Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ چیزی از مسیر حرکت می تونید بفهمید؟ الان بگن مسیر حرکت ماشین ها و عابرین رو تو این میدون مشخص کنید، چی میشه؟ :w127: ممنون میشم نظرتون رو در مورد این عکس بگین برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 20 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ آره واقعا ميدون توحيد هميشه شلم شورباس 6 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ برای عابرا این وسط هیچ حقی در نظر گرفته نشدهچرا یه میدون این وسط نمیسازن....فضاش که هست..چهارتا گل و درخت این وسط بکارن آمار تصادفات در این مکان چطوره؟ 8 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ برای عابرا این وسط هیچ حقی در نظر گرفته نشدهچرا یه میدون این وسط نمیسازن....فضاش که هست..چهارتا گل و درخت این وسط بکارن آمار تصادفات در این مکان چطوره؟ راستی تصادفی هم بشه چجوری میفهمن که کی مقصره!!؟ 6 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ برای عابرا این وسط هیچ حقی در نظر گرفته نشدهچرا یه میدون این وسط نمیسازن....فضاش که هست..چهارتا گل و درخت این وسط بکارن آمار تصادفات در این مکان چطوره؟ اين م توحيد معروفه اسمش ميدونه ولي در اصل ميدوني در كار نيس پله عابره پياده ام داره هم اوله خ توحيد تو عكسم هس هم ميخواي بياي به سمت چمران (شمال) اونجام فك كنم داره ... آماره تصادفاتشم خوبه! 6 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ راستی تصادفی هم بشه چجوری میفهمن که کی مقصره!!؟ ديگه اونقدرام افتضاح نيس كه چهار طرفم چراغ داره پليسم هميشه اونجا هس.... ولي فك كنم تو تصوير يهو همشون سبز شدن!! 5 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ اين م توحيد معروفه اسمش ميدونه ولي در اصل ميدوني در كار نيسپله عابره پياده ام داره هم اوله خ توحيد تو عكسم هس هم ميخواي بياي به سمت چمران (شمال) اونجام فك كنم داره ... آماره تصادفاتشم خوبه! خب منظور من این بود،فضاش هست که چرا نمیسازن؟ خط کشی عابر پیاده نداره...بنابراین عابرا از کجا عبور کنند؟چون عابر روی خط مصونیت داره بد بود تعجب میکردم... 5 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ خب منظور من این بود،فضاش هست که چرا نمیسازن؟خط کشی عابر پیاده نداره...بنابراین عابرا از کجا عبور کنند؟چون عابر روی خط مصونیت داره بد بود تعجب میکردم... خب من دليله نساختنه ميدونو نمي دونم مطمئنا به ذهنه خودشونم رسيده ولي شايد چون تردد خيلي زياده اونجا اگه ميدون بسازن ترافيكش وحشتناك بشه!!! بعدشم گفتم كه چراغ راهنما زياد داره اونجا از اون لحاظ حقه تقدمو اينا خوب كنترل ميشه!!! خط كشيم داره هرجام كه نداره يعني نبايد از خيابون رد شي به همين سادگي به همين خوشمزگي 7 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ خب وسط میدون که خط عابر پیاده نمیذارن سر خیابونا خط عابر پیاده هست. اما کیه که توجه کنه همونطور که سیندی گفت چراغ قرمز اینا داره. ماشالا تایم هر چراغشم 2،3 دقیقه ای هست ولی خب مثل اینکه قاط زده بوده چراغاش که اینطوری شده اون پلیس راهنمایی رانندگی هم که اونجا هست منو کشته کاسبیشون خوبه تو اون میدون 7 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ خب وسط میدون که خط عابر پیاده نمیذارن سر خیابونا خط عابر پیاده هست. اما کیه که توجه کنه همونطور که سیندی گفت چراغ قرمز اینا داره. ماشالا تایم هر چراغشم 2،3 دقیقه ای هست ولی خب مثل اینکه قاط زده بوده چراغاش که اینطوری شده اون پلیس راهنمایی رانندگی هم که اونجا هست منو کشته کاسبیشون خوبه تو اون میدون همش تقصیر این دو تا عابر بود....که میخواستن برن وسط جمعیتخواستم از حقشون دفاع کنم 3 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ قوانين راهنمايي كاملا رعايت ميشه اينجا! جون ميده واسه آموزش رانندگي :4chsmu1: 2 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ خب وسط میدون که خط عابر پیاده نمیذارن سر خیابونا خط عابر پیاده هست. اما کیه که توجه کنه همونطور که سیندی گفت چراغ قرمز اینا داره. ماشالا تایم هر چراغشم 2،3 دقیقه ای هست ولی خب مثل اینکه قاط زده بوده چراغاش که اینطوری شده اون پلیس راهنمایی رانندگی هم که اونجا هست منو کشته کاسبیشون خوبه تو اون میدون نه بابا همیشه همینطوره کلا مسیر حرکت ماشینها مشخص نیست 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ نه بابا همیشه همینطوره کلا مسیر حرکت ماشینها مشخص نیست با وجود این همه چراغی که داره باز اینطوریه؟ پس چه هیجان و تنوعی داره پروژه های شهرسازی و حمل و نقل شهری اینجا خیلی فاز میده :imoksmiley: 4 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ من هر وقت میخواستم از اینجا رد شم گرگیجه گرفتم آخرشم رفتم از پل عابر از 4 طرف ک ماشین میاد ب کنار یهو وقی چراغ قرمزه بی آر تی میاد مثه گاو سرشو میندازه پایین رد میشه 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ من هر وقت میخواستم از اینجا رد شم گرگیجه گرفتم آخرشم رفتم از پل عابر از 4 طرف ک ماشین میاد ب کنار یهو وقی چراغ قرمزه بی آر تی میاد مثه گاو سرشو میندازه پایین رد میشه این میشه جز نقاط قوت این میدون سر همین شلوغ پلوغی هم که شده مجبور میشیم از پل عابر استفاده کنیم. این نشون میده این میدون چه فرهنگ سازی رو میکنه. بهتره اسمشو بذارن میدون فرهنگ 6 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ بله در جریان هستم چند بار صابونش به تنم خورده متاسفانه... وضعیتیه خلاصه... فکر کنم قبل از تونل بهتر بود وضعش... 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ مسیر حرکت اینطوریه که: 206 ها یه طرف بقیه یه طرف :gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ تعداد خیابونهایی که به میدان توحید ختم میشه زیاد برا همین باید از چراغ راهنماهای بیشتری استفاده بشه تا در ان واحد فقط یه مسیر از ماشینها بتونن عبور کنن تا با هم قاطی نشن 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده