*Polaris* 19606 ارسال شده در 9 آبان، 2010 سابخه دارم تو مهندسان به اون عظمت تو سه روز صندلی داخم 444 تا پست خورد نفر سوم بودم البت واسه دو نفر اول و دوم یه هفته ای بود صندلیشون!!!!!!!! جدی؟! پس برم فضولی! . . . . . . . ای داد! نکــن! چشما و زبونت درد نگرفت؟! :w00: 1
just work 12355 ارسال شده در 9 آبان، 2010 با عرض سلام . این حقیر تابحال سابقه ای خارج از جمهوری فدرال مکانیک ( تالار سابق مکانیک ) در این انجمن نداشته م . لیکن از انجا که دوست ارجمند جناب " امین " برای این حقیر پیغام تبلیغاتی ارسال نموده بودند و از انجا که این حقیر در بازدید از پستهای اخیر این تاپیک نامزد دیگری غیر از ایشان مشاهده ننمودم و همچنین بی صبری دوستان معزز را در انتخاب ایشان مشاهده نمودم به دوست عزیز جناب " امین نپو " رای میدهم . به امید موفقیت روزافزون دوستان عزیز 5
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 9 آبان، 2010 من میتونم بشینم رو صندلیه داخ داخل اتاق شیشه ای!!! امیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییین بدو برو فقط مواظب خودت باوش :girl_blush2: 2
am in 25041 ارسال شده در 9 آبان، 2010 جدی؟! پس برم فضولی! . . . . . . . ای داد! نکــن! چشما و زبونت درد نگرفت؟! :w00: برو صفا کن!!! نوچینا!!! با عرض سلام . این حقیر تابحال سابقه ای خارج از جمهوری فدرال مکانیک ( تالار سابق مکانیک ) در این انجمن نداشته م . لیکن از انجا که دوست ارجمند جناب " امین " برای این حقیر پیغام تبلیغاتی ارسال نموده بودند و از انجا که این حقیر در بازدید از پستهای اخیر این تاپیک نامزد دیگری غیر از ایشان مشاهده ننمودم و همچنین بی صبری دوستان معزز را در انتخاب ایشان مشاهده نمودم به دوست عزیز جناب " امین نپو " رای میدهم . به امید موفقیت روزافزون دوستان عزیز مرسی عزیزم از حضور گرمت:rose: دوستان انخد تشنه به خون من هستن که همه به من رای بدن!!!:shame: دایی امین دایی امین دایی امین دایی امین دایی به قلبون جیجلش نفسمی فسخله امیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییین بدو برو فقط مواظب خودت باوش :girl_blush2: چشم عسلم ممنون که اومدی 7
*Polaris* 19606 ارسال شده در 9 آبان، 2010 برو صفا کن!!! نوچینا!!! رفتــم...بی نمک ترین کــاربر: خودم . . . . . . . کــوفته اینــا! 2
am in 25041 ارسال شده در 10 آبان، 2010 ایول امین شجاع!!کی شروع میشه؟ تایم فور دای!!! :banel_smiley_52: نبدونم، هر موقع من برنامم مشخص بشه!!!! رفتــم...بی نمک ترین کــاربر: خودم . . . . . . . کــوفته اینــا! بیا یکم نمک از نمکدون بگیر با نمک بشی!!!!! من چخده کوفته دوس دارم!!!!!!! 2
am in 25041 ارسال شده در 10 آبان، 2010 آهاییییییییییییییییی نوبت من کی میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:w00: 1
شـاهین 8068 ارسال شده در 19 آذر، 2010 با سلام خدمت همه ی دوستای عزیز خوب دوستان نظر بدین نفر 20 کی رو صندلی یه داغ (اتاق شیشه ای) بشینه؟ 2
شـاهین 8068 ارسال شده در 19 آذر، 2010 لطفا تا ساعت 22 نظر هاتون رو بزارید وگرنه به انتخاب خودم یکی رو میزارم روی صندلی یه داغ 1
ارسالهای توصیه شده