Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 20 شهریور، 2011 چیزی از مسیر حرکت می تونید بفهمید؟ الان بگن مسیر حرکت ماشین ها و عابرین رو تو این میدون مشخص کنید، چی میشه؟ :w127: ممنون میشم نظرتون رو در مورد این عکس بگین برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 20
M!Zare 48040 ارسال شده در 20 شهریور، 2011 برای عابرا این وسط هیچ حقی در نظر گرفته نشدهچرا یه میدون این وسط نمیسازن....فضاش که هست..چهارتا گل و درخت این وسط بکارن آمار تصادفات در این مکان چطوره؟ 8
Hossein.T 22596 ارسال شده در 20 شهریور، 2011 برای عابرا این وسط هیچ حقی در نظر گرفته نشدهچرا یه میدون این وسط نمیسازن....فضاش که هست..چهارتا گل و درخت این وسط بکارن آمار تصادفات در این مکان چطوره؟ راستی تصادفی هم بشه چجوری میفهمن که کی مقصره!!؟ 6
Cinderella 9897 ارسال شده در 20 شهریور، 2011 برای عابرا این وسط هیچ حقی در نظر گرفته نشدهچرا یه میدون این وسط نمیسازن....فضاش که هست..چهارتا گل و درخت این وسط بکارن آمار تصادفات در این مکان چطوره؟ اين م توحيد معروفه اسمش ميدونه ولي در اصل ميدوني در كار نيس پله عابره پياده ام داره هم اوله خ توحيد تو عكسم هس هم ميخواي بياي به سمت چمران (شمال) اونجام فك كنم داره ... آماره تصادفاتشم خوبه! 6
Cinderella 9897 ارسال شده در 20 شهریور، 2011 راستی تصادفی هم بشه چجوری میفهمن که کی مقصره!!؟ ديگه اونقدرام افتضاح نيس كه چهار طرفم چراغ داره پليسم هميشه اونجا هس.... ولي فك كنم تو تصوير يهو همشون سبز شدن!! 5
M!Zare 48040 ارسال شده در 20 شهریور، 2011 اين م توحيد معروفه اسمش ميدونه ولي در اصل ميدوني در كار نيسپله عابره پياده ام داره هم اوله خ توحيد تو عكسم هس هم ميخواي بياي به سمت چمران (شمال) اونجام فك كنم داره ... آماره تصادفاتشم خوبه! خب منظور من این بود،فضاش هست که چرا نمیسازن؟ خط کشی عابر پیاده نداره...بنابراین عابرا از کجا عبور کنند؟چون عابر روی خط مصونیت داره بد بود تعجب میکردم... 5
Cinderella 9897 ارسال شده در 20 شهریور، 2011 خب منظور من این بود،فضاش هست که چرا نمیسازن؟خط کشی عابر پیاده نداره...بنابراین عابرا از کجا عبور کنند؟چون عابر روی خط مصونیت داره بد بود تعجب میکردم... خب من دليله نساختنه ميدونو نمي دونم مطمئنا به ذهنه خودشونم رسيده ولي شايد چون تردد خيلي زياده اونجا اگه ميدون بسازن ترافيكش وحشتناك بشه!!! بعدشم گفتم كه چراغ راهنما زياد داره اونجا از اون لحاظ حقه تقدمو اينا خوب كنترل ميشه!!! خط كشيم داره هرجام كه نداره يعني نبايد از خيابون رد شي به همين سادگي به همين خوشمزگي 7
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 20 شهریور، 2011 خب وسط میدون که خط عابر پیاده نمیذارن سر خیابونا خط عابر پیاده هست. اما کیه که توجه کنه همونطور که سیندی گفت چراغ قرمز اینا داره. ماشالا تایم هر چراغشم 2،3 دقیقه ای هست ولی خب مثل اینکه قاط زده بوده چراغاش که اینطوری شده اون پلیس راهنمایی رانندگی هم که اونجا هست منو کشته کاسبیشون خوبه تو اون میدون 7
M!Zare 48040 ارسال شده در 20 شهریور، 2011 خب وسط میدون که خط عابر پیاده نمیذارن سر خیابونا خط عابر پیاده هست. اما کیه که توجه کنه همونطور که سیندی گفت چراغ قرمز اینا داره. ماشالا تایم هر چراغشم 2،3 دقیقه ای هست ولی خب مثل اینکه قاط زده بوده چراغاش که اینطوری شده اون پلیس راهنمایی رانندگی هم که اونجا هست منو کشته کاسبیشون خوبه تو اون میدون همش تقصیر این دو تا عابر بود....که میخواستن برن وسط جمعیتخواستم از حقشون دفاع کنم 3
الهام. 8079 ارسال شده در 20 شهریور، 2011 قوانين راهنمايي كاملا رعايت ميشه اينجا! جون ميده واسه آموزش رانندگي :4chsmu1: 2
M_Archi 7762 ارسال شده در 20 شهریور، 2011 خب وسط میدون که خط عابر پیاده نمیذارن سر خیابونا خط عابر پیاده هست. اما کیه که توجه کنه همونطور که سیندی گفت چراغ قرمز اینا داره. ماشالا تایم هر چراغشم 2،3 دقیقه ای هست ولی خب مثل اینکه قاط زده بوده چراغاش که اینطوری شده اون پلیس راهنمایی رانندگی هم که اونجا هست منو کشته کاسبیشون خوبه تو اون میدون نه بابا همیشه همینطوره کلا مسیر حرکت ماشینها مشخص نیست 3
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 20 شهریور، 2011 نه بابا همیشه همینطوره کلا مسیر حرکت ماشینها مشخص نیست با وجود این همه چراغی که داره باز اینطوریه؟ پس چه هیجان و تنوعی داره پروژه های شهرسازی و حمل و نقل شهری اینجا خیلی فاز میده :imoksmiley: 4
::: شیـــما ::: 6955 ارسال شده در 20 شهریور، 2011 من هر وقت میخواستم از اینجا رد شم گرگیجه گرفتم آخرشم رفتم از پل عابر از 4 طرف ک ماشین میاد ب کنار یهو وقی چراغ قرمزه بی آر تی میاد مثه گاو سرشو میندازه پایین رد میشه 4
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 20 شهریور، 2011 من هر وقت میخواستم از اینجا رد شم گرگیجه گرفتم آخرشم رفتم از پل عابر از 4 طرف ک ماشین میاد ب کنار یهو وقی چراغ قرمزه بی آر تی میاد مثه گاو سرشو میندازه پایین رد میشه این میشه جز نقاط قوت این میدون سر همین شلوغ پلوغی هم که شده مجبور میشیم از پل عابر استفاده کنیم. این نشون میده این میدون چه فرهنگ سازی رو میکنه. بهتره اسمشو بذارن میدون فرهنگ 6
کتایون 15176 ارسال شده در 20 شهریور، 2011 بله در جریان هستم چند بار صابونش به تنم خورده متاسفانه... وضعیتیه خلاصه... فکر کنم قبل از تونل بهتر بود وضعش... 3
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 20 شهریور، 2011 مسیر حرکت اینطوریه که: 206 ها یه طرف بقیه یه طرف :gnugghender: 3
Avenger 19333 ارسال شده در 20 شهریور، 2011 تعداد خیابونهایی که به میدان توحید ختم میشه زیاد برا همین باید از چراغ راهنماهای بیشتری استفاده بشه تا در ان واحد فقط یه مسیر از ماشینها بتونن عبور کنن تا با هم قاطی نشن 3
ارسال های توصیه شده