rezanassimi 9037 ارسال شده در 20 اسفند، 2010 اتاق شیشه ایا که تو قسمت مدیریتیه این نظر سنجیا چه فاییده ای داره
rezanassimi 9037 ارسال شده در 20 اسفند، 2010 یه صندلی داغ مدبریتی داریم یه اتاق شیشه ای عمومی. من یه بار اومدم تو اینجوری شدم حالم گرفته شد
sookut 13735 ارسال شده در 24 فروردین، 2011 منم میخوام باشم به خودم رای میدم یه بار هم شرکت کردم اصلا هم جیز نشدم
سمندون 19440 ارسال شده در 25 فروردین، 2011 دیگه اتاق شیشه ای نداریم؟ چرا میخوایم بگیم خودت بیای بشینی
st.saba 671 ارسال شده در 25 فروردین، 2011 چرا میخوایم بگیم خودت بیای بشینی به جان خودم اگه بذارم کسی قبل از شما پیشکسوتا بیاد بشینه یه چن نفری نرفتن تو اتاق ولی کلی قابلیتشو دارن. هم جالب می تونن باشن هم همه میشناسنشون حسابی جزقوله میشن بگمممممم؟؟؟؟؟؟ بگمممممممممممممم؟؟؟؟؟؟؟؟
mIn 2294 ارسال شده در 25 خرداد، 2011 سمن و اوریون از سال ها قبل کلی رای دوستان رو بدست آوردن که برن داخت اتاق شیشه ای فقط باید همینجا قول شرف بدن که کلا جواب بدن به سوال ها ( پیچش در قیافشون موج می زنه :دی )
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 25 خرداد، 2011 سمن و اوریون از سال ها قبل کلی رای دوستان رو بدست آوردن که برن داخت اتاق شیشه ای فقط باید همینجا قول شرف بدن که کلا جواب بدن به سوال ها ( پیچش در قیافشون موج می زنه :دی ) دقیقا...:smiley (18):
O-N 10554 ارسال شده در 28 خرداد، 2011 سمن و اوریون از سال ها قبل کلی رای دوستان رو بدست آوردن که برن داخت اتاق شیشه ای فقط باید همینجا قول شرف بدن که کلا جواب بدن به سوال ها ( پیچش در قیافشون موج می زنه :دی ) دقیقا...:smiley (18): ای بابا من نیومدم از اینجا رد شم واسه خودم آتیش روشن کنم که. سمنی خیلی انسان خوبی است و سوال ها را بیسیار دقیق پاسخگو میباشد. :سوت ولی من از اونجایی که در حال عبور و مرورم اگه بخوامم جوابام متحرک در راستای پیچشی میباشند. :persiana__hahaha: من نظرم به دیگران نزدیک تر میباشد. :gnugghender:
mIn 2294 ارسال شده در 28 خرداد، 2011 ای بابا من نیومدم از اینجا رد شم واسه خودم آتیش روشن کنم که. سمنی خیلی انسان خوبی است و سوال ها را بیسیار دقیق پاسخگو میباشد. :سوت ولی من از اونجایی که در حال عبور و مرورم اگه بخوامم جوابام متحرک در راستای پیچشی میباشند. :persiana__hahaha: من نظرم به دیگران نزدیک تر میباشد. :gnugghender: اوریون در حال عبور باش خب اصلا راکد نباش فقط جاده پیچ دار نرو خواهشا :دی بیا از همین کنار پیاده رو صاف برو هیچ کوچه و خیابون و میدونی هم نپیچ ما قبول داریم :دی دقیقا...:smiley (18): این هم مصداقش :دی دوستان رئیس اینجا کیه ؟ اوریون قبول مسئولیت کرده ، تا تعطیلات هست قال قضیه رو بکنید :دی
ارسالهای توصیه شده