جغرافیائی است و فرهنگ حاکم مثل ا آدمهائی که در مناطق شمالی زندگی میکنند آدمهای دست و دل باز و انعطاف پذیری هستند ...ظاهر و باطن یکی است.در مناطق کویری معمولا مردم درون گرا هستند دقت کرده باشید بیرون خونه ها گلی و ساده است اما درون خانه ها فرش های گران قیمت و عتیقه جات مثل اصفهان / یزد همونطور که باید به شخصیت و ویژگی های شخصیتی دقت کنیم باید به جائی که طرف مقابل در اون بزرگ شده هم دقت کنیم .....کرد با گیلانی ازدواج سختی دارند ...اصفهانی با تبریزی ازدواج سختی دارند تبریز با ارومیه ازدواج خوبی دارند پسر اصفهانی با دختر تهرانی ازدواج سختی است مخصوصا اگر دختر پول دار باشددختر شمالی /رشتی با پسر تهرانی ازدواج خوبی استدختر شمالی / رشتی با پسر تبریزی فاجعه استپسر تبریزی با دختر شیرازی فاجعه استاز شهرهای شمالی با شیرازی ازدواج خوب استارومیه با رشت خوب استتبریز با زنجان و اردبیل خوب استشمال و اصفهان خوب نیستاصفهانی و شیرازی خوب نیستدختر اصفهانی با پسر شیرازی خوب است
ببخشید قصد جسارت ندارم اما این دسته بندیتون حداقل درباره ی گیلان دال بر بی اطلاعیتون از فرهنگ گیلانیاست

هر شمالی اینو میدونه که فرهنگ خود شمال ایران حداقل در مورد دو استان گیلان و مازندران کاملا در تضاد مقابلند

و اما درباره خود گیلان که از شرق به غرب دارای اختلاف فرهنگنه (غرب گیلان شامل منطقه تالش سنی نشین هستند و شهر انزلی ارامنه نشین هستند(شیعه هم به وفور داره) و خود رشت مرکز استان شاهد وجود شیعه سنی و مسیحیته . حتی خود گیلان گیلک و ترک و تالش داره یعنی سه قومیت و با دو د ین داری دو فرقه)ازدواج غرب گیلان با کردها مخصوصا کرد سنندج به وفور دیده میشه که ازدواجای موفقی هم هستند . بدلیل اینکه خود گیلان قسمت ترک نشین داره و هم مجاورت استانای ترک به گیلان ازدواج گیلانیا با ترکا به وفور دیده میشه که کمتر خانواده گیلانی رو میبینید که ازدواج با ترک توشون نباشه مخصوصا ترکای تبریز و اردبیل و زنجان.

همین استان در قبال ازدواج با استان مازندران خیلی دارای مشکله که دلیل عمدشم اختلاف فرهنگی که شامل تعصبات دینی میشه قلمداد میشه اما بارها شاهد ازدواج گیلانیا مازندرانیا بودیم مخصوصا شرق گیلان که همه اینها نشون میده اختلاف فرهنگ صرفا باعث شکست حتمی یه ازدواج نمیشه

• Like 6
لینک به دیدگاه
پیمان جان

ببخشید اما ایننظر منه

مرد اصفهانی برای ازدواج خیلی خوبه :JC_thinking:

اما زن اصفهانی به نظرم هیچ کس جز مرد اصفهانی از پس زندگی با اون بر نمیاد

خانوم های اصفهانی ناراحت نشن نظر هستش :ydm47612zsesgift969

اما من زیاد دیدم ازدواج مرد اصفهانی با زن ترک

خیلی خیلی خیلی موفق بودن

بالای 20 تا از این مورد دیدم :girl_blush2:

ولی به من برعکس اینو گفتن که مرداش تجمل پرستن و جهاز زیاد میخوان :icon_pf (34):

پس چون من ترکم بشینم یه مرد اصفهانی پیدا بشه بیاد منو بگیره:biggrin:

ولی خیلی کم پیش میاد که از شهرهای مختلف ازدواج سر بگیره ولی به نظرم خیلی هم موفقن

ما تو فامیلمون هم داریم و زندگی خیلی خوبی دارن

• Like 7
لینک به دیدگاه
ولی به من برعکس اینو گفتن که مرداش تجمل پرستن و جهاز زیاد میخوان :icon_pf (34):

پس چون من ترکم بشینم یه مرد اصفهانی پیدا بشه بیاد منو بگیره:biggrin:

ولی خیلی کم پیش میاد که از شهرهای مختلف ازدواج سر بگیره ولی به نظرم خیلی هم موفقن

ما تو فامیلمون هم داریم و زندگی خیلی خوبی دارن

اما من چون خودم چند سال اونجا بودم دیدم

مرداش تا دلت بخوان ز ز هستن :whistle:

• Like 2
لینک به دیدگاه
اما من چون خودم چند سال اونجا بودم دیدم

مرداش تا دلت بخوان ز ز هستن :whistle:

ولی من مرد اینجوری دوس ندارم

مرد باید مرد باشه:yes:

بابایی اسپم نکن:whistle:

لینک به دیدگاه

فرهنگ در شخصیت آدمها رسوب میکنه و به صورت کهن الگو و طرح واره های بنیادی دز ذهن و منش فرد باقی میمونه چیزی که نمیشه تغییرش داد

عزیزم خیلی از آدم هایی که تهران هستن تهرانی نیستن.اونی که بزرگ شده تهران هست ناخودآگاه فرهنگ شهرخودشم داره ولی کمتر.توی این حالت ازدواج دو نفری که تهران هستن و از اصالتشون مال دو شهر مختلفه چی میشه؟

• Like 7
لینک به دیدگاه
خدارفتگان شمارو هم رحمت کنه:ws44:

منم همین رو میگم دیگهw58.gifمن میگم چرا ازدواج با یه دختر/پسر از شهر دیگه محکوم به شکسته؟

من تو شهر خودم نمیتونم ازدواج کنم از شهر دیگه هم ازدواجم به شکست میرسه .......

حالا من چیکار کنم؟icon_razz.gif

والا من به خودم باشه از شهر خودم کوچ می کنم دیدنی هاشونو که باید می دیدم دیدم

به نظر من هر چند مشکلات یکم زیاد میشه

ولی از خیلی جهات خوبه ، البته این نظر منه:yes:

دقیقا سیماجون

مشکل من فقط مشکل مالیه والا خیلی دلم میخواد از شهر خودم کوچ کنم:ws44:

عزیزم خیلی از آدم هایی که تهران هستن تهرانی نیستن.اونی که بزرگ شده تهران هست ناخودآگاه فرهنگ شهرخودشم داره ولی کمتر.توی این حالت ازدواج دو نفری که تهران هستن و از اصالتشون مال دو شهر مختلفه چی میشه؟

همونو بگو

نمونه اش عموزاده های منه

با اینکه ترک هستیم ولی همشون با فارس و کرد و لر و ... ازدواج کردن

همشون هم زندگی موفقی دارن

یکی با مشدی

یکی با شمالی

یکی با کرجی

یکی با بندری

یکی با ساوه ای

یکی با اراکی

• Like 9
لینک به دیدگاه

دقیقا سیماجون

منم مثل تو سارا خسته شدم

منم اگه امکانشو داشتم میرفتم:ws37:

• Like 5
لینک به دیدگاه

دقیقا سیماجون

منم مثل تو سارا خسته شدم

منم اگه امکانشو داشتم میرفتم:ws37:

خوب ببینید نگرانی که در ازدواجهایی که از دوشهر مختلف هست همینه که دختریاپسر صرفا برای رهاشدن از مشکلاتی که در شهرخودش باهاشون درگیره وبه نحوی میخواد ازشرشون خلاص بشه تصمیم به ازدواج با یه همسراز شهردیگه میگیره که این قضیه با ازدواج ودورشدن از اون محیط وقتی نه تنها حل نمیشه که بعدا شاید با گذشت زمان اندکی از ازدواج دوباره دلش برای شهرودیارش تنگ بشه وبخوار برگرده شهرخودشون زندگش کنه

وقتی یه مدت از شهرودیارش ،از دوستان واقوامش وازهمه مهمتر از خانواده اش دور شددلتنگی وغم غربت بهش غالب میشه وشروع میکنه سرناسازگاری گذاشتن وبفیه ماجرا..........

همین هست که ایشون(اندیشه)باقاطعیت میگه محکوم به شکست هستyes.gif

• Like 6
لینک به دیدگاه
خوب ببینید نگرانی که در ازدواجهایی که از دوشهر مختلف هست همینه که دختریاپسر صرفا برای رهاشدن از مشکلاتی که در شهرخودش باهاشون درگیره وبه نحوی میخواد ازشرشون خلاص بشه تصمیم به ازدواج با یه همسراز شهردیگه میگیره که این قضیه با ازدواج ودورشدن از اون محیط وقتی نه تنها حل نمیشه که بعدا شاید با گذشت زمان اندکی از ازدواج دوباره دلش برای شهرودیارش تنگ بشه وبخوار برگرده شهرخودشون زندگش کنه

وقتی یه مدت از شهرودیارش ،از دوستان واقوامش وازهمه مهمتر از خانواده اش دور شددلتنگی وغم غربت بهش غالب میشه وشروع میکنه سرناسازگاری گذاشتن وبفیه ماجرا..........

همین هست که ایشون(اندیشه)باقاطعیت میگه محکوم به شکست هستyes.gif

ولی من اینطوری فک نمیکنم

البته در مورد خودم میگم

چون به راحتی خودم رو با هر شرایطی وفق میدم

خوب قبول دارم واسه خیلیها سخته ولی واسه من اصلا اینطور نیست

یعنی این قضیه اصلا جزء ملاکهام نیست که مثلا دور باشه

اینم بگم نمیشه با قطعیت گفت که محکوم به شکسته

همین همسایه خودمون خانمش اهوازیه

خب تبریز کجا و اهواز کجا ولی زندگی خیلی خیلی خوب و موفقی دارن :yes:

یا خاله خودم که خیلی از زندگیش راضیه:icon_redface:

• Like 5
لینک به دیدگاه