Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ یه برادر زاده ندیده دارم هر روز زنگ میزنه سفارش گوش بری میده میگه ، عمو جون بیا گوشای آینازو بوبول یکیشو بده پیشی بوخوله یکشو بده موشی بوخوله ، آخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ فدای اون حرف زدنت جیگررررررررررررررررررررررررررررررررررررررر:hapydancsmil:لذت دارهههههههههههههههههههه جدیدا دکتره بهش آمپول زده باید برم گوشاشو بوبولم 23 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ عطر خوش نان وقتی داری از کنار نونوایی رد میشی و دلت میخواد یه نون تازه بگیری . 19 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ دلتنگ شدن براي يه عزيز... 14 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ تنهایی و توی نت چرخیدن تازه فرداشم تعطیل باشه که چـــــــه شود 13 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ خوردن چای با رایحه آویشن .... اونم موقعی که تو انجمن ول میچرخی 14 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ اعتراف به اشتباه...اینقد آدم رو سبک می کنه.... لامَصَب مثه این می مونه بعد از یک ماه رفته باشی حموم عمومی دلاک چرک تنت رو کشیده باشه بیرون.... توصیه می کنم...اگه اشتباهی کردین..اعتراف کنین...هرچی سنگین تر شین....دلاک سخت تر چرک تن رو خارج می کنه....هزینه اش می زنه بالو(با لهجه شیرازی) 12 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۱ من از تنها قدم زدن توو یه پارک قشنگ لذت میبرم..........خیلی........ 8 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۲ من از خوردن دو سه کیلو انار ترش و قرمز و پرنمک لذت میبرم!! انقد ترش باشه که خفه شم!!! با دو سه کیلو چاقاله و گوجه سبز.........عاشقشونم....... خدا چاقاله هوس کردم 17 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۲ درست شدن انجمن و چرخیدن تو انجمن 17 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۲ اینکه وقتی سرما خوردی یه فین حسابی بکنی انقده خوبه که نگو:hapydancsmil: 14 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۲ خوردن پسته،بادوم هندی زمینی هوایی. شیرینی گردویی،نارگیلی 15 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۲ تکاپو واسه چیدن سفره هفت سین و خوردن آآآآآآآآآآآآش 10 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۲ اينكه از داداشم بيشتر عيدي بگيرم 12 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۲ اينكه پسر خاله 2 ساله ام منو يَ يَ صدا كنه! 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده