Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ احتمالا بعد از مدتی پولی میشه نه؟ فعلاً نه. واسه راه اندازی رسمیش هم بعد از حالت آزمایشی اینکار نمیشه. ولی شاید بعدها بشه. نه اینکه 100% بعدها میشه و نه اینکه 100% نمیشه. چون هنوز تصمیم گیری قطعی تو این زمینه اش نشده. گفتگوی آزاد رو برای چی می خوایین باش این کارو بکنین؟ یکی مثل من که بی کار نیست دم به دقیقه پست بده تکلیفش چیه؟ به نظرم کار جالبی نیست گفتگوی آزاد رو که کاری نمی کنیم با وضع فعلی تالارها اصلاً کاری نداریم. فقط بخش های ویژه که تو بعضی تالارها الان هست و با دسترسی محدوده، بعداً منتقل میشه به اونجا. وگرنه با روال عادی تالارها اصلاً کاری نداره. چیزی از هیچ جای انجمن و از کسی کم نمیشه، فقط یه سری امتیاز تشویقی واسه بعضی دوستان فعال در نظر گرفته میشه. 6 لینک به دیدگاه
maryam_bah 1612 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ من که بعید میدونم تو این وقت کم مونده تا آغاز کلاسا بتونم عضوش بشم:w821: 3 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ من واقعا نفهميدم منظورتون از عضويت طلايي چيه؟؟؟ مثلا يه عضو طلايي چه امتيازايي داره كه بقيه ندارن؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ ممد به من که مدال ابر اسپمر رو ندادی حداقل کاربر طلاییم کن 1 لینک به دیدگاه
omid vakili 6395 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ طرح خوبیه اگه خوب پیش بره. 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ من واقعا نفهميدم منظورتون از عضويت طلايي چيه؟؟؟مثلا يه عضو طلايي چه امتيازايي داره كه بقيه ندارن؟؟؟ بزرگترین امتیازش دسترسی به یه بخش ویژه با مطالب ویژه. الان قطعاً چون هنوز دسترسی ها باز نشده، گنگ هستش. 2 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ نه به عنوان نیست شاید یکی کاربر معمولی باشه و دسترسیش باز بشه. مهم فعالیت مفید تو تالارها هستش. یا شاید برعکس باشه. یعنی یکی کاربر فعال باشه ولی دسترسیش باز نشه. چون مثلاً کلاً فعالیتش تو زمینه اسپم بوده محمد سعی کن تو هیچکدوم از تورا شرکت نکنی چون اگه خودمم نیام ی برنامه ای واسه سر به نیست کردنت میریزم!! حالا بذا وقتی رفتم میبینی چقد انجمنتون سوت و کور میشه!:4chsmu1: 1 لینک به دیدگاه
8010 108 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ خوبه که فعلا آزمایشیه ...... چون تازه میخوام سعی کنم کاربره فعال شم 1 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ منم که فعالم پس نتیجه===» منم هستم 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ محمد سعی کن تو هیچکدوم از تورا شرکت نکنی چون اگه خودمم نیام ی برنامه ای واسه سر به نیست کردنت میریزم!! حالا بذا وقتی رفتم میبینی چقد انجمنتون سوت و کور میشه!:4chsmu1: من مگه تو رو گفتم اخه یعنی خودت قبول داری که اسپمری 1 لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ ببينم الان يعني من بايد كاربر معرفي كنم 1 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ منم علاقه مند به شرکت در این طرح می باشم. :flowerysmile: 2 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ من مگه تو رو گفتم اخه یعنی خودت قبول داری که اسپمری چرا اذهان عمومی رو متشوش میکنی! پ ینی من مجوز عبور از این سد رو گرفتم همین الان!! خودت گفتی ها، در بین این جماعت کسیر! یادت باشه زیرش نزنی! 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ من یعنی دسترسی دارم به تالار خودم؟ 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ من یعنی دسترسی دارم به تالار خودم؟ دسترسی به تالار خودت؟ این که به تالارایی که الان هست کاری نداره که لینک به دیدگاه
B.Hadi 485 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ منم که 1سالو 1ماهو 16روزه هنو عضو جدیدم! :texc5lhcbtrocnmvtp8 پس نمیشه عضو شم! نـــــــــــه . . . ؟! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده