*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۱ هیچی ترسناک تر از این نیست بیای خونه ببینی یکی اتاقتو تمیز کرده! حالا ۲ ساعت باید بشینم فکر کنم ببینم چی قایم کرده بودم و آیا کشف شده یا نه!! 15 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۱ این روزها چقدر فعل "مُردن" رو راحت صرف می کنم 13 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۱ چی باید بگم ، نگفتنم بهتره ، چی بودم و چی شدم 12 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۱ آخرین نوشتت این بود، مرگ شیرین است، راست میگفتی رضای عزیز ، حق با تو بود ، روحت شاد 10 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۱ هر فیلمی رو دمبالش میگردم همه لینکای دانلودش خرابههههه آخه چرااااا مگه من چه گناهی کردمممم 7 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۱ باز بهمن ماه ، ماه پرکشیدن محمد و حسین ، کاش حداقل تو بودی محمد ، هنوز آغوش برادرانت رو فراموش نکردم ، کجایی محمد کجایی؟منم ببر با خودت 12 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۱ نمیدونم چرا موقع امتحانا همه چیز، حتی اون کاراییکه قبل امتحانا برات جذابیتی نداشت، لذت بخش میشه....! 9 لینک به دیدگاه
maryam banoo 3238 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۱ خواستم بگویم کیستم،دیدم نگفتنم بهتراست، آنکه بامن می ماند خودم را خواهد شناخت و آنکه با من نمی ماند همان بهتر که نشناسد مرا.. 9 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۱ تو شدی انقلاب زندگی من حالا هر آنچه در زندگی من است تاریخ دار شده قبل از تو... بعد از تو.... 13 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۱ هیچی دیگه نمیخوام بگم... حتی دیگه نمیخوام بشنوم... خسته ام... 16 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۱ کمی چروکیده .... خسته ..... و اشک آلود است چشمانم 15 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۱ برای شکستن من یه اخم تو کافیه،نیازی به فریادت نیست... واسه اشک ریختنم سکوت تو کافیه،نیازی به قهرت نیست... واسه مردنم حرف رفتنت کافیه،نیازی به انجامش نیست. 15 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۱ چه حس مبهمی دارم.. نکنه شوخی شوخی جدی شه.. 13 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۱ تپشِ قلب دارم این روزها.... مهمانِ ناخوانده ای که از بَدو سلام گفتن دنیا به رویِ نشسته ام همراهم بود... جایی که انگار یک پیچی در قسمتِ چپِ تپنده ام شُل بوده... دفتر خاطرات رو که ورق می زنم....یادم می آد برای این تپشِ دلِ گنجشکی من بهانه ای فانتزی داشتند.. صورت رو بچگونه می کردن و می گفتن: "فرشته ها یادشون رفته یک پیچی رو تو دلت سفت کنن" و من همیشه شاکی از اون فرشته ها.... دویدن طولان زیر بارون همیشه برام آرزو بود...چند قدم می رفتم موتورم خفه می کرد به قول مشتی ها بیابون... اما این میون....یادم نرفت فرشته ها هر چی پیچِ دل رو شُل بستن که تپشِ دل مهمون هر روزم شه.... خورجینِ واژه ها رو پُر کردن از حد معمول....فک کنم این به اون دَر می شه...نه؟! . . . چشم ها اگر بسته بشه به واسطه ی این شُل بودن همین پیچ....به جایِ گله از اون فرشته...یقه ی خودم رو می گیرم...که چرا آنچه داده بود ..آنچه اضافه داده بود رو کُنج تنهایی ها حبس کردم... 17 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۱ يه دلشوره بي دليل...شايدم دليل داره ولي من نمي دونم!:5c6ipag2mnshmsf5ju3 داره اذيتم ميكنه!!!:5c6ipag2mnshmsf5ju3از صبح كه چشامو باز كردم... دفعه قبل اين دلشوره كار دستم داد! شنيدن يه خبر بد بهم فهموند كه بي دليل نبود! دلم نمي خواد امروزم يه خبر بد بهم بدن كه بفهمم اين آشوب دلم بي دليل نيست! نمي خوام!!! 13 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۱ عصبانیم...سرم درد میکنه. خانوم شما اول تکلیفتو با خودت مشخص کن، بعد به من بگو چی میخوای ! هر بار یه چیزی میگی ..اصلا میدونی چی میخوای؟؟ خیلی دلم میخواسم امروز اینو بهت بگم حیف که آدم خیلی محترمی هستی 7 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۱ خسته ام از هر واژه كه با تنهايي همرا ه است بالاخره نوبت تنهایی تو هم می رسه خیلی دلم می خواد اون روز رو ببینم می دونم برمی گردی اونوقت من می دونم تو 11 لینک به دیدگاه
ara engineer 1866 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۱ خدا جونم به کمکت احتیاج دارم زیاد زیاد مثل همیشه... تنهام نذار و یاریم کن .... دوستت دارم خدا جون. 12 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۱ میدونم خیلی خوب می دونم تنها من نیستم که تو رو دوست دارم ولی اینو خوب می دونم کسی هستم که تنها تو رو دوست دارم ولی تو.......... 12 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۱ تو مملکت گل و بلبل ماشالله چیزی که زیاده سوهان روح و اعصاب ، یکیش همین نتی که هر 10 ثانیه قطع میشه 17 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده