s.zarei 3090 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۱ خوش بحالتون درس ومشق ونمره و... ببين من چند ساله كه پرونده نمره ودرسو بستم دلم لك زد واسه انتظار براي نمره اونهم زير 10 مخلص ، سهيل 6 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۱ این ترم نمی دون چرا ولی به طرز عجیبی نمره هام دارن خوب میشن هر چه هم گشتم مقصری پیدا نکردم (خوب یعنی بدون هیچ زحمتی پاس میشن):gnugghender: 6 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۱ این ترم مشروط نشم شانس آوردم:icon_pf (34): ترم پیش شدم معدل الف همه به یه چشم دیگه بهم نگاه میکنن عجب غلطی کردم خدااااااااااااااااا:icon_pf (34): 6 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۱ یه نکته ای میخواستم به دانشجوهای عزیز بگم : . . . . . . . . . . . . . . . باید از اول ترم میخوندین.... :))))))))) 3 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۱ یه نکته ای میخواستم به دانشجوهای عزیز بگم :. . . . . . . . . . . . . . . باید از اول ترم میخوندین.... :))))))))) قانون پایستگى واحد:واحدها نه از بین میروند نه پاس میشوندبلکه از ترمى ب ترم دیگر منتقل میشوند! 6 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۱ بالاخره بعد از ماها انتظار نمره ریاضی جبرانی منم اومد ( درس زوری) 16 4 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ با ناپلئون نسبت دارم خودم خبر ندارم.. 1 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ چرا ترم بهاره اینجوریییییییییییی می شه؟؟؟؟ کاش مشروط نشم 1 لینک به دیدگاه
sara_arch 2070 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ چرا این تحویل پروژه های لعنتی تموم نمی شه !!!:w000:بابا ما هم آدمیم خسته شدیم تو طول ترم این همه کار پایان ترم هم 10 برابر کار....مگه ما چیمون از بقیه رشته ها کمتره که اونا باید این همه زود تر خلاص شن (با تمام احساس بخوانید!!!)..........:w000: لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ چرا؟ آخه چرا یه درس عمومی باید گند بزنه به معدل آدم؟تازه در حالی که درس رو خوندی امتحانش رو هم نوشتی ولی به خاطر بی جنبه بودن استاد در برابر انتقاد و البته بی شعوری بعضی دانشجوها توی بحث باید نمرت رو کم بده؟ درسی که خودم بعد از امتحان جواب ها رو چک کردم گفتم خیلی بخواد بد صحیح کنه 18 میگیرم خودش گفت این ترم همتون رو میندازم.80 درصد رو هم انداخت آخرش یکی از دوستام که همیشه همه عمومی هاش رو 20 میگیره گرفته 10:icon_pf (34): تفسیر موضوعی 12.5 باور کنید من مقصر نیستم یادش بخیر سر این تفسیره چقد فحش دادم به استاده ترم بعد تو حیاط دانشگاه دیدمش میگم چرا اینجوری نمره دادی؟میگه میخواستم اول یه حالی بدم به بچه ها بعد نمره هارو عوض کنم آخرش به ما داد 15 این واسه اون ترمه : اینم واسه این ترم(البته هنوز نمره های پروژه و کارآموزی و FEM نیومده): پ.ن : این ترم آخری ، رو هم 30-40 ساعت درس خوندم و غیبتام اندازه غیبتای 6 ترم قبلی رو هم دیگه بود. 5 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۱ اینم ماله من! کارآموزیم حالا حالاها نمیاد!!! 3 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۱ اه از هرچی نمره ی بالاست متنفرم......ایششششششششششششششششش فافای خوب خون:icon_razz:......اصن چرا من تو رو میبینم عذا ب وجدان میگیرم.....ایشششش 4 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۱ ما امتحانامون تازه امروز تموم شد!هنوز نمره ها نيومده.... 2 لینک به دیدگاه
sara_arch 2070 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۱ فک کنم فقط تو دو تا از درسا نمره ی واقعیم رو گرقتم....برای شما هم پیش می یاد ندونید از کجا خوردید و نمره هه از کجا اومده؟تازه استادا هم دقیقا روز آخر ساعت آخر نمره می دن موبایلشون هم خاموش می کنند یه وقت یه دانشجویه مورد ظلم واقع شده زنگ نزنه اعتراض کنه!!!........تازه با هزار بدبختی هم که زنگ بزنی می گن که کلی کرو زدن و نمره اضافه کردن؟!!اعتراض کنی فورا کم می کنند!!! برگه هم که کلا نمی تونی ببینی!!!آخه من موندم چه استعدادی دارن این استادا که در عرض 1ساعت می تونن 650 تا شیت رو ببینن + 25 تا پاورپوینت بعد هم به این دقت نمره بدن؟!! به هر حال من که دیگه بی خیال شدم....زندگی همینه دیگه!!! 4 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۱ اه از هرچی نمره ی بالاست متنفرم......ایششششششششششششششششش فافای خوب خون:icon_razz:......اصن چرا من تو رو میبینم عذا ب وجدان میگیرم.....ایشششش هدفِ ماهم همین بود!!! 3 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۱ هدفِ ماهم همین بود!!! نمره های خوبش به خاطر دعاهای من بود 2 لینک به دیدگاه
fargol_2408 3453 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۱ نمره هام نیومده هنوز،خیلی حس بدیه 2 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۱ وااااااااااای....حسابی نه خسته! مرسي عزيزم...البته تحويل پروژه هامون 24 تيره! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده