Cannibal 3348 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۱ خوردن پیراشکی با شیرکاکائو، وقتی که از گشنگی دارم میمیرم. 12 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۱ شیرینترین لذت زندگی تنهایی زیر بارون رفتنه.... نگاه کردن به کار و تلاش مردم از یه گوشه شهره.... تلفنی صحبت کردن با کسی که دوسش داریه..... گرفتن دستای عشقت تو اوج نا امیدیه.... و..... 9 لینک به دیدگاه
Hodaa37 2744 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۱ از جیبِ مانتویی که بعد از مدتها میخواستم بشورم , یه اسکناس ِ دُرُشــــــــــــت پیدا کنم:hapydancsmil: آخ جونممممممممم پولدار شدم 9 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۱ خوردن سبزی خوردن :hapydancsmil: 7 لینک به دیدگاه
Hodaa37 2744 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۱ دیدن شکوفه ی نارنجِ امسال:hapydancsmil: 6 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۱ غیبت کردن دیدن دوستای قدیمی 6 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۱ برگرد... یادت را جا گذاشتی نمی خواهم عمری به این امید باشم که برای بردنش برمی گردی..... گاهی انتظار هم لذت بخشه..... 7 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۱ پیاده روی کردن مخصوصا ماه اردیبهشت شیراز :hapydancsmil: 8 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۱ اینکه ببینی دوستت شاده......آرومه و راضی.... 4 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۱ وقتی حال و حوصله نداری و نشون نمی دی دوستت بگه به چیزیت هست 3 لینک به دیدگاه
lilac 5892 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۱ رفتن زیر دوش آب سرد....:hapydancsmil: 12 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۱ گاهی سکوت در برابر کسی که دوسش داری................ 12 لینک به دیدگاه
مریم راد 2736 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۱ هیچ لذتی برام شیرین تر از فکر کردن به اونی که دوستش دارم نیست! 13 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۱ بغل کردن مامانم . اینجوری کلی حس خوب و ارامش و امنیت بهم تزریق میشه . 13 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۱ فرار از کینه و نفرت با آرامش.... 12 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۱ دلم برایت تنگ شده!میخواهم آنقدر اشك بریزم تا غبار فاصله از قلبم تمیز شود.ولى می ترسم...."تهران"،"ونیز" شود!! گاهی گریه کردن میتونه لذت بخش باشه..... 9 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۱ وقتي آخر شب يكي از بچه ها بهت اس ميده كه كلاس فردا كنسل شد...آي حال ميده!!! 10 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۱ بری یاهو حال یه دوست قدیمی رو بپرسیدی همون لحظه ببینی آن هست 9 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۱ وقتی ساعت سه بعدازظهر زنگ میخوره واسه صرف چای 9 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۱ گاهی ساعت 10 صبح تا 11 با کسی حرف بزنی که دوسش داری و بهت آرامش میده کسی که وقتی اومد تو زندگیت تو شدیدا احساس تنهایی میکردی..... به خاطر حضورت ازت ممنونم عزیزترینم 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده