shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ دلم یک آغوشت میخواهد برای خودم تنهای تنهایی پراز عشق و دوست داشتن که نه ذره ای ازش کم بشه نه گم بشه ووو............... آرزوی عبثی است چون هم کم میشه هم گم میشه هم به روی همه باز هست الا خوده منی که بهش نیاز دارم 14 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ ولی خدایی خیرت بده حامد...........امشب حالم داغون بود با اون تاپیکت کلی روحیه ام عوض شد......:hapydancsmil: چقدرخوبه اینجا آدم دلش شادمیشه وقتی میاد .......... 6 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ آدمی به خودی خود نمی افتد اگر بیفتد از همان سمتی می افتد که تکیه کرده است... 12 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ زندگی شراب تلخی است كه همه ما محكوم به نوشیدن آن هستیم پس می نوشیم به یاد آنهایی كه دوستشان داریم ولی باور ندارند 10 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ دل نوشته یعنی جرفهایی از جنس دل ، چه خوبه دلها از جنس بارون باشن بارونی که بوی پاکی و زلالی اب و طراوت و سرزندگی چشمه ساران میده چشمه ای که تهی از هرجه پلشتیه و سرشار از همه زیبایهاست ... چه خوبه دل نوشته ها بوی باران بده . 9 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ این سه روز خدااااااااااااااا بود. خدا دمت گرم که برام خدای زمینی نشون دادی. خدا جونم من میگم هستی و بهت توکل میکنم، دشمن شادم نکن، پیروزم دار. 12 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ اگه هواشناسی گفته تا یکشنبه بارون ، چرا الان افتابه بارون بیاد اتیش گرفتیم 7 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ آدم هایی که این جمله رو می شنون خوشبخت ترین آدم ها هستن : " عیب نداره با هم درستش می کنیم ' 22 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ احساس گنجشکی رادارم که تنها وغریب زیر رگبار بیرحم زمستان خیس شده وبی سرپناه مانده زیر باران ....کاش برگردی................ 17 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ به سلامتی پسربچه ای که با کفش پاره میره مدرسه، دوستاش مسخرش میکنن ... یه لحظه به فکر پدرش می افته و به دوستاش میگه: درسته کفشام داغونه ولی توش خیلی راحتم . :aghosh: 19 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ ای كاش ياد ميگرفتیم : اگر در رابطه ای "حرمت" زیر سوال رفت ، برای همیشه با آن رابطه خداحافظی کنیم ! و به طور احمقانه ای منتظر معجزه نمانیم ... !!! 14 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ هرچقدر فکر می کنم نمیدونم رمز ccv2 ام چنده چیکار کنم من با این ذهن شبیه کُمد تنه سیتی تاکسیدوام 16 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ امروز عجب روزی بود با یکی تو نونوایی بحثم شد تو پارک داشتم میدویدم یه جا سایه بود یخ زده بود ندیدم لیز خورم افتادم! انگشت پام گیر کرد گوشه مبل اومدم ریشمو بزنم، صورتمو بریدم میخواستم چایی بریزم آبجوش ریخت رو دستم داشتم رانندگی میکردم وسط همت ماشینم پنچر شد به این میگن یه روز خوب 24 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ آهسته گفت خدانگهدارت و در را بست و رفــت... آدمهــــا چه راحت ، مسئولیت خودشـان را بــه گـــردن "خــــدا" می انــــدازنـد !! 17 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ روباهى داشت با موبايلى شماره میگرفت زاغه از بالاى درخت گفت: پايين آنتن نمیده بده برات شماره بگيرم!! روباه تا موبايل رو داد به زاغ زاغ گفت: اين عوض اون قالب پنيری که کلاس سوم ابتدايى ازم زدی .....پدرسگ :gnugghender: 13 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ من الان به شدت دلم ميخواست شهرمون باشم مسله دل تنگي و ديدن خانه و خانواده نيستا به هر حال دو روز ديگه ميرم اما چيزي كه خيلي مهمه دقيقا ساعت 4 تا 7 امروز عصره كه خيلي دلم ميخواست اونجا باشم اما نميشه رفت، متاسفانه ، بايد يه جوري خودم رو توجيه كنم وبا اين قضيه كنار بيام . 14 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ امروز خوشحالم اما یه دلشوره ته دلمه 10 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ ادم که عقلشو داد به دهن یکی دیگه این میشه کلی وقت اینترنتمو هدر دادم فیلم دانلود کردم الان که دان شد و یه مرور کردم دیدم سرتاپای فیلم چرته چرت چرت به تموم معنی 13 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ این روزها,اگر خون هم گریه کنی ,عمق همدردی دیگران با تو فقط یک کلمه است : " آخـــــــی '' 20 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده