pari daryayi 22938 این ارسال پرطرفدار است. ارسال شده در 17 مهر، 2011 {با اجازه از مدیر تالار انوشه جان البته} تعجب نداره که وقتی پری دریایی دعوت کنه تور دریاییه دیگه حالا تهران باشه با بچه های نواندیشان باشه خیلی هم خوب باشه دلمون هلاک شد بس که اومدیم اینجا افسوس این تورای شما رو خوردیم:viannen_38: حالا خودمون تور می زنیم! اما مکان های مورد بازدید: دیدار چهره های محبوب انجمن شامل ستاره انجمن (هیلدا) و ادمین انجمن و چهره های محبوب دیگری که در ادامه خودشان خود به خود خودشان را معرفی می کنند ----> بله حتی شما دوست عزیز!! دیدار یک عدد پری دریایی که تازگی ها شده خودشیفته دریایی! (همه هی گفتن مناسبتش چیه نکنه عروسیه؟! حالا عروسی نباشه نمیشه؟ نیشتش رو به عروسی بگیرین شما شاید عروس هم پیدا شد اون وسط) برنامه مون هم برگزاری مسابقه دو + آشامیدن آب است (نشنیدی می گن آب نطلبیده مراده؟) مکان : پارک طالقانی طبق رای دوستان پست رو ویرایش کردیم اینم عکسش: زمان : سه شنبه ساعت ۱۱ صبح (4 مرداد) به صرف ناهار (دوستان لطف می کنن هزینه ناهار رو متقبل می شن البته) ببینم چقدر پایه اید و باحالید هاا اسپم ممنوع مگر با نقل قول از این پست باشد! 63
Ehsan 112349 ارسال شده در 17 مهر، 2011 تهران خوب است... من سه شنبه صبح یا عصر احتمالا بتونم بیام. اگر همه دوستان توانستند بیاییند خوب است،این آخرین فرصت برای تجدید بیعت است...... طبق نظر دوستان پارک طالقانی بهتر است،هم از جهت مترو هم آزار کمتر از سوی نمایندگان آسمانی..... 23
hilda 13377 ارسال شده در 17 مهر، 2011 دیدار چهره های محبوب انجمن شامل ستاره انجمن (هیلدا) وای تو روخدا نگو اینجوری همچین میگه ا نگار ستاره هالیوودم :icon_pf (34): 22
میلاد 24047 ارسال شده در 17 مهر، 2011 من شنبه ها از 7 صبح تا 6 بعد از ظهر دانشگاهم به ملاقات من هم بیاید تو دانشگاه :shame: 17
setiya 12666 ارسال شده در 17 مهر، 2011 دیروز به آبجیم گفتم پری میخواد میت بزاره فکر کنم ، هیلدا قراره بیاد:4chsmu1: بریم پارک طالقانی یا آب و آتش هم مترو تزدیکه هم کسی گیر نمیده تجمع بیش ار یه نفر ممنوع 13
pari daryayi 22938 سازنده ارسال شده در 17 مهر، 2011 پارک طالقانی 3 رای پیشتازه فعلا رای خودم پارک ملت:persiana__hahaha: 9
DCBA 8191 ارسال شده در 17 مهر، 2011 پیشنهاد من سواحل هاواییه!!! همین که گفتم!! با اسی هم موافقم باید 50 نفر بشه! 8
.MohammadReza. 19850 ارسال شده در 17 مهر، 2011 پارک طالقانی سه شنبه صبح هم نباشه بعد از ظهر بهتره منم داورتونمنا 11
سمندون 19440 ارسال شده در 17 مهر، 2011 پری مکان و زمان رو به من اطلاع بده .این مهمونا دارن منو اغفال میکنن باهاشون بیام تهران .شاید تو همون زمان باشه . 7
mina_srk 1982 ارسال شده در 17 مهر، 2011 پارک طالقانی هم خوبه هااا اگر نزدیک باشد ما می آییم فقط روز های زوج نباشد ما یونی کلاس داریم 5
سارا-افشار 36440 ارسال شده در 17 مهر، 2011 راستش من بخاطر هیلدا هم که شده می اومدم تا هم از نزدیک ازش معذرت بخوام چون روزایی که هیلدا ناخوش بود من اونقدر درگیر مسایل شخصیم شده بودم که نتونستم حتی شده لفظی حالشو بپرسم هم اینکه خیلی دلم میخواد پری و لیلی و سمندون و بقیه بچه ها رو ببینم اما چه کنم که فعلا درگیر این سمینار و هزارجور مشکلات دیگه هستم امیدوارم از حرفم هم ناراحت نشده باشید از حرف قبلیم خوشحالی و سلامتی و خوشبختی همه شما رو از ته دلم میخوام دوستتون دارم 11
- Nahal - 47858 ارسال شده در 17 مهر، 2011 اگه پارک طالقانی سه شنبه صبح باشه منم احتمالا می یام پارک ملت فک کنم بهتره. صبح باشه بهتره. 10
Arpak 8511 ارسال شده در 17 مهر، 2011 چرا همیشه همه ی میتینگاتون تهرانه خو!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :w589: 8
Nightingale 10531 ارسال شده در 17 مهر، 2011 ما نیز شاید آمدیم شاید این جمعه بیایم شاید شاید آن پنجشنبه خبرشو بدید 8
Nightingale 10531 ارسال شده در 17 مهر، 2011 پارک ملت نذاریدا ! خواهش مندم ! مترو خور باشه مثه پارک طالقانی بیتره کلا من با مترو تردد میکنم شمام مسیر مترو خور پیشنهاد بدید ساعت 6 بعد از ظهرم قرار نذاریدا ! زودتر بذارید ... قبل از ماه رمضونم باشه پلیز:girlhi: 10
hamid_shahrsaz 28933 ارسال شده در 17 مهر، 2011 چجوری باید بیایم پارک طالقانی؟:دی! تا حالا نرفتم اونجا خوب! همین سه شنبس یا هفته دیگه؟؟!؟ 4
ارسالهای توصیه شده