B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۱ ببخشيد وسط بحث ارشد ميام اين درخواستو مي كنم! دوستان شهرساز اگه براشون زحمتي نيست ممكنه اسم كتاباي مفيد مربوط به رشته مونو براي من بگن؟!كتابايي كه خوندنشون از نون شبم واجب تره...(با توجه به اينكه من ترم دو رو تموم كردم)...ممنون. 1 لینک به دیدگاه
*delaram* 153 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۱ به نظرم با توجه به هدف خودت و چیزی که کار کردی باشه. چون کلیدواژه ها هم برگرفته از عنوان و محتوای اصلی کار هستن دیگه. ممنونمــــ هدفم طراحی شهر کودک مداره یعنی کل شهرمناسب برای حضورکودک باشه نه فقط چنتافضاسازی برای حضورکودک دراون فضاها فک نکنم کل شهرروبشه برای کودک فضاسازی کردپس بایدمحیط شهررومناسب سازی کرد. طبق گفتتون فک کنم بایدازمحیط شهری استفاده کنم البته امیدوارم که اشتباه نکرده باشمـــ بازم ممنون 1 لینک به دیدگاه
khiyal21 1913 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۱ سلام .برنامه ریزی شهری.پس بسم الله لینک به دیدگاه
khiyal21 1913 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۱ سلام به نظر من کودک و نیازمندی های آن ، شهر دوستدار کودک، شاید بتونه کلید واژه موردنظرت باشه 2 لینک به دیدگاه
blue dream 724 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ شهرسازا !!کسی میتونه یکم برام در مورد بافت های عمق نمای گیبسون توضیح بده؟؟؟؟؟؟؟توی کتاب زیبایی شناسی خوندم ولی نفهمیدم .....ببینم آخرش یکی پیدا می شه این سوال منو جوواب بده؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ شهرسازا !!کسی میتونه یکم برام در مورد بافت های عمق نمای گیبسون توضیح بده؟؟؟؟؟؟؟توی کتاب زیبایی شناسی خوندم ولی نفهمیدم .....ببینم آخرش یکی پیدا می شه این سوال منو جوواب بده؟؟ خوب بچه ها ممکنه این کتاب رو نداشته باشن ... یا دم دستشون نباشه .. بهتره اون صفحات رو اسکن کنی بزاری تا بچه ها بخونن کمک کنن .. اینطوری به نتیجه نمیرسی ... 4 لینک به دیدگاه
blue dream 724 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ خوب بچه ها ممکنه این کتاب رو نداشته باشن ... یا دم دستشون نباشه .. بهتره اون صفحات رو اسکن کنی بزاری تا بچه ها بخونن کمک کنن .. اینطوری به نتیجه نمیرسی ... یعنی بچه های ارشدتونم تا حالا این کتابو نخوندن که بتونن کمک کنن...ما تو مبانی طراحی یکمون استادمون بهمون گفت...اونجام متوجه نشدم خوب کسایی که ندارن کتاب مبانی نظری و فرایند طراحی شهری رو یه نگاه بندازن ..بین صفحات 15 تا 20 اونجایی که در مورد گشتالت صحبت می کنه ........ 2 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ یعنی بچه های ارشدتونم تا حالا این کتابو نخوندن که بتونن کمک کنن...ما تو مبانی طراحی یکمون استادمون بهمون گفت...اونجام متوجه نشدم خوب کسایی که ندارن کتاب مبانی نظری و فرایند طراحی شهری رو یه نگاه بندازن ..بین صفحات 15 تا 20 اونجایی که در مورد گشتالت صحبت می کنه ........ خوب حالا شد یه چیزی ... حالا صبر کن تا یکی کمکت کنه .. 2 لینک به دیدگاه
blue dream 724 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ خوب حالا شد یه چیزی ... حالا صبر کن تا یکی کمکت کنه .. شماا نمی گفتینم می دونستم باید صبر کنم 1 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ شماا نمی گفتینم می دونستم باید صبر کنم :vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ ببخشيد وسط بحث ارشد ميام اين درخواستو مي كنم!دوستان شهرساز اگه براشون زحمتي نيست ممكنه اسم كتاباي مفيد مربوط به رشته مونو براي من بگن؟!كتابايي كه خوندنشون از نون شبم واجب تره...(با توجه به اينكه من ترم دو رو تموم كردم)...ممنون. این دوتا تاپیک رو یه نگاهی بنداز: http://www.noandishaan.com/forums/thread85115.html http://www.noandishaan.com/forums/thread84572.html شهرسازا !!کسی میتونه یکم برام در مورد بافت های عمق نمای گیبسون توضیح بده؟؟؟؟؟؟؟توی کتاب زیبایی شناسی خوندم ولی نفهمیدم .....ببینم آخرش یکی پیدا می شه این سوال منو جوواب بده؟؟ نمیدونم 4 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۱ شهرسازا !!کسی میتونه یکم برام در مورد بافت های عمق نمای گیبسون توضیح بده؟؟؟؟؟؟؟توی کتاب زیبایی شناسی خوندم ولی نفهمیدم .....ببینم آخرش یکی پیدا می شه این سوال منو جوواب بده؟؟ این موضوع در رابطه با مباحث ادراکی هست . همونطور که میدونی ادراک ما از محیط اطراف از طریق حواسمون صورت میگیره ... که یکی از این حواس بینایی هست ... یعنی یه بخشی از ادراک ما از محیط پیرامونمون بواسطه دیدن حاصل میشه ... البته مباحثی که گیبسون مطرح میکنه با مباحث گشتالت متفاوت هست .. گیبسون تو یکی از مقالاتش The Ecology Of Perception، سه مورد رو در رابطه با برداشت اطلاعات ما از محیط اطراف مطرح میکنه ... 1- فضای بصری بواسطه اطلاعات موجود بر روی سطوح محیط تعریف می شه .. 2- اطلاعات حیاتی ادراک ، اطلاعاتی هستند که بواسطه حرکت ناظر در محیط که ثابت است حاصل می شود .. 3- و این اطلاعات ثابت بصورت مستقیم برداشت می شود ، پس مداخله فرآیندهای ذهنی برای ادراک بصری ضروری نیست البته در این رابطه گیبسون تئوری زمینه ای (Ground Theory) ادراک فضا رو مطرح میکنه .که بر اساس اون فضای بصری بواسطه شی و یا دنباله ای از اشیا در فضا شکل نمیگیره .( در واقع بافت های عمق نما یا " depth cues" از اینجا شکل میگیره .)بلکه بواسطه زمینه ، سطوح بهم پیوسته و آرایش سطوح مجاور هم شکل میگیره ، پس کاراکتر فضایی جهان بصری بواسطه اشیاء تعریف نمیشه بلکه بواسطه اطلاعات موجود زمینه که اشیاء روی اون قرار گرفتن تعریف میشه . یه مثال معروف هم که در این رابطه شیب بافت هست یعنی عکس پایین . اونچیزی که ما تو این تصویر می بینیم اینه که یکی از آجرها از اون یکی دیگه در ارتفاع بالاتری قرار گرفته در صورتی که این هر دوی اینها روی یک زمینه هستند و نحوه دید ما باعث میشه که اینطوری این موضوع رو درک کنیم . امیدوارم جواب سوالت رو گرفته باشی ... در رابطه با اون بخش کودکی هم که گفته بودی اینکه همیشه ما از بدو تولد در حال شناخت محیط اطرافمون هستیم و سعی داریم تا محیط پیرامونمون رو درک کنیم ... خدای نکرده اگر خواستی بیشتر مطالعه کنی میتونی به این مقالات مراجعه کنی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۱ این موضوع در رابطه با مباحث ادراکی هست . همونطور که میدونی ادراک ما از محیط اطراف از طریق حواسمون صورت میگیره ... که یکی از این حواس بینایی هست ... یعنی یه بخشی از ادراک ما از محیط پیرامونمون بواسطه دیدن حاصل میشه ... البته مباحثی که گیبسون مطرح میکنه با مباحث گشتالت متفاوت هست .. گیبسون تو یکی از مقالاتش The Ecology Of Perception، سه مورد رو در رابطه با برداشت اطلاعات ما از محیط اطراف مطرح میکنه ... 1- فضای بصری بواسطه اطلاعات موجود بر روی سطوح محیط تعریف می شه .. 2- اطلاعات حیاتی ادراک ، اطلاعاتی هستند که بواسطه حرکت ناظر در محیط که ثابت است حاصل می شود .. 3- و این اطلاعات ثابت بصورت مستقیم برداشت می شود ، پس مداخله فرآیندهای ذهنی برای ادراک بصری ضروری نیست البته در این رابطه گیبسون تئوری زمینه ای (Ground Theory) ادراک فضا رو مطرح میکنه .که بر اساس اون فضای بصری بواسطه شی و یا دنباله ای از اشیا در فضا شکل نمیگیره .( در واقع بافت های عمق نما یا " depth cues" از اینجا شکل میگیره .)بلکه بواسطه زمینه ، سطوح بهم پیوسته و آرایش سطوح مجاور هم شکل میگیره ، پس کاراکتر فضایی جهان بصری بواسطه اشیاء تعریف نمیشه بلکه بواسطه اطلاعات موجود زمینه که اشیاء روی اون قرار گرفتن تعریف میشه . یه مثال معروف هم که در این رابطه شیب بافت هست یعنی عکس پایین . اونچیزی که ما تو این تصویر می بینیم اینه که یکی از آجرها از اون یکی دیگه در ارتفاع بالاتری قرار گرفته در صورتی که این هر دوی اینها روی یک زمینه هستند و نحوه دید ما باعث میشه که اینطوری این موضوع رو درک کنیم . امیدوارم جواب سوالت رو گرفته باشی ... در رابطه با اون بخش کودکی هم که گفته بودی اینکه همیشه ما از بدو تولد در حال شناخت محیط اطرافمون هستیم و سعی داریم تا محیط پیرامونمون رو درک کنیم ... خدای نکرده اگر خواستی بیشتر مطالعه کنی میتونی به این مقالات مراجعه کنی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مرسی مرتضی جان به خیلی ممنونم یه چیز جدیدی یاد گرفتم 3 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۱ WOW کاراکتر فضایی جهان بصری بواسطه اشیاء تعریف نمیشه بلکه بواسطه اطلاعات موجود زمینه که اشیاء روی اون قرار گرفتن تعریف میشه . چقد جالب بود . اونوقت این قضیه چطوری توی یه شهر نمود پیدا می کنه ؟ 4 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۱ WOW چقد جالب بود . اونوقت این قضیه چطوری توی یه شهر نمود پیدا می کنه ؟ خوب با استفاده از دیدهای پرنده و پرسپکتیوها دیگه شما یه زمینه(بافت شهر) رو نشون میدی و روی اون بافت فضاها رو نشون میدی دیگه 4 لینک به دیدگاه
*delaram* 153 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۱ سلامــــــ بچه هابه کمکتون احتیاج دارم مقاله یارفرنسی سراغ دارین که توش به "تعریف طراحی شهری" ازدیدگاه صاحب نظرای ایرانی وخارجی مطرح شهرسازی پرداخته باشه؟ 5 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۱ سلامــــــ بچه هابه کمکتون احتیاج دارم مقاله یارفرنسی سراغ دارین که توش به "تعریف طراحی شهری" ازدیدگاه صاحب نظرای ایرانی وخارجی مطرح شهرسازی پرداخته باشه؟ فکر کنم یکی از کتابای خیلی خوب تو این زمینه کتاب گلکار باشه: http://www.noandishaan.com/forums/thread62465.html 5 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۱ سلامــــــ بچه هابه کمکتون احتیاج دارم مقاله یارفرنسی سراغ دارین که توش به "تعریف طراحی شهری" ازدیدگاه صاحب نظرای ایرانی وخارجی مطرح شهرسازی پرداخته باشه؟ کتاب طراحی شهری جان لنگ کتاب فضاهای شهری نگرشی بر فرآیند اجتماعی مکانی دکتر مدنی پور کتاب مکانهای عمومی فضاهای شهری ، کرمونا ... مقاله ابهام های طراحی شهری دکتر مدنی پور ... و ... 6 لینک به دیدگاه
mosi2x 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ دوستان سلام من تازه کنکور دادم میخواستم بدونم فرق رشته عمران با شهرسازی در چیه ؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده