El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ من بد هستم چون نمیخوام بهترین باشم ، فقط میخوام بد نباشم 8 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ من بد هستم چون عزت نفس الکی نمیخوام 5 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ من بد هستم چون عضوی از یک جامعه بد هستم 6 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ من بد هستم چون من هم مسئول تمامی اتفاقات بد دورو برم هستم ، یعنی باید احساس مسئولیت بکنم ولی نمیکنم 6 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ من بدم چون همه تلاشم رو نمیکنم ، در همه زمینه ها:icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ من بد هستم چون دارم با تلقین و خوندن این تاپیک به خودم انرژی منفی می دم 9 لینک به دیدگاه
اارکیده 464 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ تلقین منفی اصلا خوب نیست!!! تلقین منفی اصلا خوب نیست!!! تلقین منفی اصلا خوب نیست!!! شما سه تا با هم فکر کردید؟ 7 لینک به دیدگاه
اارکیده 464 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ یه تاپیک دیگه هم هست که من بهترینم چون... من که اونو باز نکردم چون به جمله این تاپیک بیشتر تمایل دارم:icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ یه تاپیک دیگه هم هست که من بهترینم چون... من که اونو باز نکردم چون به جمله این تاپیک بیشتر تمایل دارم:icon_pf (34): چرااااااااااااااا ؟؟؟؟ تلقین منفی اصلا خوب نیستاااااااااا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 9 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ این چه کاریه... تلقین منفی اصلا خوب نیست!!! 6 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ کل کله ؟ نه شیما تلقین منفی خوب نیست!!! اینو که همه می دونن:biggrin: 3 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ نه شیما تلقین منفی خوب نیست!!!اینو که همه می دونن:biggrin: خوب هست یا نیست استارتر دوس داشته ک زده کتایون جون 5 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ خوب هست یا نیست استارتر دوس داشته ک زده کتایون جون اون که بله... میخویم حال و هواش عوض شه...:girl_yes2: 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ من بد هستم،چون فقط مبصر کلاس پای تخته نوشت: بدها = اسی. اما حرف مبصر چه ارزشی برای من دارد !!!!! 10 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ من بد هستم چون صدای تلو شنیدم خودمو زدم ب خواب 4 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ من بد هستم چون خیلی وقتا تاپیک بقیه رو خراب کردم! :icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده