- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۱ رهایی از یک نگرانی :hapydancsmil: 11 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۱ اینکه خسته از سرکار بیای خونه وبدونی کسی در خانه انتظار آمدنت را میکشد..... 7 لینک به دیدگاه
Hodaa37 2744 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۱ لذت امروزم اینه که هنوز ماهی ِ سفره هفت سینم زنده ست 7 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۱ گذر از بحرانی که تصورش رو هم نمیکردی.... 8 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۱ وقتایی که تو خونه تنهام و تا دلم می خواد چایی می خورم کسی هم نیست غر بزنه خیلی لذت می برم 7 لینک به دیدگاه
EVF 5465 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۱ سیگار بکشم و فلسفه بخونم،مارکس،نیچه،کانت و ... پشتشم یه چایی نبات... فقط نبات های آلمان مثل نبات های خودمون نیست لامصب! 8 لینک به دیدگاه
Hodaa37 2744 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۱ امروز صدای خوش یه پرنده و روبراه شدن لوله های آب گرم:hapydancsmil: , دلخوشی های کوچیک و بزرگ من بود. چه خوبه که میتونم دست و پام رو تکون بدم بی اون که درد بکشم 7 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۱ دوست دارم بعد از یک روز پرکار، یک ایوان چایی بخورم اوووف بعدشم اینترنت 7 لینک به دیدگاه
Hodaa37 2744 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۱ گوجه سبز/آلوچه های کالی که دیروز از درخت چیدم بکلی فراموشش کرده بودم و امروز با دیدنش کلی کیف کردم جای همه ی آرزومندان خالیتُررررررررررررش و تُرد و نارس:hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۱ شاد کردن و اروم کردن کسی که ممکنه دیگه نباشه................................. 10 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۱ برای من شب هایی مثل امشب که قراره چهارتایی جمع شیم و یه شبه کاملا دخترونه رو بگذرونیم فوق العاده لذت بخشه 11 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۱ مهربونی و محبت دور و بری هاتو غیرمستقیم حس کنی . . . 9 لینک به دیدگاه
Hodaa37 2744 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۱ ببینیم که یه دوست قدیمی بی توجه به فراموشی من و بی هیچ منتی , برام ایمیل میفرسته و حالم رو میپرسه:hapydancsmil: 11 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۱ اینکه کسی که فکرشو نمیکنی که اصلا بهت توجه کنه یهو بفهمی دوستت داره شادکردن مادر.. خوابیدن روی چمن سرسبز پارک بدون فکر به انکه بقیه راجع بهت چی فکر میکنند قدم زدن زیر نم نم بارون واکس زدن کفشها شستن ظرفهای تو آشپزخونه و بعدش درست کردن یه قوری چایی و تنهایی همه شو خوردن 8 لینک به دیدگاه
saray89 3064 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۱ از این که زنگ زد تا من عزاداری که میخواستم برم اما نتونستم رو گوش کنم از گریه کردن :yes: اره یه وقتایی گریه کردن هم لذت داره 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۱ وقتی بارون میاد دستمو تا جایی که میرسه از پنجره بیرون ببرم تا قطره های بارون بهش بخورن 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۱ برم پیش عزیزم و تو کارههاش کمکش کنم و بعدشم بریم دور بزنیم و یه چیزی بخوریم... و نذاره دلم بگیره .. . زدن اهنگ و رقصیدن با دردونه عمه اش... فرقی نمیکنه هرکدومشون که باشه..شاد کردن عزیزهام با هرکاری که مقتضای اون زمان باشه.. از دیدن ..نقاشی ورقص وحرف وحتی حضورم.... 3 لینک به دیدگاه
Hodaa37 2744 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۱ پیدا کردنِ یه گلبرگ ِ خشک شده , بین صفحات کتابی قدیمی 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده