maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ میزنن اسمایلی گریه محبوب آدم رو منهدم میکنن، به روی خودشون هم نمیارن. انجمنه داریم؟ 11 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ از 200 تا کاربر 150 تاش میهمانه... از 50 تا کاربر عضو هم فقط 16تاش تو تاپیکان... بقیه یا تو پروفایل هم دیگن....یا صفحه ی اصلی رو چک میکنن که ببینن کی میره،کی میاد.... انجمن فوضولیه داریم..... لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ کشته مرده ی این برچسب نویسیاتونم... آخه کی با این برچسبا میتونه تاپیکی که دنبالش میگرده رو پیدا کنه؟! :vahidrk: لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ تاپیک "قانون قصاص" زدی توپ، پر از اطلاعات، چقد قشنگ نوشته شده؛ حتی یه نفر هم نمیخوونتش، تاپیک عکس امیر قطر زدی کلی بازدید داشته انجمنه داریم؟! 10 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ به هوای تاپیکای گفت و گوی آزاد می آم اینجا می بینم تو آخرین ارسال ها اثری ازش نیست,انجمنه که شما! دارین؟ 5 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۰ یک هفته ست بهمون اعلامیه دادن میخوان ریخت انجمن رو عوض کنن! اومدم انجمن با این تفکر که الان تغییر کرده می بینم هنوز همونه...! :icon_pf (34): می پرسم چرا؟! جواب میدادن صبر کن تعداد افراد حاضر زیاد شه یهو ضد حال بزنم! :icon_pf (34): انجمنه داریم؟! 10 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۰ انجمنه داریم؟؟؟؟ کابران خلاقی داریم 09353961747 7 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۰ بعضی وقت ها چنان از درون تهی میشی، که ترجیح میدی همه پل های پشت سرت را خراب کنی و بری. این انجمن یک چیزی را خوب به من یاد داد، که برای رفتن باید همه چیز را حذف کرد و رفت..... من هم وقتی رفتم هرچه داشتم پاک کردم و رفتم،امروز دیدم یکی از دوستان هم،همه چیز را پاک کرده و رفته !! خداحافظی های عجیب و در سکوت است در این انجمن داریم؟؟!! http://noandishaan.com/forums/member.php?u=5854 5 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۰ من اینجا مثل کوری در تاریکی میمونم!! انجمنه این ممد درست کرده ؟؟!!! 6 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۰ کم مونده خودمو گم کنم اینجا.انجمنه داریم؟؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۰ شکلک انجمنه داریم؟؟؟؟؟ :ch2ufgmz56uf5avkr6t 7 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۰ :happybday::Laie_28::Laie_28: 1 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۰ ورژن بر اساس رای اکثریت عوض شد ... انجمنه داریم ... :icon_razz: 3 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۰ پستم ویرایش نمی شه...غلط تایپی دارم تو یه پست در حد تیم ملی .اونوخت نمی تونم ویرایشش کنم.انجمنه داریم؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۰ عجب انجمنی داشتیم! الان انجمنه داریم! 2 لینک به دیدگاه
sweetest 4756 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۰ من ورژن جدید و دوست ندااااااااااااااااااااااااااااااااااارم انجمنه داریم :icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۰ من همينجوري هي دارم غصه ميخورم... انجمنه داريم؟ 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۰ میزنی فونت عوض کنی 5 دیقه باید صبر کنی رلود بشه ؛ میزنی اندازه عوض کنی 5 دیقه باید صبر کنی رلود بشه ؛ میزنی رنگ عوض کنی 5 دیقه باید صبر کنی رلود بشه ... انجمنه داریم؟ 4 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۰ کاربرای غرغروئه داریم؟؟خب دندون به جیگر بذارین دیگه ...طفلی ممد 3 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۰ هیچکس نه به خوشگلیِ عکس آواتارشه، نه به زشتیِ عکس کارت ملیاش..انجمنه که داریم:icon_razz: 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده