rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ اتاق شیشه ایا که تو قسمت مدیریتیه این نظر سنجیا چه فاییده ای داره لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ یه صندلی داغ مدبریتی داریم یه اتاق شیشه ای عمومی. لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ یه صندلی داغ مدبریتی داریم یه اتاق شیشه ای عمومی. من یه بار اومدم تو اینجوری شدم حالم گرفته شد لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۸۹ منم میخوام باشم به خودم رای میدم یه بار هم شرکت کردم اصلا هم جیز نشدم لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۸۹ دیگه اتاق شیشه ای نداریم؟ چرا میخوایم بگیم خودت بیای بشینی لینک به دیدگاه
st.saba 671 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۸۹ چرا میخوایم بگیم خودت بیای بشینی به جان خودم اگه بذارم کسی قبل از شما پیشکسوتا بیاد بشینه یه چن نفری نرفتن تو اتاق ولی کلی قابلیتشو دارن. هم جالب می تونن باشن هم همه میشناسنشون حسابی جزقوله میشن بگمممممم؟؟؟؟؟؟ بگمممممممممممممم؟؟؟؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۸۹ ای ول....بعد از شیخ گولی نفر بعدی کیه که جیزش کنیم؟ لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۰ اوریون....سمندون و مهناز :girl_in_dreams: لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۰ امین نپوووووووووووووووووو اون که نشسته لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۰ سمن و اوریون از سال ها قبل کلی رای دوستان رو بدست آوردن که برن داخت اتاق شیشه ای فقط باید همینجا قول شرف بدن که کلا جواب بدن به سوال ها ( پیچش در قیافشون موج می زنه :دی ) لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۰ سمن و اوریون از سال ها قبل کلی رای دوستان رو بدست آوردن که برن داخت اتاق شیشه ای فقط باید همینجا قول شرف بدن که کلا جواب بدن به سوال ها ( پیچش در قیافشون موج می زنه :دی ) دقیقا...:smiley (18): لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۰ سمن و اوریون از سال ها قبل کلی رای دوستان رو بدست آوردن که برن داخت اتاق شیشه ای فقط باید همینجا قول شرف بدن که کلا جواب بدن به سوال ها ( پیچش در قیافشون موج می زنه :دی ) دقیقا...:smiley (18): ای بابا من نیومدم از اینجا رد شم واسه خودم آتیش روشن کنم که. سمنی خیلی انسان خوبی است و سوال ها را بیسیار دقیق پاسخگو میباشد. :سوت ولی من از اونجایی که در حال عبور و مرورم اگه بخوامم جوابام متحرک در راستای پیچشی میباشند. :persiana__hahaha: من نظرم به دیگران نزدیک تر میباشد. :gnugghender: لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۰ ای بابا من نیومدم از اینجا رد شم واسه خودم آتیش روشن کنم که. سمنی خیلی انسان خوبی است و سوال ها را بیسیار دقیق پاسخگو میباشد. :سوت ولی من از اونجایی که در حال عبور و مرورم اگه بخوامم جوابام متحرک در راستای پیچشی میباشند. :persiana__hahaha: من نظرم به دیگران نزدیک تر میباشد. :gnugghender: اوریون در حال عبور باش خب اصلا راکد نباش فقط جاده پیچ دار نرو خواهشا :دی بیا از همین کنار پیاده رو صاف برو هیچ کوچه و خیابون و میدونی هم نپیچ ما قبول داریم :دی دقیقا...:smiley (18): این هم مصداقش :دی دوستان رئیس اینجا کیه ؟ اوریون قبول مسئولیت کرده ، تا تعطیلات هست قال قضیه رو بکنید :دی لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده