amin 202 مهمان ارسال شده در 6 آذر، 2011 لطفا یکی به من بگهخ جریان و تاریخچه این پَـــ نَ پَــــ چیه؟؟چطوری تلفظ میشه.از کجا اومده و چطوری شد که مثل مملکته داریم معروف شده؟ تاریخچش معلوم نی.... جریانش هم اگر یکی دو صفحه ی اولو بخونی دستت میاد! من که از طریق ایمیل باهاش آشنا شدم....:smiley (18): تلفظش؟ pa na pa همون مخفف پس نه پس "اینجوریه"! ملت ایران هرجا طنز باشه میرن.... :ffuzma2nlljlasbauln
lilac 5892 ارسال شده در 8 آذر، 2011 ظهر دارم به جوجه های آجی کوچولوم دونه میدم مامانم اومده میگه داری غذابشون میدی؟؟؟ گفتم .. پـَـــ نــه پـَـــ دارم وزن کشیشون میکنم برامسابقات قهرمانی کشتی!! 4
saray89 3064 ارسال شده در 8 آذر، 2011 لطفا یکی به من بگهخ جریان و تاریخچه این پَـــ نَ پَــــ چیه؟؟چطوری تلفظ میشه.از کجا اومده و چطوری شد که مثل مملکته داریم معروف شده؟ فکر کنم منشاش فیس بوک بود یه جا خوندم برای اینکه ملت بفهمن بدون گفتن جک های قومیتی و مسخره کردن همدیگه هم میشه خندید 3
Atishpare_Shahi 1736 ارسال شده در 9 آذر، 2011 رسیدیم پشت در خونه ، کلید نداشتم به داداشم میگم کلیدتو بده، میگه میخوای درو باز کنی؟ میگم پَـــ نَ پـَــــ میخوام بدمش به حسین تهی از معطلی درش بیارم…. 6
Atishpare_Shahi 1736 ارسال شده در 9 آذر، 2011 به یارو میگم حاجی, بزن تو دنده من هول میدم روشن شه. میگه بزنم ۲ ؟ پَـــ نَ پَـــ بزن ۳ فوتبال داره!!!! 7
Atishpare_Shahi 1736 ارسال شده در 9 آذر، 2011 حموم بودم، مامانم می زنه به در میگم بــــــله ؟ می گه حمومی ؟ میگم پـَـَـ نَ پـَـَــــ اینجا لندنه، صدای منو از رادیو بی بی سی می شنوی. میگه : در زدم بگم مهمونها اومدن دختراشون هم رفتن تو اتاقت داران با کامپیوترت کار میکنند ، لباس و حوله ات رو هم از پشت در برمیدارم که امشب رو لندن بمونی تا فهم درست جواب دادن رو یاد بگیری!!!! 5
Atishpare_Shahi 1736 ارسال شده در 9 آذر، 2011 میگم دیشب یه پشه اومده بود تو اتاقم میگه کشتیش؟ پَــــ نَ پَـــــ اومدم بِزنم، نتونستم ، خونِ من تو رگهاش جریان داشت! ،یهو گفت بابا …!! بعدشم نشَستیم دوتایی تا صبح گریه کردیم 5
Atishpare_Shahi 1736 ارسال شده در 9 آذر، 2011 رفتم جلسه ثبت نام ۱ساعت وایسادم.یارو اومده میگه میخوای ثبت نام کنی؟ پـَـــ نَ پـَـــ اومدم حالتو احوالتو سفید رویتو سیه مویتو ببینم بروم.. 6
Atishpare_Shahi 1736 ارسال شده در 9 آذر، 2011 هفته پیش مریض شدم، رفتم آمپول بزنم … آمپولارو دادم به پرستاره …میگه آمپول بزنم؟ پَ نه پَ توش آب پر کن تفنگ بازی کنیم! 5
Atishpare_Shahi 1736 ارسال شده در 9 آذر، 2011 گفتم غم تو دارم..گفتا غمت سر آید... گفتم نه پ می خوای یه عمری غم تو رو داشته باشم... 4
Atishpare_Shahi 1736 ارسال شده در 9 آذر، 2011 تو جاده پلیس دیدم دستمو کردم بیرون انگشتمو می چرخونم. رفیقم می گه: داری به ماشینای روبرویی علامت میدی؟! پ ن پ!!!! دارم هوا رو با انگشتم هم می زنم خنک شه 5
Atishpare_Shahi 1736 ارسال شده در 9 آذر، 2011 پیک مشروبمو آوردم بالا،رفیقم میگه بزنیم؟پــــَ نــه پـــَــــ میخوام ببینم مجسمه آزادی یه عمر دستش بالاست چه حسی داره!!! 4
Atishpare_Shahi 1736 ارسال شده در 9 آذر، 2011 روی نیمکت توی پارک، روزنامه دستمه... اومده میگه... روزنامه میخونی؟ پـَـَـ نَ پـَـَــــ سبزی خریدم نمیدونم لای کدوم صفحه گذاشتمش 3
Atishpare_Shahi 1736 ارسال شده در 9 آذر، 2011 رفتیم رستوران گارسون اومده میگه چیزی میل دارین؟؟؟ گفتم پ نه پ غدامونو همین الان خوردیم گفتیم بیایم اینجا آروقشو بزنیم دور هم بخندیم!! 5
Atishpare_Shahi 1736 ارسال شده در 9 آذر، 2011 به معلممون میگم اقا اجازه هست برم دستشویی؟!!! میگه واجبه؟!!! پَــــ نَ پَـــــ مستحبه !!! 5
Atishpare_Shahi 1736 ارسال شده در 9 آذر، 2011 رفیقم شمارمو می خواست, گفتم: یادداشت کن 0935 گفت:ایرانسل داری؟ پَ نه پَ همراه اول شماره خالی نداشت بهم تو ایرانسل خط داد 5
Atishpare_Shahi 1736 ارسال شده در 9 آذر، 2011 رفتم صندلی بخرم واسه کامپیوتر یارو گفت: راحت باشه؟ پـَـــ نــه پـَـــ خار داشته باشه… 4
Atishpare_Shahi 1736 ارسال شده در 9 آذر، 2011 صبح پاشدم به زور، دارم لباس میپوشم، بابام میگه کلاس داری؟! میگم پـَـــ نــه پـَـــ نگران لباسم شدم پاشدم ببینم هنوز اندازمه یا نه 4
Atishpare_Shahi 1736 ارسال شده در 9 آذر، 2011 از تعمیر گاه ماشین برگشتم، بابام میگه چرا پیاده ای؟ ماشین درست نشد؟ پـَـــ نــه پـَـــ درست شد، ولی چون عملش سنگین بود گفتند ۲۴ ساعت باید تو icu تحت نظر باشه 3
Atishpare_Shahi 1736 ارسال شده در 9 آذر، 2011 عمو زنجیر باف … بعلههه زنجیر منو بافتی ؟ ــ پـَـــ نــه پـَـــ شکافتم دارم دوباره نخ گوله می کنم 4
ارسال های توصیه شده