کتایون 15177 ارسال شده در 19 مهر، 2011 کتی جون حالا زیادم ذوق زده نشو... شاید اولین بار اومدنت، تبدیل به آخرین بار بشه!!! نگووووو کیوان... خودتم باید بیای... اگه اخرین بارم باشه میخوام ببینم همتنونو... 3
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 19 مهر، 2011 نگووووو کیوان...خودتم باید بیای... اگه اخرین بارم باشه میخوام ببینم همتنونو... برای چی آخرین بار آخه؟! بیخود:w00:آبجی من باید همه جا بیاد همچنان اعلام میشود که حمید شهرساز مشمول جریمه بستنی در روز سه شنبه هست 2
Anooshe 11040 ارسال شده در 19 مهر، 2011 چرا ساعتشو عوض نمي كنين خو؟ بذارين بعد از ظهر ديگه...هم خنك تره...هم خيليا ميتونن بيان الهام جان من فکر میکنم تا بعدازظهر هم طول بکشه... قرارای 2ساعتش 6ساعت طول میکشه حالا فرض کن الآن که قطعا بیشتر از 2ساعته احتمالا آخرش بره روی 10 ساعت:4chsmu1: تازه همه که سر ساعت نمیرسن... تو خودتو سعی کن هر چی زودتر میتونی برسونی ولی بیا حتما... 5
hamid_shahrsaz 28933 ارسال شده در 19 مهر، 2011 برای چی آخرین بار آخه؟!بیخود:w00:آبجی من باید همه جا بیاد همچنان اعلام میشود که حمید شهرساز مشمول جریمه بستنی در روز سه شنبه هست بیخودی شایعه نکن! اصلا خودت مشمولی نه من!!!!! :w00::w00: 1
Anooshe 11040 ارسال شده در 19 مهر، 2011 {با اجازه از مدیر تالار انوشه جان البته}تعجب نداره که وقتی پری دریایی دعوت کنه تور دریاییه دیگه حالا تهران باشه با بچه های نواندیشان باشه خیلی هم خوب باشه دلمون هلاک شد بس که اومدیم اینجا افسوس این تورای شما رو خوردیم:viannen_38: حالا خودمون تور می زنیم! اما مکان های مورد بازدید: دیدار چهره های محبوب انجمن شامل ستاره انجمن (هیلدا) و ادمین انجمن و چهره های محبوب دیگری که در ادامه خودشان خود به خود خودشان را معرفی می کنند ----> بله حتی شما دوست عزیز!! دیدار یک عدد پری دریایی که تازگی ها شده خودشیفته دریایی! (همه هی گفتن مناسبتش چیه نکنه عروسیه؟! حالا عروسی نباشه نمیشه؟ نیشتش رو به عروسی بگیرین شما شاید عروس هم پیدا شد اون وسط) برنامه مون هم برگزاری مسابقه دو + آشامیدن آب است (نشنیدی می گن آب نطلبیده مراده؟) مکان : پارک طالقانی طبق رای دوستان پست رو ویرایش کردیم اینم عکسش: زمان : سه شنبه ساعت ۱۱ صبح (4 مرداد) به صرف ناهار (دوستان لطف می کنن هزینه ناهار رو متقبل می شن البته) ببینم چقدر پایه اید و باحالید هاا اسپم ممنوع مگر با نقل قول از این پست باشد! بیخودی شایعه نکن!اصلا خودت مشمولی نه من!!!!! :w00::w00: اسپم های بدون نقل قولت داره زیاد میشه ها.... من اینجا حواسم هست اونوقت اول تاپیک اسم اسمپرها رو میدم و همه موظف به گرفتن شیرینی یا بستنی در روز 4 مرداد از این افراد هستن 8
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 19 مهر، 2011 بیخودی شایعه نکن!اصلا خودت مشمولی نه من!!!!! :w00::w00: من یه بار مشمول شدم،مشمولیم هم پرداخت کردمخالا نوبت توههمطمئنا از دست شیخ نمیتونی در بریبه نفعته کوتاه بیای تا باهات در هزینه ها شریک شیم والا بدتر میشه انوشه اسمشو یادداشت کن 5
hamid_shahrsaz 28933 ارسال شده در 19 مهر، 2011 {با اجازه از مدیر تالار انوشه جان البته}تعجب نداره که وقتی پری دریایی دعوت کنه تور دریاییه دیگه حالا تهران باشه با بچه های نواندیشان باشه خیلی هم خوب باشه دلمون هلاک شد بس که اومدیم اینجا افسوس این تورای شما رو خوردیم:viannen_38: حالا خودمون تور می زنیم! اما مکان های مورد بازدید: دیدار چهره های محبوب انجمن شامل ستاره انجمن (هیلدا) و ادمین انجمن و چهره های محبوب دیگری که در ادامه خودشان خود به خود خودشان را معرفی می کنند ----> بله حتی شما دوست عزیز!! دیدار یک عدد پری دریایی که تازگی ها شده خودشیفته دریایی! (همه هی گفتن مناسبتش چیه نکنه عروسیه؟! حالا عروسی نباشه نمیشه؟ نیشتش رو به عروسی بگیرین شما شاید عروس هم پیدا شد اون وسط) برنامه مون هم برگزاری مسابقه دو + آشامیدن آب است (نشنیدی می گن آب نطلبیده مراده؟) مکان : پارک طالقانی طبق رای دوستان پست رو ویرایش کردیم اینم عکسش: زمان : سه شنبه ساعت ۱۱ صبح (4 مرداد) به صرف ناهار (دوستان لطف می کنن هزینه ناهار رو متقبل می شن البته) ببینم چقدر پایه اید و باحالید هاا اسپم ممنوع مگر با نقل قول از این پست باشد! اسپم های بدون نقل قولت داره زیاد میشه ها....من اینجا حواسم هست اونوقت اول تاپیک اسم اسمپرها رو میدم و همه موظف به گرفتن شیرینی یا بستنی در روز 4 مرداد از این افراد هستن هی وای!!!! نمیدونسم باید نقل قول بگیری! اینم نقل قول! حالا این دفعه شما من رو مشمول حساب نکن من یه بار مشمول شدم،مشمولیم هم پرداخت کردمخالا نوبت توههمطمئنا از دست شیخ نمیتونی در بریبه نفعته کوتاه بیای تا باهات در هزینه ها شریک شیم والا بدتر میشهانوشه اسمشو یادداشت کن :w00::w00::w00: 3
bpcom 10070 ارسال شده در 19 مهر، 2011 بیا ببینم چند سالته تو چرا با سن من مشکل داری ؟؟؟ گفتم بهت که 21 سالمه :ws28: 1
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 19 مهر، 2011 تو چرا با سن من مشکل داری ؟؟؟گفتم بهت که 21 سالمه :ws28: همینی که هتا دقیق متوجه نشم ولت نمیکنم 1
bpcom 10070 ارسال شده در 19 مهر، 2011 همینی که هتا دقیق متوجه نشم ولت نمیکنم یعنی ماه و روزش رو میخوای ؟ میشه 21 سال و 4 ماه و 17 روز و 4 ساعت و 21 دقیقه و 38 ثانیه تا الان 3
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 19 مهر، 2011 یعنی ماه و روزش رو میخوای ؟میشه 21 سال و 4 ماه و 17 روز و 4 ساعت و 21 دقیقه و 38 ثانیه تا الان ولی خوب موندی هاهمه چی 3شنبه معلوم میشه(البته اگه بیای که نمیای) بهت گفتم 30 ،گفتی بردیم سینه قبرستون 2
bpcom 10070 ارسال شده در 19 مهر، 2011 ولی خوب موندی هاهمه چی 3شنبه معلوم میشه(البته اگه بیای که نمیای)بهت گفتم 30 ،گفتی بردیم سینه قبرستون نه گل پسر نمیام احتمالا در ولایات شمالی باشم 2
keyvan64 3123 ارسال شده در 19 مهر، 2011 نگووووو کیوان...خودتم باید بیای... اگه اخرین بارم باشه میخوام ببینم همتنونو... ایشالا جلسه دفاع پایان نامم... مگر اینکه بخوای زودتر کادومو بدی 1
pesare irani 41807 ارسال شده در 19 مهر، 2011 چقدررررررررررررررررررر پست میدید شماااااااااااااااااااااااااااا 1
کتایون 15177 ارسال شده در 19 مهر، 2011 ایشالا جلسه دفاع پایان نامم... مگر اینکه بخوای زودتر کادومو بدی کادوت که جای خود... بیاااااااا ولی... 3
هادی ناصح 18856 ارسال شده در 19 مهر، 2011 {با اجازه از مدیر تالار انوشه جان البته}تعجب نداره که وقتی پری دریایی دعوت کنه تور دریاییه دیگه حالا تهران باشه با بچه های نواندیشان باشه خیلی هم خوب باشه دلمون هلاک شد بس که اومدیم اینجا افسوس این تورای شما رو خوردیم:viannen_38: حالا خودمون تور می زنیم! اما مکان های مورد بازدید: دیدار چهره های محبوب انجمن شامل ستاره انجمن (هیلدا) و ادمین انجمن و چهره های محبوب دیگری که در ادامه خودشان خود به خود خودشان را معرفی می کنند ----> بله حتی شما دوست عزیز!! دیدار یک عدد پری دریایی که تازگی ها شده خودشیفته دریایی! (همه هی گفتن مناسبتش چیه نکنه عروسیه؟! حالا عروسی نباشه نمیشه؟ نیشتش رو به عروسی بگیرین شما شاید عروس هم پیدا شد اون وسط) برنامه مون هم برگزاری مسابقه دو + آشامیدن آب است (نشنیدی می گن آب نطلبیده مراده؟) مکان : پارک طالقانی طبق رای دوستان پست رو ویرایش کردیم اینم عکسش: زمان : سه شنبه ساعت ۱۱ صبح (4 مرداد) به صرف ناهار (دوستان لطف می کنن هزینه ناهار رو متقبل می شن البته) ببینم چقدر پایه اید و باحالید هاا اسپم ممنوع مگر با نقل قول از این پست باشد! 4
مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 19 مهر، 2011 این چه وضعیه من یه خط اسپم کنم بستنی جریمه میشم کجاست این عدالت 4
hamid_shahrsaz 28933 ارسال شده در 19 مهر، 2011 {با اجازه از مدیر تالار انوشه جان البته}تعجب نداره که وقتی پری دریایی دعوت کنه تور دریاییه دیگه حالا تهران باشه با بچه های نواندیشان باشه خیلی هم خوب باشه دلمون هلاک شد بس که اومدیم اینجا افسوس این تورای شما رو خوردیم:viannen_38: حالا خودمون تور می زنیم! اما مکان های مورد بازدید: دیدار چهره های محبوب انجمن شامل ستاره انجمن (هیلدا) و ادمین انجمن و چهره های محبوب دیگری که در ادامه خودشان خود به خود خودشان را معرفی می کنند ----> بله حتی شما دوست عزیز!! دیدار یک عدد پری دریایی که تازگی ها شده خودشیفته دریایی! (همه هی گفتن مناسبتش چیه نکنه عروسیه؟! حالا عروسی نباشه نمیشه؟ نیشتش رو به عروسی بگیرین شما شاید عروس هم پیدا شد اون وسط) برنامه مون هم برگزاری مسابقه دو + آشامیدن آب است (نشنیدی می گن آب نطلبیده مراده؟) مکان : پارک طالقانی طبق رای دوستان پست رو ویرایش کردیم اینم عکسش: زمان : سه شنبه ساعت ۱۱ صبح (4 مرداد) به صرف ناهار (دوستان لطف می کنن هزینه ناهار رو متقبل می شن البته) ببینم چقدر پایه اید و باحالید هاا اسپم ممنوع مگر با نقل قول از این پست باشد! 2
ارسالهای توصیه شده