amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۰ لطفا یکی به من بگهخ جریان و تاریخچه این پَـــ نَ پَــــ چیه؟؟چطوری تلفظ میشه.از کجا اومده و چطوری شد که مثل مملکته داریم معروف شده؟ تاریخچش معلوم نی.... جریانش هم اگر یکی دو صفحه ی اولو بخونی دستت میاد! من که از طریق ایمیل باهاش آشنا شدم....:smiley (18): تلفظش؟ pa na pa همون مخفف پس نه پس "اینجوریه"! ملت ایران هرجا طنز باشه میرن.... :ffuzma2nlljlasbauln لینک به دیدگاه
lilac 5892 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ ظهر دارم به جوجه های آجی کوچولوم دونه میدم مامانم اومده میگه داری غذابشون میدی؟؟؟ گفتم .. پـَـــ نــه پـَـــ دارم وزن کشیشون میکنم برامسابقات قهرمانی کشتی!! 4 لینک به دیدگاه
saray89 3064 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ لطفا یکی به من بگهخ جریان و تاریخچه این پَـــ نَ پَــــ چیه؟؟چطوری تلفظ میشه.از کجا اومده و چطوری شد که مثل مملکته داریم معروف شده؟ فکر کنم منشاش فیس بوک بود یه جا خوندم برای اینکه ملت بفهمن بدون گفتن جک های قومیتی و مسخره کردن همدیگه هم میشه خندید 3 لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۰ رسیدیم پشت در خونه ، کلید نداشتم به داداشم میگم کلیدتو بده، میگه میخوای درو باز کنی؟ میگم پَـــ نَ پـَــــ میخوام بدمش به حسین تهی از معطلی درش بیارم…. 6 لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۰ به یارو میگم حاجی, بزن تو دنده من هول میدم روشن شه. میگه بزنم ۲ ؟ پَـــ نَ پَـــ بزن ۳ فوتبال داره!!!! 7 لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۰ حموم بودم، مامانم می زنه به در میگم بــــــله ؟ می گه حمومی ؟ میگم پـَـَـ نَ پـَـَــــ اینجا لندنه، صدای منو از رادیو بی بی سی می شنوی. میگه : در زدم بگم مهمونها اومدن دختراشون هم رفتن تو اتاقت داران با کامپیوترت کار میکنند ، لباس و حوله ات رو هم از پشت در برمیدارم که امشب رو لندن بمونی تا فهم درست جواب دادن رو یاد بگیری!!!! 5 لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۰ میگم دیشب یه پشه اومده بود تو اتاقم میگه کشتیش؟ پَــــ نَ پَـــــ اومدم بِزنم، نتونستم ، خونِ من تو رگهاش جریان داشت! ،یهو گفت بابا …!! بعدشم نشَستیم دوتایی تا صبح گریه کردیم 5 لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۰ رفتم جلسه ثبت نام ۱ساعت وایسادم.یارو اومده میگه میخوای ثبت نام کنی؟ پـَـــ نَ پـَـــ اومدم حالتو احوالتو سفید رویتو سیه مویتو ببینم بروم.. 6 لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۰ هفته پیش مریض شدم، رفتم آمپول بزنم … آمپولارو دادم به پرستاره …میگه آمپول بزنم؟ پَ نه پَ توش آب پر کن تفنگ بازی کنیم! 5 لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۰ گفتم غم تو دارم..گفتا غمت سر آید... گفتم نه پ می خوای یه عمری غم تو رو داشته باشم... 4 لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۰ تو جاده پلیس دیدم دستمو کردم بیرون انگشتمو می چرخونم. رفیقم می گه: داری به ماشینای روبرویی علامت میدی؟! پ ن پ!!!! دارم هوا رو با انگشتم هم می زنم خنک شه 5 لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۰ پیک مشروبمو آوردم بالا،رفیقم میگه بزنیم؟پــــَ نــه پـــَــــ میخوام ببینم مجسمه آزادی یه عمر دستش بالاست چه حسی داره!!! 4 لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۰ روی نیمکت توی پارک، روزنامه دستمه... اومده میگه... روزنامه میخونی؟ پـَـَـ نَ پـَـَــــ سبزی خریدم نمیدونم لای کدوم صفحه گذاشتمش 3 لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۰ رفتیم رستوران گارسون اومده میگه چیزی میل دارین؟؟؟ گفتم پ نه پ غدامونو همین الان خوردیم گفتیم بیایم اینجا آروقشو بزنیم دور هم بخندیم!! 5 لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۰ به معلممون میگم اقا اجازه هست برم دستشویی؟!!! میگه واجبه؟!!! پَــــ نَ پَـــــ مستحبه !!! 5 لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۰ رفیقم شمارمو می خواست, گفتم: یادداشت کن 0935 گفت:ایرانسل داری؟ پَ نه پَ همراه اول شماره خالی نداشت بهم تو ایرانسل خط داد 5 لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۰ رفتم صندلی بخرم واسه کامپیوتر یارو گفت: راحت باشه؟ پـَـــ نــه پـَـــ خار داشته باشه… 4 لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۰ صبح پاشدم به زور، دارم لباس میپوشم، بابام میگه کلاس داری؟! میگم پـَـــ نــه پـَـــ نگران لباسم شدم پاشدم ببینم هنوز اندازمه یا نه 4 لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۰ از تعمیر گاه ماشین برگشتم، بابام میگه چرا پیاده ای؟ ماشین درست نشد؟ پـَـــ نــه پـَـــ درست شد، ولی چون عملش سنگین بود گفتند ۲۴ ساعت باید تو icu تحت نظر باشه 3 لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۰ عمو زنجیر باف … بعلههه زنجیر منو بافتی ؟ ــ پـَـــ نــه پـَـــ شکافتم دارم دوباره نخ گوله می کنم 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده