*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۰ از اینکه زیر برف قدم بزنی و دونه های برف هم بریزه روو چتر بالای سرت.....چه سکوتیییی یا اینکه وقتی بارون میباره.....تو باشی و چترت و خدا........دیگه هیچ صدای اضافی باهات نباشه....واییی چه بوی خاک خیس خورده ایی بلند میشه...به به 11 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۰ از خوشحالی اطرافیانم لذت میبرم :hapydancsmil: 10 لینک به دیدگاه
lilac 5892 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۰ از این که آخرین امتحانو بدی بعد با دوستات بری گردش...:hapydancsmil: 12 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۰ موقع فوتبال یه کاسه تخمه بخوری 8 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۰ رژیم باشی و یک جعبه شیرینی تر تو یخچال باشه و نخوری :hapydancsmil: 8 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۰ از این نفس خسته ای که از لا به لای یک عالمه رگ و پی به سختی خودش را به بیرون میرساند و به جمع 1خروار co2 بی مصرف میرسد لذت میبرم!؟؟ 9 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۰ از اینکه الان می خوام دیس کانکت بشم برم یه فنجون نسکافه بخورم لذت می برم 6 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۰ از اینکه تو این هوای سرد با دوست پسر نداشتم قدم بزنم 7 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ وقتی تازه از حموم درومدی کلی خسته ای بعد یه دعوای حسابی با برادرت نشستی پای نت داداشت بهت یه لیوان شیر قهوه بده بگه ببخشید تقصیر من بود 7 لینک به دیدگاه
sigari 704 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ تو این فکر باشی که انبارت پر از جنس هست و هنوز نفروخته ای بعد ییهویی همه شرکتها زنگ بزنن بگن قیمتها رفته آسمون هر چی داری ما خودمون خریداریم! آخ که آدم چه قده خر کیف میشه!!! 9 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۰ وقتي امتحانا كه تموم ميشه آدم حس ميكنه يه بار 1 تني از روش برداشته شده الان اون حسو دارم 12 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۰ دیدن لبخند یک فرشته...که اسمش رو مادر گذاشتن... بعد از باز شندن در اتاق و گفتن این که:خسته نباشی پسرم...چیزی لازم نداری؟ کلا خستگی از تن آدم می ره بیرون... 13 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ آپ :hapydancsmil: خوردن دوغ :hapydancsmil: 8 لینک به دیدگاه
maryam_bah 1612 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ خوردن یه کاسه ماست و خیاررررررر انگار که هزار ساله از گرما داشتم بال بال میزدم 9 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ بغل کردن نی نی.:hapydancsmil: 11 لینک به دیدگاه
Hodaa37 2744 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ وقتی نم نم ِ بارون میاد و دستم رو دراز میکنم , بعد از 10 دقیقه یه قطره ی کوچیک و سردش میافته رو انگشتم انگار دنیا میشه قطره بارون و خدا میدتش به من:hapydancsmil::hapydancsmil: 11 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۱ داشتم توی پروفایل دوستان سرک می کشیدم و احساس گرما بهم دست داده بود یهو خواهرم با یه بستنی اومد تو اتاق ... عجب لذتی! 7 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۱ از خواب پاشی بری سراغ یه پسمر 3 ساله خوشگل و خوشتیپ لباسهاشو تنش کنی ببریش بیرون باهم قدم بزنید و بگردید 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده