morvaridtalaee 2591 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ عجب تاپيكي هست من كه نمره هام رو گرفتم و درس و دانشگاه هم ختم به خير شده الان هم كار مي كنم 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۰ نمره دو تا درسام اومده! نمیگم......یه روزِ تموم فقط بخاطرشون گریه کردم! 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۰ نمره دو تا درسام اومده! نمیگم......یه روزِ تموم فقط بخاطرشون گریه کردم! حتما" یکیشو 18 شدی و اون یکیو هم 17.9 4 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۰ نمره دو تا درسام اومده! نمیگم......یه روزِ تموم فقط بخاطرشون گریه کردم! افتادی؟ 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۰ نمره دو تا درسام اومده! نمیگم......یه روزِ تموم فقط بخاطرشون گریه کردم! بابا 19.75 هم نمرس دیگه!! 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۰ حتما" یکیشو 18 شدی و اون یکیو هم 17.9 افتادی؟ بابا 19.75 هم نمرس دیگه!! جواب هیچ کدوم است 15 16 شدم 3 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۰ جواب هیچ کدوم است 15 16 شدم شبنميييييييييييييييي...از تو بعيدهههههههه اين چه نمره هاييه آخههههههههههه؟؟؟ نه...تو واقعا خجالت نمي كشي؟ واسه 15 و 16 گريه كردي؟؟ والا من 15شم يه امتحانو جشن ميگيرم كل دانشگاهو شيريني ميدم!!! 4 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ شبنميييييييييييييييي...از تو بعيدههههههههاين چه نمره هاييه آخههههههههههه؟؟؟ نه...تو واقعا خجالت نمي كشي؟ واسه 15 و 16 گريه كردي؟؟ والا من 15شم يه امتحانو جشن ميگيرم كل دانشگاهو شيريني ميدم!!! واقعا؟ خب انتظار همچین نمره ای نداشتم!!! من خیلی واسش تلاش کرده بودم! به نمره این دو تا درس خیلی امید داشتم!!! 3 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ واقعا؟ خب انتظار همچین نمره ای نداشتم!!! من خیلی واسش تلاش کرده بودم! به نمره این دو تا درس خیلی امید داشتم!!! خو وقتي واسه يه درس تلاش مي كني يعني نميفتي...وقتي خيلي تلاش مي كني يعني مشروط نميشي اگه خودتو بكشي 15-16ميشي! غصه نخور...همه چي خوبه 4 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ جواب هیچ کدوم است 15 16 شدم افتضاح به معنای حقیقی اش! اینا رو کی راه میده دانشگاه من نمی دونم 1 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ استادم تو بودی که دو واحد "عشق" را نتوانستم پاس کنم.. استادم تنهایی شد تمام واحدهای "درد" را پاس شدم...!!! 8 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ افتضاح به معنای حقیقی اش!اینا رو کی راه میده دانشگاه من نمی دونم 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ دیروز ریاضی پیش داشتم احتمال زیاد بیوفتم 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ دیروز ریاضی پیش داشتم احتمال زیاد بیوفتم 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ دیروز ریاضی پیش داشتم احتمال زیاد بیوفتم دلم میخواد بهت پُز بدم! 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ من نقشه برداری شدم 18اُنیم :icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ من نقشه برداری شدم 18اُنیم :icon_razz: راستشو بگین چند نمره بهتون ارفاق کرد 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ راستشو بگین چند نمره بهتون ارفاق کرد ارفاق؟؟؟؟؟؟؟؟تازه بهمم کم داد!!! 1 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ یکی از سالم ترین تفریحای من اینه که قبل پخش برگه تو سالن امتحان از همکلاسیم یه سوالی رو بپرسم که اصن تو کتاب نبوده، اونم با خودش فک کنه...استرسش بره بالا.. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده