p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۱ دوباره ایام امتحانا شد و ما درس خون شدیم و علاقه مند به درس شدیمو فکر خوندن دکتری به سر مون زد! خدایا میشه یه کار کنی این فکرا به سرمون نزنه بریم به زندگی مون بچسبیم؟ 15 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۱ ی خدا این چه وضعیه شبا خوابم نمیاد روزا خوابم میاد شدم عینهو جغد با این تفاوت شبا خودم نمیخوابم روزا بقیه نمیذارن بخوابم 13 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۱ وقتی یک نفر مهم نباشه... دلیلی نداره که خودشو لوس کنه !دلیلی داره ؟نه دلیلی نداره! پس انقد انتظارای بی جا نداشته باش... با خودم بودم ااا:) 17 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۱ من تو را در قلبم داشتم و تو رهایم کردی .......نرفتم وماندم به خاطر تو به خاطر قلبم ..ماندم .....در کنارت ......در سکوت ......من در کنارت ماندم چون به تو قولی و تعهدی در قلبم داشتم ......دوستت بودم و دوستت داشتم .....چه روزها که دلم شکست ....اما تو....هر گاه که دلم میشکست .....دریا را بهترین مکان برای اندیشیدن درباره همه اتفاقات میدانستم – درباره تو ...درباره همه چیز ..در ساحل دریا قدم میزدم و دل خود را ارام میکردم ......کنار تو ماندم باتمام مانع ها – باتمام مسائلی که مرا از با تو بودن منع میکرد .......در زندگیم تنها دلم را به تو داده بودم و از تو میخواستم ..... تنها وفقط .. نسبت به من صداقت داشته باشی ...............این خاطره برای توست ....... برای اینکه بیاد بیاوری گذشته را ....من دیگر نباید اندیشه تو را داشته باشم .....زیرا..... باید تنها باشم .....زیراتنهایی همیشه به من وفادار است ....خاطره من .......قلب من ....اندیشه من ......ستاره من ......به یاد داشته باش ...تو را تا ابد در قلبم خواهم داشت ...... در سکوت ......به تنهایی .....و در اسمانم ... 12 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۱ هی باز این جم تی وی وصل شد يکي از فانتزي هامم اينه که شبکه جم تي وي وصل شه بعد همينجا يه پست بذارم جم تي وي را خدا آزاد کرد،ملت هم بيان دست و جيغ و هورا تو تاپیک خوشحالي کنن )بعد منم بگم هرکی خوشحاله جم وصل شده بکوبه اون تشکر لامصبو تعداد تشکرا بره بالای 1000 تا و بعدش من کم کم برم محو شم و دوباره جم تی وی قطع شه:دی 13 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۱ آنچه گذشت ، آنچه شکست ، آنچه نشد ... حسرت نخور ؛ زندگی اگر آسان بود با گریه آغاز نمیشد . 16 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۱ خدایا به بعضی ها چقدر مهربونی و صبر دادی ! نمیدونم مهربونی با صبر میاد یا صبر با مهربونی ؟ به هر حال ازت می خوام یه کمی هم به من بدی . 12 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۱ وقتی استاد راهنما گم شه باید چیکار کرد؟؟ :164: 12 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۱ یعنی وقتی یه فکری به سرم بزنه تا انجام نشه آروم نمیشم اصلا یه وضعی:icon_razz: 10 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۱ دلم سکوت مطلق مطلق مطلق میخواد .... کجا پیدا میشه این سکوت ؟ 14 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۱ سخت ترین لحظه ها تو زندگیم موقع خدافظی کردنه! واقعا دلگیرترین لحظه است واسم!:sad0: 10 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۱ تنهایی بد است ... اما بدتر از آن اینست ، که بخواهی تنهاییت را با آدم های مجازی پر کنی ... آدم هایی که بود و نبودشان ، به روشن یا خاموش بودن یک چراغ بستگی دارد :4564::4564: 14 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۱ کاش اتوبوس دلم...اتوبوس شه....... 10 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ وای که چقدر این هفته گذشته و آینده کار دارم ........ بازم خدا رو شکر که همشون به شادی ختم میشوند... چقدر امروز از خودمون هنر دو ورکردیم اوووفففففففف چقدر کارهام مونده که باید تا سه شنبه دیگه تمومشون کنم.... خسته ام ولی خوابم نمیبره ....... کلا چه آدمهای عجیبی دیدم این مدت فقط میدونم دیگه دلم نمیخواد به چیزی فکر کنم و هیچی دیگه برام مهم نیست حتی اهمیت هم نداره... اینطوری دنیا بهتر میگذره ... 11 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ عشق یعنی ترس از دست دادن او... او در اینجا داستان ها دارد....مادرم...پدرم...عشقم... شایدم او خود من باشم ... آتروس 7/11/91 17 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ دیروز کلاسم تموم شد اومدم سوار ماشینم شم دیدم 2 تا از دخترای دانشگاه پیش ماشینم وایستادن یکیشون داره تو آینه نگاه میکنه آرایششو درست میکنه ، یه ذره اونورتر وایستادم دیدم یه دفه دوستش منو دید گفت مهسا ماشینو که پارک کردی حالا بیا بریم دیگه!!! مهسا دست کرد تو کیفشو گفت باشه فقط نمیدونم سوئیچ رو کجا گذاشتم!!! من داشتم شاخ در میاوردم عجب فیلمی بازی میکردن، دزدگیر ماشینو زدم رفتم سوار شدم دیدم هردوتاشون قرمز شدن دارن میرن گفتم مهسا خانم کارم تموم شد ماشینتون میارم میزارم سر جاش.... 9 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ ماه رمضون امسال تو همین تاپیک نوشتم که احساس میکنم این آخرین ماه رمضونیه که میمیرم !! یه مدتی این حس ترسناک نبود ..... اما این چند روزه این حس تبدیل شده به اطمینان کامل که فقط تا عید وقت دارم قراره بمیـــــرم احتمالا ! باید خودمو آماده کنــــم برای مرگ:5c6ipag2mnshmsf5ju3 8 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ گاهی حرف هست . . . کلمه هم هست . . . ولی حال و حوصله ای برای گفتن نیست . . . 9 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ هر وقت به یکی میگم چرا سراغی از من نمی گیری میگه"گرفتارم" یا "سرم شلوغه". هیچ وقت شده که به گرفتاریامون بگیم"من سرم به دوستام گرمه،بعدا بیا"؟؟ 15 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده