hamid_hisystem 6612 ارسال شده در 13 آذر، 2012 با داش مرتضی کاملا موافقم محیط یه تعریف نسبیه که از ابعاد مختلف با هم فرق میکنه حتی تو شهرسازی هم از ابعاد گوناگون با هم فرق داره چه برسه به علوم مختلف یکم توضیح بدین 4
niosha.asgari 13 ارسال شده در 27 آذر، 2012 [h=5]سلام دوستان کسی دربار ه ی موضوعات و سر فصل های مورد بحث در طرح شهرسازی 3 اطلاع داره؟؟[/h] - - - Updated - - - [h=5]سلام دوستان کسی دربار ه ی موضوعات و سر فصل های مورد بحث در طرح شهرسازی 3 اطلاع داره؟؟[/h] 3
Place.Maker 4554 ارسال شده در 28 آذر، 2012 سلام دوستان کسی درباره ی موضوعات و سر فصل های مورد بحث در طرح شهرسازی 3 اطلاع داره؟؟ سلام بهترین کار مراجعه به سرفصل دروس هست . طرح شهرسازی 3 8
آریودخت 43941 ارسال شده در 29 آذر، 2012 سلام دوستان من زبان تخصصی و امار رو واسه کنکور پیدا نکردم و ندارم کسی هس فایل داشته باشه و بهم بده؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 3
*delaram* 153 ارسال شده در 6 دی، 2012 سلامــــــــ بچه ها.وقتتون خوش ی سوال داشتم که خیلی کمکم کردین اگه جواب بدین یا مقاله ای متنی چیزی که سریعتر بشه بهش دسترسی پیداکرد معرفی کنین چون زمان کمی دارم باتوجه به اینکه آموزش ارزش های فرهنگی به کودک می بایست ازهمون دوران کودکی انجام بگیره، چه طور میشه معانی فرهنگیرو وارد حوزه فعالیت های کودک در شهرکرد؟ واینکه اصن تو طراحی شهر تو ایران چطور باید "فرهنگ" رو دخالت بدیم دست گلتون درد نکنه:icon_gol: 2
هادی ناصح 18854 ارسال شده در 8 دی، 2012 سلام یه اقایی قول داده بود مسابقه شهردار نواندیشان و دوباره میزاره:icon_razz: من دلم مسابقه می خواد فکر و تحقیق می خواد 3
H O P E 34652 ارسال شده در 8 دی، 2012 سلامیه اقایی قول داده بود مسابقه شهردار نواندیشان و دوباره میزاره:icon_razz: من دلم مسابقه می خواد فکر و تحقیق می خواد آقا رو خوب اومدی فعلن سرمون گرم درس و دانشگاس هادی حالا تعطیلات عید ایشالا 3
هادی ناصح 18854 ارسال شده در 8 دی، 2012 آقا رو خوب اومدی فعلن سرمون گرم درس و دانشگاس هادی حالا تعطیلات عید ایشالا یادمه گفته بود تو تابستون میزاره که یکم سرش خلوته این آقاهه یه خورده باید مردونگی یاد بگیره ازین کردا که زیر قولش نزنه 3
H O P E 34652 ارسال شده در 8 دی، 2012 یادمه گفته بود تو تابستون میزاره که یکم سرش خلوته این آقاهه یه خورده باید مردونگی یاد بگیره ازین کردا که زیر قولش نزنه کی ؟ ممد ؟!! عمرا 3
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 8 دی، 2012 یادمه گفته بود تو تابستون میزاره که یکم سرش خلوته این آقاهه یه خورده باید مردونگی یاد بگیره ازین کردا که زیر قولش نزنه من زمان گفته بودم؟ تابستون 91 که نگفتم شرمنده اگه زمان مشخص کرده بودم و نشد :5c6ipag2mnshmsf5ju3 2
آریودخت 43941 ارسال شده در 8 دی، 2012 من زمان گفته بودم؟ تابستون 91 که نگفتم شرمنده اگه زمان مشخص کرده بودم و نشد :5c6ipag2mnshmsf5ju3 شبا میای که کسی بهت گیر نده زرنگیا شیطون اما من به نیابت همه اینجام 1
B nam o neshan 12214 ارسال شده در 10 دی، 2012 سلام بچه ها! ميشه منو راهنمايي كنيد كه از طريق چه سايتهايي مي تونم موارد زيرو پيدا كنم؟(خيلي حياتيه!!!):5c6ipag2mnshmsf5ju3 1-نقشه سير تاريخي منطقه 4 تهران 2-نقشه زمين شناسي منطقه 4 تهران 3-نقشه نقشه گسل ها و حرايم آنها در منطقه 4 تهران 4-نقشه مسيل ها و كانال هاي منطقه 4 تهران 5-نقشه پوشش گياهي منطقه 4 تهران 6-نقشه پهنه بندي ارتفاعي منطقه 4 تهران 7-نقشه ناهمواري هاي زمين(توپوگرافي) منطقه 4 تهران نقشه ها بايد كيفيت خوب باشن و حتما legend داشته باشن! پيشاپيش ازتون ممنونم... 3
not found 16275 ارسال شده در 10 دی، 2012 -نقشه زمين شناسي منطقه 4 تهران3-نقشه نقشه گسل ها و حرايم آنها در منطقه 4 تهران-نقشه پوشش گياهي منطقه 4 تهران 6-نقشه پهنه بندي ارتفاعي منطقه 4 تهران 7-نقشه ناهمواري هاي زمين(توپوگرافي) منطقه 4 تهران اینارو سایت سازمان زمین شناسی بهت میده ، واسه من فبل تره وگرنه میگرفتم dem25m کل کشورو دارم ، ولی نمیدونم میتونم برات منطقه رو پیدا کنم ببرم یانه. حالا ببین سایت زمین شناسی بهت میده اگه نشد یه فکری میکنم 5
nasim73 60 ارسال شده در 10 دی، 2012 من یه مقاله معتبر درباره نظریه ابن خلدون درباره جامعه شناسی شهری می خواهم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 1
B nam o neshan 12214 ارسال شده در 10 دی، 2012 اینارو سایت سازمان زمین شناسی بهت میده ، واسه من فبل تره وگرنه میگرفتمdem25m کل کشورو دارم ، ولی نمیدونم میتونم برات منطقه رو پیدا کنم ببرم یانه. حالا ببین سایت زمین شناسی بهت میده اگه نشد یه فکری میکنم مرسي قربونت برم:w72: :boos::boos::boos: 1
zahed.amd 14 ارسال شده در 11 دی، 2012 سلام . . .من به نقشه ی اتو کدی میدان ونک و حوالی اون احتیاج دارم ... اگر کسی این نقشه رو بتونه در اختیارم بذاره ممنون می شم . . . 4
amir dashi 85 ارسال شده در 11 دی، 2012 منم طرح جامع جاجرم (یکی از استان های خراسان شمالی) لازم دارم اگه کسی بتونه در اختیارم بزاره خوشحال میشم 1
Mehdi-82 2929 ارسال شده در 11 دی، 2012 من که خیلی کم اعتماد میکنم به نقشه های شهری, اکثرشون مشکل داره نمیگم که اصلا به درد نمیخوره, میگم وقتی نقشه رو گرفتین, حتما چک کنید. موفق باشید. 1
ارسال های توصیه شده