The Developer 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۱ بر آدم بی معرفت لعنت مخصوصا از نوع رفیقش / همین 15 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۱ فردا میتونه روز مهمی تو زندگی من باشه ...اگه اعتماد به نفس رو از دست ندم و به توانایی هام ایمان داشته باشم... و من همچنان امیدوارم... 12 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۱ دیگر ناراحتم نمیکند خیانت دوستی زمانی که با دستی،دستم را بفشارد و با دستی دیگر چاقو در پهلویم بنشاند... بعضی نام گیاهان و کوه ها را خوب میدانند من نام انواع جدایی ها را برخی نام ستاره ها را می دانند من نام حسرت ها را... تصمیم گرفته ام به جستجوی روزهای دلپذیر بروم چه میشود کرد این هم سرنوشت من بود که دنیا را بگردم بدون تو... سخن کوتاه رفقا وقت رفتن است... 15 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۱ سلامتی همه استاد هایی که امتحان میگیرن نه انتقام 12 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۱ ببین اینجا همه چیز فرق میکنه واقعی نیست...ولی ای کاش حداقل نقش خود واقعیتو که تو حقیقت بازی نمیکنی اینجا بازی میکردی !!! فقط میتونم بگم برای بعضی ها متاسفم . 12 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۱ گــــاهی آلزایمر "درد" نیست ... درمان است... ================= آلزایمرم آرزوست........:icon_gol: 9 لینک به دیدگاه
ara engineer 1866 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۱ بعضی اوقات برای اینکه لو نری پول نداری مجبوری خودت به خسیس بودن بزنی 7 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۱ نرفتم وماندم به خاطر تو به خاطر قلبم ..ماندم........باتو درکنار تو درسکوت ماندم بخاطر قلبم به خاطر تعهدم وبه خاطر قولم اما............................. 9 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۱ اینقدر بدم میارد دارم یه کاری رو برای یکی انجام می دم...وسطش می گه خب من برم کار دارم.... دلم می خواد بگم: دارم واسه کی این کارو انجام می دم پس؟ هان؟ 10 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۱ زندگي يعني بازي. سه ، دو ، يک … سوت داور............ بازي شروع شد!!! دويدي ، دست و پا زدی ، غرق شدي ، دل شکستي ، عاشق شدي ، بي رحم شدي ، مهربان شدي… بچه بودي ، بزرگ شدي ، پير شدي.... سوت داورــــــ0ــــــــــ بازي تمام شد... زندگي را باختي... اشکاتو پاک کن همسفر... گاهي بايد بازي رو باخت... اما اينو يادت باشه باز مي شه زندگي رو ساخت................ 9 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۱ بعد از سالها دختر کبریت فروش را دیدم بزرگ و زیبا شده بود به او گفتم:کبریتهایت کو؟ میخواهم این سرزمین را به آتش بکشم... حنده تلخی کرد و گفت : کبریت هایم را نخرید سالهاست که خودم را میفروشم........! 11 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۱ لعنت به امتحان... خسته شدم بابا... تا من باشم دیگه اینجوری واحد برندارم... 9 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۱ مقدار دوست داشتن آدمها رو از روی توجهشون بهت بفهم....وگرنه حرف رو که همه می زنن 9 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۱ یه وقتایی حس می کنم نمی فهمم داره چه اتفاقی می یفته . . . گیج می شم . . . 11 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۱ رفتارم عجیب شده خودمم از دست خودم خسته شدم. خدا جونم؟؟ این حس حسادت چیه که آفریدی؟؟ می بینی؟؟؟ داره جفتمونو اذیت میکنه... 10 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۱ بعضی ها عاشق اواتارت شدند بعضی هاعاشق نام کاربریت بیچاره من که عاشق خودت بودم 7 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۱ با همکاری بحث میکردم در مورد اینکه در این چند ساله چه بر سر جامعه ایرانی اومده در قبال ادعا های بی پایه ایشون بنده با عدد و رقم بحث میکردم ولی ایشون بر ادعای خودش پافشاری میکرد مطلب زیر ناگفته های بسیاری در خودش داره افسردگی و اضطراب شایعترین اختلالات روانی در جامعه ایرانی به یزدان که گر ما خرد داشتیم ....کجا این سرانجام بد داشتیم 5 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۱ تعدادی از کاربران در حال دیدن موضوع: ✣ گـاه نوشته های نواندیشانی ها ✣ و یک مهمان به خودم امید میدهم یک مهمان توباشی تاشایداین حرفایم را بخوانی 20 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده