B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۱ اينكه وقتي لاك ميزنم مامانم ازم تعريف كنه! 12 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۱ داشتن یه برادر که بدونی مثل کوه پشتته و می تونی بهش تکیه کنی الهی فداش بشم :aghosh::4uboxsmiley: پ.ن: این اصلا اصلا اصلا اصلا .... لذت کوچیکی نیست اما چون معمولا نزدیک همدیگه زندگی می کنیم این ارزشها برامون کم رنگ جلوه می کنه 15 لینک به دیدگاه
Z@laL 6664 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۱ وقتی مامان بزرگم موهامو شونه میزنه و برام میبافتشون 14 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۱ اینکه یکی بعد از مدت مدیدی بهم زنگ بزنه... نَگه :سلام...خوبی....و در انتهاش بگه غرض از مزاحمت یک کاری داشتم باهات! بِگه:سلام....خوبی....خیلی وقت بود ازت بی خبر بودم...خواستم ببینم چه طوری.... یعنی خودم بشم موضوع تماس...نه اینکه کارش گیرم باشه 15 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۱ وقتی حالم خوب نباشه و کلرودیازپوکساید بخورم و بعد از یک ساعتی ارومه اروم بشم .... و بعد دلم بخواد ساعت ها بخوابم و به خودم بگم همه چی خوابه .... 11 لینک به دیدگاه
Z@laL 6664 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۱ نگاه کردن ظلوع خورشید و غروب کردنش وقتی یه روز خیلی سختو به خوبی گذروندی و خیلی خسته هستی 10 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۱ وقتی پسر دایی کوچولوم بگه من سحر و از همه بیشتر دوس دارم........ 10 لینک به دیدگاه
Z@laL 6664 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۱ وقتی ایمیلمو چک کنم ببینم یکی که اصلا انتظارشو نداشتم برام ایمیل زده 6 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۱ یکی زنگ بزنه بهت بگه: هی چه طوری خوشگله..میزونی؟ آی آدم احساس خوشگلی بهش دست می ده 11 لینک به دیدگاه
The Developer 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۱ خواب بعد از ناهار و بخصوص یه فنجون چای بعد از خواب ... ای میچسبه ای میچسبه 11 لینک به دیدگاه
mahtab 399 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۱ کمی پیاده روی عصر یخ یخی با همسرم خوردن یه کافی میکس مث دوران دوستی و دانشجویی مون اینکه پسر فسقلیم جیغ بزنه و با شادی بگه باه باه رزرو بلیط تاتر 16 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۱ وقتي يكي برام وقت ميذاره و چيزي رو كه شايد خيلي ها بلدن اما من بلد نيستم رو بهم با صبر و حوصله ياد ميده! تا حالا شده چيزي رو بلد نباشي و روت نشه از كسي بپرسي؟!:5c6ipag2mnshmsf5ju3 14 لینک به دیدگاه
چکامه. 665 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۱ اینکه وقتی مییام سر به انجمن بزنم ببنیمم کلی نفر واسم عکس و نوشته گذاشتن .این ینی کلی نفر به یادمن.:icon_gol: 12 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۱ حسته و کوفته برسم خونه...یه اس ام اس بهم برسه: خسته نباشی :) خیلی خوبه.... باز صد رحمت به غریبه ها 10 لینک به دیدگاه
Z@laL 6664 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۱ وقتی نشستم درس میخونم یکی تحویلم بگیره برام میوه بیاره... 9 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۱ دانلود مجانی یه فیلم تو شب ،صبح که پا میشی میبینی سیستم خاموشه ،میژن اکامپلیشد(چه قد اخه شادیام محدوده) 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده