رفتن به مطلب

تاپیک رسیدگی به سوالات و درخواست ها

ارسال های توصیه شده

سلام استاد مبانی طراحیم گفته یک ایستگاه اتوبوس طراحی کنیم .نمیدونم باید چیکار کنم:icon_pf (34)::5c6ipag2mnshmsf5ju3

کتاب دکتر قریب به اسم شبکه ارتباطی در طراحی شهری باید مطالبی در موردش داشته باشه

به غیر از اون معمولن همچین مواردی تو نت زیاده اگر سزچ کنین من دو نمونه پیدا کردم براتون لینک میزارم بازم خودتون یه سرچ بزنین شاید موارد بهتری هم پیدا کردین

http://www.noandishaan.com/forums/thread26049.html

http://www.noandishaan.com/forums/thread55456.html

این دو تا که مال خود سایته و یکی هم این

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

موفق باشید :a030:

• Like 5
لینک به دیدگاه

سلام دوستان من یکی مطلب میخواستم

کسی در مورد دیکانستراکشن در مقیاس شهر مطلب داره اگه شهر باشه که خیلی خوبه اگه معماری هم بود بازم بزارید ممنون میشم

• Like 3
لینک به دیدگاه

من یه سوال دارم، اگه بخوام از طریق این انجمن واسه طراحی شهری اسکیس یاد بگیرم تو قسمت شهرسازی من تایپیک کاملی پیدا نکردم، تو قسمت معماری کار کنم یا اینجا ی همچین تایپیکی میزنید که همیشه آپ بشه؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
من یه سوال دارم، اگه بخوام از طریق این انجمن واسه طراحی شهری اسکیس یاد بگیرم تو قسمت شهرسازی من تایپیک کاملی پیدا نکردم، تو قسمت معماری کار کنم یا اینجا ی همچین تایپیکی میزنید که همیشه آپ بشه؟

تاپیک زیر هست دیگه:

http://www.noandishaan.com/forums/thread71406.html

سارا خانوم هم تا جایی که بتونه تو این زمینه سوالی داشته باشین کمک میکنه. :a030:

http://www.noandishaan.com/forums/thread52225.html

• Like 2
لینک به دیدگاه

دوستان من دنبال جواب سوالات کنکور آزاد برنامه ریزی شهری هستم تو نت سرچ کردم فقط سوالا میاد ممنون میشم اگر کسی جوابای این چن سال اخیر به خصوص 90 و 91 رو داره برام بزاره :ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
دوستان من دنبال جواب سوالات کنکور آزاد برنامه ریزی شهری هستم تو نت سرچ کردم فقط سوالا میاد ممنون میشم اگر کسی جوابای این چن سال اخیر به خصوص 90 و 91 رو داره برام بزاره :ws3:

فک کنم اینجا دیدم جوابارو حالا یه نگاهکی بنداز شاید چیزی دریافتی...!!!

[h=1]انجمن: تحصیلات تکمیلی و دکترای تخصصی

icon_pf%20%2834%29.gif[/h]

• Like 2
لینک به دیدگاه

سلاممممممم به همگی:icon_gol:

کسی یه عکس ازفضای شهری ماسوله داره؟

قراره یه کروکی ازمسیرماسوله یکیم ازفضای ماسوله بکشیم:ws37:

هرچی تونت میگردم یا راهه یاساختمونای یه طرف راهه

• Like 1
لینک به دیدگاه
فک کنم اینجا دیدم جوابارو حالا یه نگاهکی بنداز شاید چیزی دریافتی...!!!

انجمن: تحصیلات تکمیلی و دکترای تخصصی

icon_pf%20%2834%29.gif

ممنون نیگا میکنم حتمن به خدا خیلی دنبال جواباشم حالا چرا تو سرت میزنی؟! :ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
سلاممممممم به همگی:icon_gol:

کسی یه عکس ازفضای شهری ماسوله داره؟

قراره یه کروکی ازمسیرماسوله یکیم ازفضای ماسوله بکشیم:ws37:

هرچی تونت میگردم یا راهه یاساختمونای یه طرف راهه

درود بر شما

من چند تا عکس دارم که خودم گرفتم نمی دونم دقیقا چجور عکسی میخواین ولی ایمیلتون رو بدین براتون بفرستمش ایشالا کهبدردتون میخوره :w16:

• Like 1
لینک به دیدگاه
ممنون نیگا میکنم حتمن به خدا خیلی دنبال جواباشم حالا چرا تو سرت میزنی؟! :ws3:

برای اینکه زیرا...

آخه یه روزی پیدا کردن سوالای کنکورش دغدقه اصلی زندگیم بود...

:ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه

با سلام من خیلی سریع نیاز به چند تا منبع کتاب دارم که بتونم تحقیقمو در این باره شروع کنم این هفته کلکسیون و من حتی نمدونم معنی تحقیقم چی هستش....

بررسی سیاست های قطب رشد در برنامه ریزی منطقه ایی....

• Like 2
لینک به دیدگاه

سلام تو موضوعات زیر کسی هست کمکم کنه ؟؟؟؟

1- از مشکلات عمده ی جداره های شهری ، وجود الهاقات در نما است : انتخاب یک جداره دارای معذل ، پیشنهاد و طراحی .

2-خط آسمان شهر

3- طرح ترافیکی و ارائه ی راهکار .

:w16:

• Like 2
لینک به دیدگاه
با سلام من خیلی سریع نیاز به چند تا منبع کتاب دارم که بتونم تحقیقمو در این باره شروع کنم این هفته کلکسیون و من حتی نمدونم معنی تحقیقم چی هستش....

در مورد قطب رشد می تونید توی کتاب نظریات شهر و پیرامون پاپلی یزدی مطالب خوبی پیدا کنید:a030:

• Like 3
لینک به دیدگاه

درود بر شما

علاوه بر کتابی که فرناز جان معرفی کرد ، این کتاب ها هم می تونن کمک کنن :

1. اصول و روش های برنامه ریزی منطقه ای - زیاری
  2. مکتب ها، نظریه ها و مدل های برنامه و برنامه ریزی - زیاری
  3. اصول و مبانی برنامه ریزی منطقه ای - معصومی اشکوری
  4. مبانی برنامه ریزی توسعه منطقه ای - صرافی

• Like 3
لینک به دیدگاه
سلام تو موضوعات زیر کسی هست کمکم کنه ؟؟؟؟

1- از مشکلات عمده ی جداره های شهری ، وجود الهاقات در نما است : انتخاب یک جداره دارای معذل ، پیشنهاد و طراحی .

2-خط آسمان شهر

3- طرح ترافیکی و ارائه ی راهکار .

:w16:

درود بر شما

متوجه منظورتون نشدم :ws38:

این مواردی که گفتین هرکدومشون خودش یک پروژه زمانبر هستش که حتما هم باید نمونه موردی داشته باشه :ws38: چه کمکی نیاز دارین ؟ :ws52:

• Like 2
لینک به دیدگاه

با سلام نمیشه اینجا یک تاپیک جدا بزنید درباره ی ایندده شغلی شهرسازا اونایی که مدرک فوق دیپلم میگیرند یا اونایی که کارشناسی دارند خیلی کمک میکنه به منی که از بازار کار خبری ندارم مثلا من رفتم کار اموزی حتی اگه نرم افزار کد هم خوب بود بازم نمیتونستم خودمو اونقدر که باید جا بدم چون کلی ظوابط داره خوب این ظوابط رو از کجا باید یاد بگیریم و اینکه تو این دفتر های شهرسازی چه خبره چه کارهایی انجام میشه ....

سوال بعدیم انه که زراحی قانون خاصی داره ما که تو شیتامون خودمون اسکیس میزنیم کسی بهمون یاد نداده چه جوری باید کشید...

• Like 3
لینک به دیدگاه
با سلام نمیشه اینجا یک تاپیک جدا بزنید درباره ی ایندده شغلی شهرسازا اونایی که مدرک فوق دیپلم میگیرند یا اونایی که کارشناسی دارند خیلی کمک میکنه به منی که از بازار کار خبری ندارم مثلا من رفتم کار اموزی حتی اگه نرم افزار کد هم خوب بود بازم نمیتونستم خودمو اونقدر که باید جا بدم چون کلی ظوابط داره خوب این ظوابط رو از کجا باید یاد بگیریم و اینکه تو این دفتر های شهرسازی چه خبره چه کارهایی انجام میشه ....

سوال بعدیم انه که زراحی قانون خاصی داره ما که تو شیتامون خودمون اسکیس میزنیم کسی بهمون یاد نداده چه جوری باید کشید...

اوضاع کاریش در حال حاضر بشدت افتضاحه و ناامیدوارانه است... ضوابط خاصی هم نداره و همه چی بسته و نیازمند به پارتی و اون آدم کله گنده داره... تو دفترای شهرسازی هم همش باندبازی و مسخره بازی توش زیاده. من خودم از دفتر مهندسی معماری شروع کردم و بعد در یک شرکت شهرسازی بعنوان برداشتگر کار کردم و بعد نقشه کش . بنظرم در ابتدا به ساکن باید از همین کارا شروع کنی تا پله به پله به مقام و درجه برسی.

تو ی شرکتا اگر کسی هم هزار تا برنامه شهرسازی هم بلد باشه مهم نیست بلکه مهم بله چشم قربانه و یه نوکر حرف گوش کن. برنامه کد هم که دیگه چیزی نیست تو دبستان محله ما به بچه ها یاد میدن دیگه

برو برنامه های کاربردی تر و یاد بگیر. مثل gis, spss, 3dmax, expert choice, spacynthax,... رو یاد بگیر الان این برنامه ها طرفدار داره.

در مورد طراحی هم بگم قانون خاصی نداره به قدرت خلاقیت خودت بستگی داره. و این مباحثو اون استادای دانشگاه متذکر بشن که متاسفانه امروزه بعضی از این استادا فقط بفکر گرفتن پولند و به چیز دیگه ای فکر نمیکنند...

اسکیس هم یعنی طراحی دست آزاد از محیط پیرامونت بدون هیچ وسیله (خط کش و ... )

:banel_smiley_4:

• Like 3
لینک به دیدگاه
اوضاع کاریش در حال حاضر بشدت افتضاحه و ناامیدوارانه است... ضوابط خاصی هم نداره و همه چی بسته و نیازمند به پارتی و اون آدم کله گنده

با سلام چه ناامیدانه به موضوع نگاه کردید....اون رو که اره باید خودت از یه جایی شروع کنی ولی کسی برات وقت نمیذاره مگه اینکه خیلی کنه باشی...

ولی به نطر من نسبت به معماری وعمران بازار کار بهتری داره البته بستگی به مکان زندگیت هم داره تو شهرهای بزرگتر کارایی بهتر داره .

ولی چرا یک سری ضوابط داره مثل یک جانمایی پارکینگ باید کلی اندازه وقانون بدونه.

• Like 2
لینک به دیدگاه
اوضاع کاریش در حال حاضر بشدت افتضاحه و ناامیدوارانه است... ضوابط خاصی هم نداره و همه چی بسته و نیازمند به پارتی و اون آدم کله گنده

با سلام چه ناامیدانه به موضوع نگاه کردید....اون رو که اره باید خودت از یه جایی شروع کنی ولی کسی برات وقت نمیذاره مگه اینکه خیلی کنه باشی...

ولی به نطر من نسبت به معماری وعمران بازار کار بهتری داره البته بستگی به مکان زندگیت هم داره تو شهرهای بزرگتر کارایی بهتر داره .

ولی چرا یک سری ضوابط داره مثل یک جانمایی پارکینگ باید کلی اندازه وقانون بدونه.

کی گفته بازار کاریش از عمران و معماری بیشتره؟؟؟ هرکی گفته خواسته سروکارت بزاره...

آخر آخر آخر رشته شهرسازی میشی دکتر پاکزاد که اونم داره بساز بفروشی میکنه... یا میشی دکتر حبیبی و شیعه و بحرینی که اینا هم دارن استادگری در دانشگاههای ایران میکنند.

رشته شهرسازی الان در حال حاضر خیلی بیچاره و داغونه... دلیلشم اینه هرکی از رشته خودش بدش میاد یا نمیتونه ادامه بده سریع تو کارشناسی ارشد میاد تو رشته شهرسازی . الان توی دانشگاه ما از رشته عمران و معماری و نقشه کشی و برق و عکاسی و ... برای کارشناسی ارشد امدن به شهرسازی... اونوقت با این اوصاف داغونشون میرن طرح شهرسازی میزنند و بهم دیگه نمره میدن به ریش من که بیس درسیم شهرسازی میخندن...

w000.gif

• Like 1
لینک به دیدگاه

کی گفته بازار کاریش از عمران و معماری بیشتره؟؟؟ هرکی گفته خواسته سروکارت بزاره...

آخر آخر آخر رشته شهرسازی میشی دکتر پاکزاد که اونم داره بساز بفروشی میکنه... یا میشی دکتر حبیبی و شیعه و بحرینی که اینا هم دارن استادگری در دانشگاههای ایران میکنند.

با سلامم

نه کسی منو سر کار نداشته دارم میبینم شاید بهتر نباشه ولی بدتر نیست....اخر اخر اخر هر درسی اگه کار پیدا نشد میشی استاد دانشگاه ...

از نظر نرم افزاری کار پیدا میشه تو شهرداری ها نیاز دارن...تکنسین شهرسازی ...طراح شهری....حتی تو مقطع فوق دیلم هم تو دفترای پیشخوان شهرسازی نه شهرداری میشه کار کرد ....حالا شاید زیاد ربطی به درسامون نداشته باشه ولی زیاد بیربطم نیست...از این نظر میگم اوضاع نسبت به سایر رشته ها بهتر هست چون بیست سال بیشتر تو ایران نیومده...تازه تو ایران رشته جدا از رشته معماری هست ولی توی ایتالیا یک استاد دنشگاه که اونجا خونده بود به من گفت که یکی از زیر شاخه های معماری هستش...

درضمن اگه راجع به نرم افزارهایی که گفتید بیشتر توضیح بدید ممنون میشم غیر جی ای اس وتری دی مکس از بقیش خبر ندارم .

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...