just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۰ دیروز دستم با چاقو عمیق برید،رفتم بیمارستان،دکتره برگشته میگه میخوای بخیه بزنی؟؟؟گفتم پ ن پ بـــــوسش کن خوب شه!!!! 10 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۰ پایان نامم تموم شده زنگ زدم به استاد میگه میخوای دفاع کنی؟ پـَـَــ نَه پـَـَــ میخوام حمله کنم 10 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۰ روز زن به زنداییم میگم روزت مبارک میگه روزه زنه میگم پـ نه پـــ روز جهانیه زنداییه. 10 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۰ دوستم میگه: ماشینتو تو روزنامه تبلیغ کردی میخوای بفروشیش؟ پـَـَـه نــه پـَـَـه معدلش بیست شده ازش قدردانی کردم. 8 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ 畲族史氏岩石史氏岩石یه مثل چینیه که میگه 她她她她史氏岩石畲族史氏岩石 بهش میگم پ ن پ 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ رفتم آسایشگاه برای دیدن سالمندان . مسئول اونجا میگه : اومدی عیادت ؟ میگم : پ نه پ اومدم 2 تا از این پیرمردها رو ببرم بزرگ کنم 7 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ سر کلاس آیین نامه رانندگی پلیسه یه تابلو را از من پرسیده... میگم عبور دوچرخه ممنوع... میگه این دوچرخه است؟... میگم پ نه پ تانکه... میگه پ نه پ و مرض ! هنوز فرق دوچرخه با موتور گازی را نمی فهمی !!؟ 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ میرم نونوایی میگم حاجی بش دانا بربری خاشخاشلری ور. میگه سن ترک سن؟ میگم پ ن پ لرم آپگرید شدم 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ رفتیم تو اتوبان. ترافیک زیادی بود. دوستم میگه احسان ، ترافیکه؟ پ نه په واسه اینکه احساسه غریبی بهمون دست نده، ماشینا چسبیدن به ما 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ رفتیم مرغ کنتاکی بگیریم. دختره پشت صندوق به من میگه میخای رونو سینرو همینجا بخوری؟ پ نه پ بریم اون پشت تو جمع زشته 4 لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ رفتم گیلاس بخرم. یارو میگه بریزم تو پلاستیک؟ پـَـَـ نــه پـَـَــــ همینجوری دونه ایی بده بندازم دور گوشم خوشگل شم !!! 8 لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ سره اومده خواستگاریم میگم من الان می خوام درس بخونم می گه یعنی چند سال دیگه می خوای ازدواج کنی؟ نــه پس 10 دقیقه صبر کنی این صفحه رو بخونم درسم تموم میشه 6 لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ یارو نشسته کنار خیابون نوک دماغش چسبیده به زمین. دوستم میگه : معتاده؟! میگم نه پس میخواد انعطاف بدنشو به رخ بکشه 7 لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ تو صف بربری نوبتم شده یارو میگه بربری میخوای؟ نه پس اومدم از شاگردت تایپ یاد بگیرم 5 لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ صدای خروپفش کشتمون ! تکونش دادم از خواب پریده، میگه سر صدام اذیتت میکنه؟ میگم نه پس جنس صداتو دوست دارم میخواستم بت بگم سعی کن تو اوج که میری رو تحریرات بیشتر کار کنی! 8 لینک به دیدگاه
George Santanaya 96 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ رفتم عروسی، خواننده هه میگه آهنگ شاد یخونم؟ پ ن پ گوگوش غمگین بذار، دوماد یاد شکستای عشقی قبلیش بیفته! 10 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ به رفیقم گفتم کنترل بده،میگه میخوای کانال عوض کنی؟! میگم :پـَـَـ نــه پـَـَــــ میخوام بزارم بین پاهام باش پرواز کنم! 7 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ دوستم میگه ماشینو بردی کارواش میگم آره میگه کثیف بود؟ پـَـَـ نــه پـَـَــــ مشکل شرعی داشت واسه نماز بردم غسلش بدن 9 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ رفتم دندان پزشک وقت بگیرم،منشیه میگه برا خودتون میخواین؟ پـَـَـ نــه پـَـَــــ برا بابا بزرگم میخوام...خودش نتونس بیاد دندوناشو داد من بیارم خدمتتون... 9 لینک به دیدگاه
verbena 1111 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۰ ü به مدیر شرکت زنگ زدم جواب نداد بعد از 1 ساعت زنگ زده میگه با من کار داشتی ؟؟؟ پ پ نه میخواستم از سلامت گوشیتون مطمئن شم!!! ü به بچه های انبار میگم برای من یه بسته ورق آچار بیارید میگن ورقات تموم شده !!! پ ن میخوام بزارم رو همدیگه جمع بشه زیاد که شد ببرم بفروشم ... ü دارم با گوشی صحبت میکنم حسابدار آمده میگه دارای صحبت میکنی ؟ پ ن دارم آهنگ گوش میدم هر چند لحظه هم تکرار می کنم!!!! 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده