hamid_shahrsaz 28933 ارسال شده در 18 مهر، 2011 نمیدونم چه اجباری برای ناهار هست؟؟ خب قرار بیایم همدیگرو ببینیم دیگه واسه خوردن نمیایم که... از گشنگی میمیریما عزیز دلم! 4
کتایون 15177 ارسال شده در 18 مهر، 2011 بچه ها ظهر گرم هست ولی الان تابستونه 4 و 5 ام توفیری نداره... مگه این که بذاریم واسه 7 به بعد که دیر میشه احتمالا یه سری از بچه ها نمی تونن بیان... 9
pianist 31130 ارسال شده در 18 مهر، 2011 از گشنگی میمیریما عزیز دلم! اگه قرار بیفته بعد از ظهر با شکم سیر میایم عزیز دلم! 3
Bahram Sh مهمان ارسال شده در 18 مهر، 2011 اگه قرار بیفته بعد از ظهر با شکم سیر میایم عزیز دلم! آخه بعضی ها مثل من از مسیر های دور میان....آخه این جوری خیلی کم با هم هستیم..:icon_gol: البته اگر هم ظهر بذارید . باید 5 به بعد باشه .. آخه فکر کنم زودترش آب شیم.... البته برای جابه جایی تا پارک طالقانی.:icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_gol:
pari daryayi 22938 سازنده ارسال شده در 18 مهر، 2011 نمیدونم چه اجباری برای ناهار هست؟؟ خب قرار بیایم همدیگرو ببینیم دیگه واسه خوردن نمیایم که... اجبار نیست پیشنهاده تازه ممکنه جاشم خنک باشه یه خورده خنک شیم! 4
pesare irani 41807 ارسال شده در 18 مهر، 2011 نمیدونم چه اجباری برای ناهار هست؟؟ خب قرار بیایم همدیگرو ببینیم دیگه واسه خوردن نمیایم که... نمایشگاه کتاب یادتون رفته ماشالله برو بچ جو گیر اند که میتنگ تا ساعت 7 ادامه داشت :jawdrop: حساب کن 11 بیاییین جو بگیره بخواین همین طور بمونید :banel_smiley_52: تا 7 تلف می شید :banel_smiley_52: بعدش میگن 11 همه 11 نمیان که تا ساعت 1 هم جمع نمیشن ملت 7
خانوم بهار 3412 ارسال شده در 18 مهر، 2011 آخه بعضی ها مثل من از مسیر های دور میان....آخه این جوری خیلی کم با هم هستیم..:icon_gol:البته اگر هم ظهر بذارید . باید 5 به بعد باشه .. آخه فکر کنم زودترش آب شیم.... البته برای جابه جایی تا پارک طالقانی.:icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_gol: ب بخشید فوژولی میکنم شوما از بوشههههههههر میخواین بیاین؟:jawdrop::icon_pf (34): پَ من برا اومدن نباس مشکلی داشته باشم 3
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 18 مهر، 2011 ساعتش رو موافقم اما تقریبا پارک طالاقانی دستترسیش با مترو خیلی راحته... .واسه همین از هرجایی بچه ها به نسبت راحت میتونن خودشونو برسونن.. فقط یه مشکل پارک طالقانی اینه که جا واسه نشستن تعداد زیاد نداره... چیش خیلی راحت تره؟با تاکید گفتیا سرپا وای میسیم خو 1
p mehdi q 6226 ارسال شده در 18 مهر، 2011 من خیلی دوست میدارم بیام . اما حقیقتش میترسم یکم . احساس میکنم جدیدا خیلی ها به خونم تشنه شدن:JC_thinking: 5
hilda 13377 ارسال شده در 18 مهر، 2011 من خیلی دوست میدارم بیام . اما حقیقتش میترسم یکم . احساس میکنم جدیدا خیلی ها به خونم تشنه شدن:JC_thinking: این یه توهم فانتزیه ...:smiley (18): بیای حتمنا ... خیلیم خوشحال میشیم ...:4uboxsmiley: مخصوصا من 7
Bahram Sh مهمان ارسال شده در 18 مهر، 2011 ب بخشید فوژولی میکنم شوما از بوشههههههههر میخواین بیاین؟:jawdrop::icon_pf (34):پَ من برا اومدن نباس مشکلی داشته باشم نه من در این تاریخ در تهرانم ... ولی من باید از درکه بیام اونجا البته تا آنجایی که فکر کنم دور باشه از پارک طالقانی
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 18 مهر، 2011 بابا بیخیال , کجا میخواین برین؟!!! هوا به این گرمی بشینین زیر کولر, بیاین نت من حسودیم میش خب
SH E I KH 18713 ارسال شده در 18 مهر، 2011 ساقیا لطف نمودی قدحت پر می باد / که به تدبیر تو تشویش خمار آخِر شد به اذن خدا و فرمان حضرت دوست گوش شیطان کر جلسه کارفرما در سر پیچ به ناکجا آباد هدایت نموده و با سر خدمت میرسیم از باب شاد نمودن دوستان. شاد و سرفراز باشین. دعای خیرتان فراموش نشود تا به لطف یزدان بدون اخراج شدن جلسه کارفرما را به پیچ جهالت بسپاریم. پ.ن: نهار فراموش نشود. پ.ن: آنکه دعوت نمود نهار عطا فرماید. :gnugghender: 14
هادی ناصح 18856 ارسال شده در 18 مهر، 2011 برنامه خیلی خوبیه:62izy85:هرکی نیاد بودن کنار بچه هارو از دست میده فقط ساعتش خیلی وسط ظهره و خب احتمالا همه تبخیر میشن تو گرما...:4chsmu1: منم اگر بتونم میام:girl_in_dreams: حالا نمیشد روزش و وسط هفته نندازین؟:w00: همیشه آخر هفته ها میتینگ بزارید خوب 4
Anooshe 11040 ارسال شده در 18 مهر، 2011 حالا نمیشد روزش و وسط هفته نندازین؟:w00:همیشه آخر هفته ها میتینگ بزارید خوب من تو انتخاب روز دخالتی نداشتم که... ولی در کل وسط هفته بهتره:4chsmu1: حالا گریه نکن جاش سعی کن برنامتو واسه وسط هفته جور کنی که بیای... 5
Nightingale 10531 ارسال شده در 18 مهر، 2011 بعدا یه تاپیک بزنید بگید چی شد هاااااااااا:flowerysmile: 5
هادی ناصح 18856 ارسال شده در 18 مهر، 2011 من تو انتخاب روز دخالتی نداشتم که... ولی در کل وسط هفته بهتره:4chsmu1: حالا گریه نکن جاش سعی کن برنامتو واسه وسط هفته جور کنی که بیای... جور نمیشه وسط هفته 1
Mohammad Aref 120570 ارسال شده در 18 مهر، 2011 فکر کنم شمارش پست و تشکر از این تالارم باید برداشته بشه 9
ارسالهای توصیه شده