hilda 13377 ارسال شده در 23 مهر، 2011 من داور بودمیادت رف؟:icon_razz: فک کنم خودم داور شم ...:icon_pf (34): بعدش میخام برم نامزدی بعد از قرارمون:smiley (18): با اون کفشایی که من خاهم پوشید شما ها باید بدوئین من تشویق کنم :icon_pf (34): ولی شما به روی خودتون نیارید ... 6
keyvan64 3123 ارسال شده در 24 مهر، 2011 منو شمردید؟! اگه نه، 22 رو بده به من... اما ساعت 12 به بعد میام...:ws2: 4
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 24 مهر، 2011 قرار که سه شنبست :JC_thinking: خوب شد گفتی والا سه شنبه رفته بود ها خودم خودش(هیلدا) محمد اسی خودت (کتایون) hamid cfd ستی جون sheikh S.Tabassom Matin.Gamer انوشه اندیشه Artiiist الهام مهندس خوشفکر اوری جون سحر نایتینگل محمدرضا 90% فرانه (ولنتینا) شماره 18 الکل هست مگه؟چرا درصد داره؟ 5
گـنـجـشـک 24371 ارسال شده در 24 مهر، 2011 خودم خودش(هیلدا) محمد اسی خودت (کتایون) hamid cfd ستی جون sheikh S.Tabassom Matin.Gamer انوشه اندیشه Artiiist الهام مهندس خوشفکر اوری جون شماره من 12+1 بنویسین.....:icon_pf (34): 6
pari daryayi 22938 سازنده ارسال شده در 24 مهر، 2011 خودم خودش(هیلدا) محمد اسی خودت (کتایون) hamid cfd ستی جون sheikh S.Tabassom Matin.Gamer انوشه اندیشه Artiiist الهام مهندس خوشفکر اوری جون سحر نایتینگل محمدرضا 90% فرانه (ولنتینا) پیانیست شیما keyvan64 ...؟ 13
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 24 مهر، 2011 اگه میدونستم میخواین قرار بزارین این هفته میومدم تهران!!! 7
pari daryayi 22938 سازنده ارسال شده در 25 مهر، 2011 منم می تونم بیام؟ به قول ندا "چرا که نه؟!":ws37: 4
hamid_shahrsaz 28933 ارسال شده در 25 مهر، 2011 {با اجازه از مدیر تالار انوشه جان البته}تعجب نداره که وقتی پری دریایی دعوت کنه تور دریاییه دیگه حالا تهران باشه با بچه های نواندیشان باشه خیلی هم خوب باشه دلمون هلاک شد بس که اومدیم اینجا افسوس این تورای شما رو خوردیم:viannen_38: حالا خودمون تور می زنیم! اما مکان های مورد بازدید: دیدار چهره های محبوب انجمن شامل ستاره انجمن (هیلدا) و ادمین انجمن و چهره های محبوب دیگری که در ادامه خودشان خود به خود خودشان را معرفی می کنند ----> بله حتی شما دوست عزیز!! دیدار یک عدد پری دریایی که تازگی ها شده خودشیفته دریایی! (همه هی گفتن مناسبتش چیه نکنه عروسیه؟! حالا عروسی نباشه نمیشه؟ نیشتش رو به عروسی بگیرین شما شاید عروس هم پیدا شد اون وسط) برنامه مون هم برگزاری مسابقه دو + آشامیدن آب است (نشنیدی می گن آب نطلبیده مراده؟) مکان : پارک طالقانی طبق رای دوستان پست رو ویرایش کردیم اینم عکسش: زمان : سه شنبه ساعت ۱۱ صبح (4 مرداد) به صرف ناهار (دوستان لطف می کنن هزینه ناهار رو متقبل می شن البته) ببینم چقدر پایه اید و باحالید هاا اسپم ممنوع مگر با نقل قول از این پست باشد! 3
pari daryayi 22938 سازنده ارسال شده در 25 مهر، 2011 برای آخرین اطلاعیه به این تاپیک بیاید اطلاعیه تور دریایی تهران فردا با حضور نواندیشان لطفا بعد از این پست دیگه پست ندین تا دوستان همه ببینند ممنون 12
ارسالهای توصیه شده