pianist 31130 ارسال شده در 19 مهر، 2011 دارم غصه می خورم بیا دیگه... البت منم گفتم چند روز عقبتر بندازید این موهای من داره رشد میکنه ولی گوش نکردن... 5
Anooshe 11040 ارسال شده در 19 مهر، 2011 این چه وضعیه من یه خط اسپم کنم بستنی جریمه میشم کجاست این عدالت اگه بازم نقل قول از پست اصلی نگیری دوباره مشمول جریمه میشی واسه سشنبه هروقت اسپم میکنی یاد جیبت بیفت 4
Anooshe 11040 ارسال شده در 19 مهر، 2011 بیا دیگه... البت منم گفتم چند روز عقبتر بندازید این موهای من داره رشد میکنه ولی گوش نکردن... پیانیست جان شماام میای سشنبه دیگه؟ شیرینی چی میخوای بدی به بچه ها؟ {با [/url]اجازه از مدیر تالار انوشه جان البته}تعجب نداره که وقتی پری دریایی دعوت کنه تور دریاییه دیگه حالا تهران باشه با بچه های نواندیشان باشه خیلی هم خوب باشه دلمون هلاک شد بس که اومدیم اینجا افسوس این تورای شما رو خوردیم:viannen_38: حالا خودمون تور می زنیم! اما مکان های مورد بازدید: دیدار چهره های محبوب انجمن شامل ستاره انجمن (هیلدا) و ادمین انجمن و چهره های محبوب دیگری که در ادامه خودشان خود به خود خودشان را معرفی می کنند ----> بله حتی شما دوست عزیز!! دیدار یک عدد پری دریایی که تازگی ها شده خودشیفته دریایی! (همه هی گفتن مناسبتش چیه نکنه عروسیه؟! حالا عروسی نباشه نمیشه؟ نیشتش رو به عروسی بگیرین شما شاید عروس هم پیدا شد اون وسط) برنامه مون هم برگزاری مسابقه دو + آشامیدن آب است (نشنیدی می گن آب نطلبیده مراده؟) مکان : پارک طالقانی طبق رای دوستان پست رو ویرایش کردیم اینم عکسش: زمان : سه شنبه ساعت ۱۱ صبح (4 مرداد) به صرف ناهار (دوستان لطف می کنن هزینه ناهار رو متقبل می شن البته) ببینم چقدر پایه اید و باحالید هاا اسپم ممنوع مگر با نقل قول از این پست باشد! 4
pianist 31130 ارسال شده در 19 مهر، 2011 پیانیست جان شماام میای سشنبه دیگه؟شیرینی چی میخوای بدی به بچه ها؟ شیرینی برای چی؟؟ شاید بیام البت بستگی به آیینه داره که چی نشون بده!! :icon_pf (34): ولی انصافا یه نظرسنجی بذارید واسه ساعتش... 3
مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 19 مهر، 2011 اگه بازم نقل قول از پست اصلی نگیری دوباره مشمول جریمه میشی واسه سشنبههروقت اسپم میکنی یاد جیبت بیفت نقل قول از پست اصلی:4chsmu1: همین خوبه؟ شوما سه شنبه اگه اومدی شیرنی یادت نره 2
Anooshe 11040 ارسال شده در 19 مهر، 2011 شیرینی برای چی؟؟ شاید بیام البت بستگی به آیینه داره که چی نشون بده!! :icon_pf (34): ولی انصافا یه نظرسنجی بذارید واسه ساعتش... واسه اینکه تعداد پستای بدون نقل قولت زیاد شده والا میزبانای اصلی که هیلدا و پری دریای هستن... به نظر من از همون 11 بیان بشینن تو پارک تا 11شب هرکی هرساعتی تونست خودشو برسونه... :4chsmu1: یه سریا صبح مشکل دارن یک سریا بعدازظهر... فکر میکنم حتی اگه از 11هم بعضیا بیان به قدر کافی طول میکشه که به بعدازظهر برسه و همه همو ببینن... بازم تغییر ساعت و ایجاد نظرسنجی رو از خود پری دریایی بخواین 9
pianist 31130 ارسال شده در 19 مهر، 2011 {با اجازه از مدیر تالار انوشه جان البته}تعجب نداره که وقتی پری دریایی دعوت کنه تور دریاییه دیگه حالا تهران باشه با بچه های نواندیشان باشه خیلی هم خوب باشه دلمون هلاک شد بس که اومدیم اینجا افسوس این تورای شما رو خوردیم:viannen_38: حالا خودمون تور می زنیم! اما مکان های مورد بازدید: دیدار چهره های محبوب انجمن شامل ستاره انجمن (هیلدا) و ادمین انجمن و چهره های محبوب دیگری که در ادامه خودشان خود به خود خودشان را معرفی می کنند ----> بله حتی شما دوست عزیز!! دیدار یک عدد پری دریایی که تازگی ها شده خودشیفته دریایی! (همه هی گفتن مناسبتش چیه نکنه عروسیه؟! حالا عروسی نباشه نمیشه؟ نیشتش رو به عروسی بگیرین شما شاید عروس هم پیدا شد اون وسط) برنامه مون هم برگزاری مسابقه دو + آشامیدن آب است (نشنیدی می گن آب نطلبیده مراده؟) مکان : پارک طالقانی طبق رای دوستان پست رو ویرایش کردیم اینم عکسش: زمان : سه شنبه ساعت ۱۱ صبح (4 مرداد) به صرف ناهار (دوستان لطف می کنن هزینه ناهار رو متقبل می شن البته) ببینم چقدر پایه اید و باحالید هاا اسپم ممنوع مگر با نقل قول از این پست باشد! پری از تو درخواست نظرسنجی داریم... 4
hilda 13377 ارسال شده در 19 مهر، 2011 واسه اینکه تعداد پستای بدون نقل قولت زیاد شده والا میزبانای اصلی که هیلدا و پری دریای هستن... به نظر من از همون 11 بیان بشینن تو پارک تا 11شب هرکی هرساعتی تونست خودشو برسونه... :4chsmu1: یه سریا صبح مشکل دارن یک سریا بعدازظهر... فکر میکنم حتی اگه از 11هم بعضیا بیان به قدر کافی طول میکشه که به بعدازظهر برسه و همه همو ببینن... بازم تغییر ساعت و ایجاد نظرسنجی رو از خود پری دریایی بخواین استراحتم که لازم نیس .... عمل کردم خوب شدم .... ای ول :smiley (18): همتون گولاخین 8
Anooshe 11040 ارسال شده در 19 مهر، 2011 استراحتم که لازم نیس .... عمل کردم خوب شدم .... ای ول :smiley (18):همتون گولاخین کلی فسفر سوزوندم تا این پیشنهادو دادم... تو نظرسنجی قرارداده بشه بیشترین رای رو میاره:4chsmu1: دیگه خودتم که گفتی استراحتو اینا نمیخوای همه چی حله:girl_in_dreams: 4
hilda 13377 ارسال شده در 19 مهر، 2011 کلی فسفر سوزوندم تا این پیشنهادو دادم...تو نظرسنجی قرارداده بشه بیشترین رای رو میاره:4chsmu1: دیگه خودتم که گفتی استراحتو اینا نمیخوای همه چی حله:girl_in_dreams: جیگرتو بپزم بخورم ... یا خام خام بهتره ؟ ؟ 2
مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 19 مهر، 2011 با سیلاااااااااام انوشه قول داده که روز سه شنبه همه بچه ها رو شیرنی همراه با ابمیوه مهمون کنه:dancegirl2: واقعا لطف میکنی انوشه جان:w139: حالا اگه چیز بهتری میخواین که بیاره دیگه باید خودتون ازش بخواین فعلا به شیرنی رضایت داده:4chsmu1: حالا اسپم کنید حالشو ببرید 6
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 19 مهر، 2011 کلی فسفر سوزوندم تا این پیشنهادو دادم...تو نظرسنجی قرارداده بشه بیشترین رای رو میاره:4chsmu1: دیگه خودتم که گفتی استراحتو اینا نمیخوای همه چی حله:girl_in_dreams: فقط این قضیه شیرینی حل نشده هنوز، انوشه شیرینی تر بیار لطفا با سیلاااااااااامانوشه قول داده که روز سه شنبه همه بچه ها رو شیرنی همراه با ابمیوه مهمون کنه:dancegirl2: واقعا لطف میکنی انوشه جان:w139: حالا اگه چیز بهتری میخواین که بیاره دیگه باید خودتون ازش بخواین فعلا به شیرنی رضایت داده:4chsmu1: حالا اسپم کنید حالشو ببرید بابایییی :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v روز و ساعتش حرف نداره...صبح هم که هست خیلی بهتره 3
pianist 31130 ارسال شده در 19 مهر، 2011 پری نمیشه برنامه بیفته 4 شنبه ؟ منم موافقم تو شرایط من 1 روز هم 1 روزه... 5
ooraman 22216 ارسال شده در 19 مهر، 2011 منم موافقم تو شرایط من 1 روز هم 1 روزه... به خاطره موهات ؟ پس پری بذار همین پنج شنبه :smiley (18): 3
pesare irani 41807 ارسال شده در 19 مهر، 2011 بیوفته جمعه خیرشو ببنید پلیس ها جمعه نیستن کنار خانواده هاشون اند 4
pianist 31130 ارسال شده در 19 مهر، 2011 به خاطره موهات ؟ پس پری بذار همین پنج شنبه :smiley (18): هر طور شده با دارو و تلقین رشدش میدم... بیوفته جمعه خیرشو ببنید پلیس ها جمعه نیستن کنار خانواده هاشون اند جان من بگو چقدر فکر کردی به این نتیجه رسیدی؟؟ 5
ooraman 22216 ارسال شده در 19 مهر، 2011 بیوفته جمعه خیرشو ببنید پلیس ها جمعه نیستن کنار خانواده هاشون اند جمعه؟ تو که بیا نیستی الکی جریان و منحرف نکن! 4
pesare irani 41807 ارسال شده در 19 مهر، 2011 هر طور شده با دارو و تلقین رشدش میدم... جان من بگو چقدر فکر کردی به این نتیجه رسیدی؟؟ خیلی فکر نکردم اصلا بگو ببنم فکر چیه تا بگم چقدر................ جمعه؟ تو که بیا نیستی الکی جریان و منحرف نکن! راست میگه دیگه بچه جریان رو منحرف نکن 3
ارسالهای توصیه شده