رفتن به مطلب

پَ ... نه ... پَ ...

ارسال های توصیه شده

ارسال شده در

این برای من اتفاق افتاد:

دوستم می گه ساختمان پزشکان رو از نت دانلود می کنی؟

میگم پ ن پ هر روز می رم دم دره صذا و سیما ازشون می گیرم

• Like 14
  • پاسخ 743
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

ارسال شده در

سوسکه را کشتم جنازشو ورداشتم

ببرم بندازم بیرون.مامانم بین راه نگاه میکنه میگه کشتیش؟ میگم : پـَـَـ نــه پـَـَــــ .. تو

دستشویی خوابش برده بود دارم میبرمش تو رختخوابش بخو ابه

• Like 11
ارسال شده در

تو جاده هواپیما از بالای سرمون رد شده، میگه هواپیما بود ؟ میگم :پ نه پ طوطی اقدس خانوم ایناست ...رو دمش "ماهان" تتو کرده!

• Like 12
ارسال شده در

دختره میگه اگه من برم خارج, تو با یه دختر دیگه ای دوست میشی؟ میگم پـَــ نَ پَــــ میرم تو اتاقم خودمو حبس می کنم رو دیوارشم می نویسم: شاید این جمعه بیاید...شاید!

• Like 11
ارسال شده در

رفتم استخر می گم سانساتون چه ساعتیه؟ میگه سانس مردونه؟پـَـَـ نــه پـَـَـــ سانس زنونه می خوام با بچه ها بیایم تجاوز...!

• Like 14
ارسال شده در

داریم راه میریم با دوستام پام پیچ خورده،خوردم زمین میگه کمک می‌خوای؟میگم پـَـ نه پـَـ شماها خودتونو نجات بدین من اینجا میمونم مقاومت می‌کنم

• Like 12
ارسال شده در

میدون کاج گشت ارشاد وایساده بود، به دختره میگم خانم حواست باشه جلوتر گشت ارشاد وایساده! دختره میگه: ئه! گیر میدن؟؟ پ نـه پ! وایسادن دختر شایسته ایران رو انتخاب می‌کنن!

• Like 10
ارسال شده در

خوابیده بودیم صدای خرپف بابام کشتمون! تکونش دادم از خواب پریده، میگه سر صدام اذیتت می‌کنه ؟پَ نَ پَ!! جنس صداتو دوست دارم می‌خواستم بت بگم سعی‌ کن تو اوج که میری رو تحریرات بیشتر کار کنی

• Like 12
ارسال شده در

سرسفره عقد عاقد از عروس میپرسه وکیلم؟ پ نه پ رقاص نداشتیم تو رو آوردیم

• Like 12
ارسال شده در

یارو نشسته کنار خیابون نوک دماغش چسبیده به زمین دوستم میگه :معتاده؟ میگم پـَـَـ نــه پـَـَــــ میخواد انعطاف بدنشو به رخ بکشه

• Like 12
ارسال شده در

رفتيم رستوران، ميگم 2تا جوجه لطفا. ميگه جوجه کباب؟

گفتم پـَـَـ نــه پـَـَــــ ازين جوجه رنگيا، يه قرمز بدين يه سبز

• Like 7
ارسال شده در

ون بربری خریده بودم داشتم میرفتم خونه خانم همسایه میگه نون بربری خریدی میگم په نه په این ماشینه جدیدمه با طرح بربری زدن

• Like 6
ارسال شده در

پسره اومده خواستگاریم میگم من الان می خوام درس بخونم می گه یعنی چند سال دیگه می خوای ازدواج کنی؟ پ نه پ 10 دقیقه صبر کنی این صفحه رو بخونم درسم تموم میشه

• Like 12
ارسال شده در

با رفيقم رفتيم پيک نيک بهش چاقو دادم در کنسروو باز کنه، مي گه: با چاقو بازش کنم؟!

پـَـَـ نــه پـَـَــــ راست کليک کن روش اوپن ويت بزن با مديا پلير بازش کن

• Like 9
ارسال شده در

ساعت 10 شب رسیدم خونه,بابام میگه الان اومدی خونه!!!!

ن پ دو ساعت پیش اومدم الان تکرارش داره پخش میشه

• Like 13
ارسال شده در

زنگ زدم وقت دکترمو چک کنم منشی میگه دکترتون آقای مرادیه ؟؟؟

پ نه پ آقای ترابی اسم کوچیکشم فیزیو

• Like 12
ارسال شده در

از در دستشویی اومدم بیرون، مامانم میگه توالت بودی؟ پ نه پ ... من قارچ خورم، اینجا راه مخفی بود! اومدم کلی سکه گرفتم !!!!!

• Like 18
ارسال شده در

صبح دارم می رم سره کار...توت فرنگی برداشتم ببرم سره کار. شوهرم می گه : داری می بری سره کار که بخوری؟

می گم پ ن پ یه زمین حاصلخیز اونجاست دارم می رم بکارم توت فرنگی داشته باشیم برای تابستون

• Like 9
ارسال شده در

یه دختر سوار ماشینم شده بهش میگم وقت داری یه دوری با هم بزنیم؟ میگه میخای مخمو بزنی؟ میگم پ نه پ میخام جاهای دیدنی شهرو نشونت بدم

• Like 8
ارسال شده در

جلو توالت عمومی… آقا ببخشید شما هم تو صف توالت وایسادین؟ پ نه پ ما سوسکیم اومدیم نهار

• Like 6

• اضافه کردن...