alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۲ جاده هراز-تویوتا کمری(مال خودم نبود) موزیک رمیدیم از چاووشی.. 15 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۲ دیدن سریال پایتخت و نقی. ینی خدایا اینا رو باید از دم اسکار بهشون داد. باور کنید من تو هیچ سریالی انقدر نخندیده بودم که با دیدن این سریال میخندم. اصن بمب خنده ان. من تو طنز خیلی سخت گیرم ولی این سریال کامل منو راضی میکنه. همه چیش به اندازه است!!! دمشون گرم 19 لینک به دیدگاه
ya~ya 820 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۲ مامانم داره بعد از ۱۵ روز میاد خونه میبینمش.این بالاترین لذت زندگیمه:hapydancsmil: 20 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۲ پیدا کردن رمز گوشی داییم!:hapydancsmil: 16 لینک به دیدگاه
ya~ya 820 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۲ الآن ۲ساعت خوابیدن بدون استرس و در سکوت مطلق لذتی داره باور نکردنی:bigbed: 15 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۲ خواهر زاده ام 1.5 سالشه - هر موقع میاد تو اتاقم تند تند با دست لباس ها و کیف و هر چیزی که برا منه نشون میده و میگه دایی ه - دایی ه یعنی کیف میکنمااااااا 17 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۲ دیدن دوباره عزیز دلم ( البته لذت بزرگی هست ) که فعلا شامل حالم نمیشه 13 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۲ رفتن به پارک و دیدن دوستای قدیمیت و شناخته شدن ........ رفتن به پارک و خوردن بستنی ایتالیایی بصورت قیفی ( کلی خاطره دارم ازش ... ) بردن پارسا جیگر به پارک و وقت گذروندن باهاش ( دلم تنگشه ) 14 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۲ گرفتن عیدی از دوستی که فکرشو نمیکنی :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 7 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۲ حرف زدن با یکی از بهترین دوستا و مرور ارزوها و .... 9 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۲ اذيت كردن محمد ادمينيان اينقدر حاااااااااال ميده كه نگو امتحان كنيد 15 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۲ اذيت كردن محمد ادمينياناينقدر حاااااااااال ميده كه نگو امتحان كنيد منم تایید میکنم 10 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۲ ملافه و رو بالشتی تختتو عوض کنی..ی دوش بگیری.. شب شیرجه بری تو تختت.. 12 لینک به دیدگاه
♫♪سنجاقک♪♫ 428 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۲ یه موقع هایی هست که دلت پره از غصه ها و ناراحتی های جور واجور بعد کوچولوی 10ماهه برادرت 4دست و پا بیاد سمتت و با لبخندت یهو قهقهه بزنه و اون دوتا دندون کوچولوی مرواریدیش بیوفته بیرون...هرچی غمه واسه چندلحظه محو میشه 13 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۲ دیدن لبخند رضایت کسی که عاشقانه دوستت داره وقتی گرمای تنت رو احساس میکنه وقتی به اسم کوچک صدا میشم 8 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۲ برای من خوردن خمیر کیکی که مامانم درست میکنه آی لذت بخشه:w42: البته خود کیکشم خوشمزس اما من کلا" عاشق خمیر کیکم:gnugghender: 8 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۲ مرور خاطرات نه چندان دور...هم لبخند...هم اشك... 8 لینک به دیدگاه
bande khoda 899 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۲ یکی از لذتهای یزرگ توی دنیاوزندگی همیشه به یاد خدا بودن وگناه نکردنه که این یعنی تمام آرامش. آرامش چیست؟ نگاه به گذشته و شکر خدا. نگاه به آینده و اعتماد به خدا. نگاه به اطراف و جستجوی خدا. نگاه به درون و دیدن خدا . ” لحظه هایتان سرشار از بوی خدا” 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده