کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۰ به اندازه تمام شب هایی که خواب بودم دلم می خواد بیدار بمونم حیف که فرصتش پیش نمیاد... 9 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۰ در زندگی منتظر این نباشید که طوفانها بگذرند و روزهای خوش بیایند..... به جای آن خود را آماده کنید تا بتوانید در هوای طوفانی و بارانی به زیبایی برقصید 10 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۰ دلا نزد كسی بنشین كه او از دل خبر دارد به زیر آن درختی رو كه او گلهای تـــــــــر دارد در این بازار عطاران مرو هر سو چو بی كاران به دكان كسی بنشین كه در دكان شكر دارد ... 8 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۰ موندمها نه فقط موندم چرا یک کلمه نمی گند خودشونو وما رو خلاص کنند....... من که خودم فهمیدم ولی دلم میخواست ازت نپرسم خودت بگی دلت تنگ شده برام......... اگر خداقبول کنه از فردا میشینم سرکارهام...... امشب زود بخوابم میتونم ....... 9 لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۰ فردا میاد و میگذره...اما اینبار دیگه گذرش چشمامو نمیسوزونه... برای سرانجام این مسیر...قوی تر از خودم میشم...قول 12 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۰ نمی دانم چه می خواهم خدایا ، به دنبال چه می گردم شب و روز چه می جوید نگاه خسته من ، چرا افسرده است این قلب پرسوز ز جمع آشنایان می گریزم ، به كنجی می خزم آرام و خاموش نگاهم غوطه ور در تیرگیها ، به بیمار دل خود می دهم گوش گریزانم از این مردم كه با من، به ظاهر همدم و یكرنگ هستند ولی در باطن از فرط حقارت ، به دامانم دو صد پیرایه بستند از این مردم كه تا شعرم شنیدند ، برویم چون گلی خوشبو شكفتند ولی آن دم كه در خلوت نشستند ، مرا دیوانه ای بدنام گفتند دل من ای دل دیوانه من ، كه می سوزی از این بیگانگی ها مكن دیگر ز دست غیر فریاد ، خدا را بس كن این دیوانگی ها فروغ فرخزاد 6 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مشروب با سیگار با طعم ِ هماغوشی یعنی فراموشی... فراموشی... فراموشی... (سید مهدی موسوی) 7 لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۰ وقتي چاره اي براي رهايي از مشكلات نيست با آغوش باز به استقبالش برو خودش هنگ آغوشت خواهد شد 8 لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۰ اروم و بيخيال نشسته بودم ناگهان صدايي زيبا توجه ام را جلب كرد نگاهي به بيرون انداختم مرد جواني همراه با دختر بچه اي اواز ميخواندند و از اين راه امرار معاش ميكردند اشك گوشه ي چشم دخترك را تا زنده ام فراموش نخواهم كرد 6 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۰ كاش ميشد لاغر کنم خیلی لاغر... بیست کیلو بشم! ده کیلو بشم! نه! ... ... سنگینه براش... پنج کیلو شم . . . تا دوباره برم رو " پاهای مــامــانم " بخوابم 13 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۰ به سلامتی اون بچهای که شیمی درمانی کرده همهٔ موهاش ریخته .. به باباش میگه بابا من الان شبیه رونالدو و روبرتو کارلوسم. باباش میگه قربونت برم از همهٔ اونا تو خوش تیپ تری ... به امید بهبودی همه سرطانی ها و مریض ها و اینکه قدر سلامتیمون را بدونیم و اینقدر ناشکری نکنیم. 14 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۰ [TABLE=width: 518] [TR] [TD] همیشه تو دلت گفتی "این مگه با چند نفر دوسته که همیشه آنلاینه؟" یک جمله برایت دارم همیشه یادت باشد . همیشه آنلاین ترین ها تـــنـــــــــها تـــــــــــــــــــرینند! به سلامتي تنــهـــاتـــــــرينـها! [/TD] [/TR] [/TABLE] 14 لینک به دیدگاه
محمدa 1104 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۰ دل براي نگاهت تنگ است دل براي خنده هايت تنگ است شوق بودنت را با نبودت چگونه تحمل كنم؟ 8 لینک به دیدگاه
محمدa 1104 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۰ گفته اند: روز محشر با کسی که دوستش داری محشور خواهی شد! یعنی ما با هم! چقدر برای تموم شدن دنیا بی تابم.. 6 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۰ این جماعت ذکور خیلی بامزه ان به خدا... البته بلا نسبت بچه های این جا... 24 ساعته دارن راجع به دخترا حرف میزنن و خدا نکنه یکی از جلوشون رد بشه که شروع کنن و .................. حالا یه کلمه از دهنم پرید این بنده ی خدا به چشم برادری چه قدر باشخصیته...منظوریم نداشتماااااااااا... کلا 10 تا همکلاسییه ذکور دارم...همشون یک صدا : این جوریاسسسسسسسسسسسس...کتی توام:icon_pf (34):مگه چی گفتم آخه 13 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۰ اگه بدبختی نباشه... خوشبختی نه مفهوم داره نه مزه!!!!!!! 8 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۰ نه انگارنمیشه من یک چیزی بخوام برام بگیرند اینقدر از پهلوش بهونه درمیارند که خودم پشیمون بشم از درخواستم شاکی شدن بعدش دیگه خیلی حرفه بخدا نون گندم بخورم منت آبجی نکشم:icon_razz: 10 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۰ این جماعت ذکور خیلی بامزه ان به خدا...البته بلا نسبت بچه های این جا... 24 ساعته دارن راجع به دخترا حرف میزنن و خدا نکنه یکی از جلوشون رد بشه که شروع کنن و .................. حالا یه کلمه از دهنم پرید این بنده ی خدا به چشم برادری چه قدر باشخصیته...منظوریم نداشتماااااااااا... کلا 10 تا همکلاسییه ذکور دارم...همشون یک صدا : این جوریاسسسسسسسسسسسس...کتی توام:icon_pf (34):مگه چی گفتم آخه یعنی عاشقش شدی دیگه چی؟؟؟با جورابم پس فردا برو حموم دیگه چه پروووو کتی واقعا که.... 7 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۰ یعنی عاشقش شدی دیگه چی؟؟؟با جورابم پس فردا برو حموم دیگهچه پروووو کتی واقعا که.... الان دارم به عمق فاجعه پی میبرم...خجالتم نمیکشم...واقعا که 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده