Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ این برای من اتفاق افتاد: دوستم می گه ساختمان پزشکان رو از نت دانلود می کنی؟ میگم پ ن پ هر روز می رم دم دره صذا و سیما ازشون می گیرم 14 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ سوسکه را کشتم جنازشو ورداشتم ببرم بندازم بیرون.مامانم بین راه نگاه میکنه میگه کشتیش؟ میگم : پـَـَـ نــه پـَـَــــ .. تو دستشویی خوابش برده بود دارم میبرمش تو رختخوابش بخو ابه 11 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ تو جاده هواپیما از بالای سرمون رد شده، میگه هواپیما بود ؟ میگم :پ نه پ طوطی اقدس خانوم ایناست ...رو دمش "ماهان" تتو کرده! 12 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ دختره میگه اگه من برم خارج, تو با یه دختر دیگه ای دوست میشی؟ میگم پـَــ نَ پَــــ میرم تو اتاقم خودمو حبس می کنم رو دیوارشم می نویسم: شاید این جمعه بیاید...شاید! 11 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ رفتم استخر می گم سانساتون چه ساعتیه؟ میگه سانس مردونه؟پـَـَـ نــه پـَـَـــ سانس زنونه می خوام با بچه ها بیایم تجاوز...! 14 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ داریم راه میریم با دوستام پام پیچ خورده،خوردم زمین میگه کمک میخوای؟میگم پـَـ نه پـَـ شماها خودتونو نجات بدین من اینجا میمونم مقاومت میکنم 12 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ میدون کاج گشت ارشاد وایساده بود، به دختره میگم خانم حواست باشه جلوتر گشت ارشاد وایساده! دختره میگه: ئه! گیر میدن؟؟ پ نـه پ! وایسادن دختر شایسته ایران رو انتخاب میکنن! 10 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ خوابیده بودیم صدای خرپف بابام کشتمون! تکونش دادم از خواب پریده، میگه سر صدام اذیتت میکنه ؟پَ نَ پَ!! جنس صداتو دوست دارم میخواستم بت بگم سعی کن تو اوج که میری رو تحریرات بیشتر کار کنی 12 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ سرسفره عقد عاقد از عروس میپرسه وکیلم؟ پ نه پ رقاص نداشتیم تو رو آوردیم 12 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ یارو نشسته کنار خیابون نوک دماغش چسبیده به زمین دوستم میگه :معتاده؟ میگم پـَـَـ نــه پـَـَــــ میخواد انعطاف بدنشو به رخ بکشه 12 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ رفتيم رستوران، ميگم 2تا جوجه لطفا. ميگه جوجه کباب؟ گفتم پـَـَـ نــه پـَـَــــ ازين جوجه رنگيا، يه قرمز بدين يه سبز 7 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ ون بربری خریده بودم داشتم میرفتم خونه خانم همسایه میگه نون بربری خریدی میگم په نه په این ماشینه جدیدمه با طرح بربری زدن 6 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ پسره اومده خواستگاریم میگم من الان می خوام درس بخونم می گه یعنی چند سال دیگه می خوای ازدواج کنی؟ پ نه پ 10 دقیقه صبر کنی این صفحه رو بخونم درسم تموم میشه 12 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ با رفيقم رفتيم پيک نيک بهش چاقو دادم در کنسروو باز کنه، مي گه: با چاقو بازش کنم؟! پـَـَـ نــه پـَـَــــ راست کليک کن روش اوپن ويت بزن با مديا پلير بازش کن 9 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ ساعت 10 شب رسیدم خونه,بابام میگه الان اومدی خونه!!!! ن پ دو ساعت پیش اومدم الان تکرارش داره پخش میشه 13 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ زنگ زدم وقت دکترمو چک کنم منشی میگه دکترتون آقای مرادیه ؟؟؟ پ نه پ آقای ترابی اسم کوچیکشم فیزیو 12 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ از در دستشویی اومدم بیرون، مامانم میگه توالت بودی؟ پ نه پ ... من قارچ خورم، اینجا راه مخفی بود! اومدم کلی سکه گرفتم !!!!! 18 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ صبح دارم می رم سره کار...توت فرنگی برداشتم ببرم سره کار. شوهرم می گه : داری می بری سره کار که بخوری؟ می گم پ ن پ یه زمین حاصلخیز اونجاست دارم می رم بکارم توت فرنگی داشته باشیم برای تابستون 9 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۰ یه دختر سوار ماشینم شده بهش میگم وقت داری یه دوری با هم بزنیم؟ میگه میخای مخمو بزنی؟ میگم پ نه پ میخام جاهای دیدنی شهرو نشونت بدم 8 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۰ جلو توالت عمومی… آقا ببخشید شما هم تو صف توالت وایسادین؟ پ نه پ ما سوسکیم اومدیم نهار 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده